Uljanovskin lentosotakoulun skandaalivideo: BDSM-henkistä tanssia koulun käytävillä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 5

Uljanovskin eliittilentokoulusta on todennäköisesti lähtöisin youtube-video, jossa koulussa opetusta saavat kadetit esittävät puolialastomina hauskan ja rohkean tanssishown. Venäläisviranomaisten kommentit eivät ole ainakaan ylistäviä.

Venäläiseen perinteeseen kuulu, että sotilaat ovat tosimiehiä. Putin on monessa tilanteessa halunnut näyttää esimerkkiä. Nyt julkisuudessa kiertävä video horjuttaa tätä tosimiesten kuvaa. Video tuli julkisuuteen muutama päivä sitten. Kuvissa ei nähdä kurinpitoa ja järjestystä vaan päinvastoin: kadetit esittävät alushousuillaan tanssia satisfactionin sävelin.

Venäjällä homoihin suhtaudutaan kielteisesti eikä homoudesta saa julkisesti puhua. Lentokoulun kurinpito-osaston johtaja Petr Timofejev sanoi Daily Mail -lehdelle, ettei hän ole eläissään nähnyt koulussa mitään vastaavaa, vaikka on ollut siellä töissä 20 vuotta. Asia tutkitaan, mutta mahdollisia rangaistuksia ei vielä osata arvioida.

www.dailymail.co.uk


Video sopii erinomaisesti juuri tähän hetkeen. Vuodesta 1998 on järjestetty kansainvälinen fetissipäivä (International Fetish Day) vuosittain tammikuun kolmantena perjantaina. Se on ylihuomenna, 19.1.2018.

BDSM on fetissipiireissä käytetty hyvin spesiaali käsite, jossa yhdistyvät sitominen, alistaminen, alistetuksi asettuminen ja SM-tekniikat.

Uljanovsk sjaitsee n. 900 km Moskovasta itään.

5 kommenttia

Tuossahan pojat todella panevat parastaan. Upeaa mainosta koululle, jossa oppilaat oppivat ajattelemaan itse ja toimimaan!
Venäjällähän umpiuskovaiset kiihottuivat tuosta alta aikayksikön ja alkoivat tumputtamaan homopropaganda-uskomuslakiaan ja uskonnollisten tunteettomuuksien loukkauslakiaan.