ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Uljanovskin lentosotakoulun skandaalivideo: BDSM-henkistä tanssia koulun käytävillä

vaeltaja2006 • 17.01.2018 22:32 • 5 kommenttia. UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
Uljanovskin eliittilentokoulusta on todennäköisesti lähtöisin youtube-video, jossa koulussa opetusta saavat kadetit esittävät puolialastomina hauskan ja rohkean tanssishown. Venäläisviranomaisten kommentit eivät ole ainakaan ylistäviä.

Venäläiseen perinteeseen kuulu, että sotilaat ovat tosimiehiä. Putin on monessa tilanteessa halunnut näyttää esimerkkiä. Nyt julkisuudessa kiertävä video horjuttaa tätä tosimiesten kuvaa. Video tuli julkisuuteen muutama päivä sitten. Kuvissa ei nähdä kurinpitoa ja järjestystä vaan päinvastoin: kadetit esittävät alushousuillaan tanssia satisfactionin sävelin.

Venäjällä homoihin suhtaudutaan kielteisesti eikä homoudesta saa julkisesti puhua. Lentokoulun kurinpito-osaston johtaja Petr Timofejev sanoi Daily Mail -lehdelle, ettei hän ole eläissään nähnyt koulussa mitään vastaavaa, vaikka on ollut siellä töissä 20 vuotta. Asia tutkitaan, mutta mahdollisia rangaistuksia ei vielä osata arvioida.

www.dailymail.co.uk
Video sopii erinomaisesti juuri tähän hetkeen. Vuodesta 1998 on järjestetty kansainvälinen fetissipäivä (International Fetish Day) vuosittain tammikuun kolmantena perjantaina. Se on ylihuomenna, 19.1.2018.

BDSM on fetissipiireissä käytetty hyvin spesiaali käsite, jossa yhdistyvät sitominen, alistaminen, alistetuksi asettuminen ja SM-tekniikat.

Uljanovsk sjaitsee n. 900 km Moskovasta itään.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuossahan pojat todella panevat parastaan. Upeaa mainosta koululle, jossa oppilaat oppivat ajattelemaan itse ja toimimaan!
  oscari • 19.01.2018 09:12
Venäjällähän umpiuskovaiset kiihottuivat tuosta alta aikayksikön ja alkoivat tumputtamaan homopropaganda-uskomuslakiaan ja uskonnollisten tunteettomuuksien loukkauslakiaan.
  human • 20.01.2018 00:13
Hauskaa sinällään että nämä Venäjän duuman jäsenet ja muut ammattiloukkaantujat sitten päivän jälkeen menevätkin vakioprostituoitujensa luokse leikkimään ihan samoja leikkejä.

Tosin seksin myyminenhän on Venäjän laissa kielletty tietenkin. Eihän duuman jäsenet muuten voisi suojella itseään kohuotsikoilta, jos ei olisi jotain millä kiristää köyhiä prostituoituja.
  ._. • 20.01.2018 17:16
Venäjän todellinen ongelma on banaanivaltio tason raaka-aine ulkomaankauppa ja vanha KGB- jengi kuppaamassa valtion kassaa omille pankkitileleilleen. Homoista on tehty syntipukkeja ja länsimaisen rappion edustajia. Voihan Venäjä!
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 21.01.2018 23:45
Kurinpitotoimia innokkaasti vaatineet viranomaiset joutuivat perääntymään yleisen mielipiteen edessä, joka ei lähtenyt mukaan moralistien paheksuntakuoroon, vaan ryhtyi tehtailemaan vastaavia parodiavideoita.
Nyt koko kutun haluttaisiin unohtuvan tyystin mahdollisimman nopeasti, että lumipalloefekti ei aiheuttaisi laajempaa protestia "perinteisten arvojen" puolustajia vastaan,
www.hs.fi
  Public eye • 28.01.2018 03:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy