• Kolmoisritti

Sain tosi töykeetä asiakaspalvelua homouteni takia. Sen näkee, kun heterot ei reagoi. Rautakaupassa. Ei tulla palvelemaan eikä katsota, kun menee kassalle, vaan tuijotetaan eteenpäin. Kun palvellaan, ei vastata kuin ykstotisesti tyyliin miks sä kysyt multa. Piti ängetä oikeen siihen tyyliin et hei haloo mä oon täällä. Ehkä mun rahat ovat saastuneita. Varsinkin mua pänni, kun tää asiaakspalvelija oli koristellut itseään homomaisesti kultaa siellä täällä ja kimalteleva korvanappi pisteenä ii:n päällä. Menin nimenomaan tälle, ksoka ajattelin et se ois kaikista ennakkoluulottomin, koska aina valitsen homomiehen, jos sellainen on myyjänä- aina. Toiset heteromyyjät oli et hei sä oot väärässä kaupassa. Mee muualle.

Sama juttu toisinpäin kun menin Pentikin myymälään, et joo tyyli oli et tää on naisten kauppa, miehet ei käy. Kun katsoin viinilaseja, myyjä sano liioittelevasti, kun kommentoin, et noin isoja ei oo juuri missään et " joo ne tuli tänään " Ostin kaks.

Jos avoimesti näyttää värinsä, niin sitä ei siedetä. Heterot tykkää rakennella kulisseja, nukkekoteja. Ne on niistä aivan onnessaan, kun saa elää jossakin unessa. Kun sit eteen tallustaa ilmielävä anarkisti (lue: homo ), niin ne ei kestä sitä, et ne pilvilinnat romahtaa sekunnissa ja näkee omat pelot et kaikki mihin ne uskoi on valhetta.