• Kolmoisritti

Kävelin tänään muina miehinä yhden nuorten ulkomaalaistaustaisten miesten ryhmän ohitse enkä ollut edes lähellä heitä, kun yksi heistä huusi terävällä kovalla äänellä ainoastaan yhden sanan: "GAY!". Se kaikui sitten niin, että huudon kuuli varmaan jokainen lähistöllä oleva. Minua se ei säikäyttänyt millään lailla. Se ei yllättänyt, koska moni ulkomaalaistaustainen on sanonut sen monta kertaa, mitä mieltä ovat seksuaalisista vähemmistöistä tai minusta. Mitä ihmeen väliä sillä on, jos HE eivät hyväksy homoja? Minua heidän mieleipiteensä ei kiinnosta yhtään enkä välittäisi kuulla niistä.

3 kommenttia

Riquman1990

25.1.2013 06:45

Tässähän sen taas näkee, mitä vihervasemmistolainen kaikkii vähemmistöi nuoleskeleva politiikka saa aikaseks.

Musulmaanit saa sanoo homoista mitä tahansa, mut homot ei saa sanoo niistä?

Homopallero

29.1.2013 23:03

Ikävä tapaus. Omasta puolestani täytyy kyllä sanoa, etten onneksi ole saanut osakseni paljoa tuollaista huutelua - vaikka minulle on ystävällismielisiltä tahoilta sanottu että homouteni päättelemiseen menee "sekunnin miljoonasosa". Luultavasti en vain kertakaikkiaan jotenkin liiku sellaisilla alueilla, vaikka kyllä minä maahanmuuttajataustaisia nuoria mieshenkilöitä näen jokikinen päivä.

Mitä tuohon Riqumanin propagandaan tulee, "vihervasemmiston" tarkoitus on edistää erilaisten ihmisten yhteiseloa, koska se on todellisuutta. Ketään ei saa haukkua siksi että on homo, eikä siksi että on muslimi. Sitä huonommin se kuitenkin toimii, mitä enemmän sitä halveksitaan ja vääristellään "vähemmistöjen nuoleskeluksi". Homoseksuaalitkin ovat vähemmistö. Miten sinä eroat homofobisesta muslimista? Suhtaudut muslimeihin aivan samalla tavalla kuin homofobi suhtautuu homoihin. Kaikki muslimit eivät ole homoja vastaan. Älä mustavalkoista.

Riquman1990

30.1.2013 17:51

Ja Homopallero tietenkin leimaa kaiken aina propagandaks. Ainahan sä voit yrittää mennä sinne mokutusiltaan yhdessä muslimien kanssa. Siinähän teillä ois mukava ryhmä: 1 afrikkalainen + 1 muslimi + 1 homo + 1 lesbo + 1 hindu + budhalainen + 1 latino + 1 venäläinen + 1 ruotsinkielinen + 9 vihreetä naista (1 jokaista sorretun vähemmistön edustajaa kohti)= 18 henkee. Sen jälkeen te voittekin suvaita toinen toisiinne ja parantaa yhdessä maailmaa. Ryhmässä afrikkalainen, muslimi, homo (sä), hindu, budhalainen, latino ja venäläinen ois miehii. Loput ois naisii siten, et lesbo ois luonnollisesti nainen, samoin ku ruotsinkielinenkin ja edustas luonnollisesti RKP:tä ja lisäks vielä päälle kaikki kiintiöidyt Vihreet naiset jokasta sorretun vähemmistön edustajaa kohti.

Millanenkohan soppa syntys? ;)