ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tsetsenian presidentti Kadyrov uhosi tv-haastattelussa

Tsetsenian presidentti Kadyrov oli suorasukainen amerikkalaisen HBO:n tv-haastattelussa. Homot, jos niitä Tsetseniasta löytyy, pitäisi kärrätä Kanadaan. Se puhdistaisi testsenialaista verenperintöä.

Kadyrov edelleen kieltää sen, että homoja olisi vainottu Tsetseniassa. Haastattelija, urheilujournalisti David Scott kyseli, mitä pitäisi tehdä, kun tietoja vainoista kuitenkin leviää maailmalla. Presidentti ihmetteli, mikä tällaisten älyttömien kysymysten tarkoitus on. Tsetseniassa ei ole homoja. ”Jos joku on, viekää se Kanadaan. Jumalalle ylistys”. Homot pitää viedä mahdollisimman kauas. Se puhdistaisi testsenialaista verenperintöä. ”Jos joku on, viekää pois”.

Haastattelija kyseli, miten presidentti suhtautuu tietoihin pahoinpitelyistä laillisuuden näkökulmasta. Kadyrovin mukaan nämä miehet ovat paholaisia. He eivät ole ihmisiä. Jumala tuomitsee heidät ja he vielä vastaavat tekemisistään Jumalan edessä.

Kadyrov vastasi myös poliittisiin kysymyksiin. Hän lupasi uhrata vaikka henkensä Venäjän hyväksi. Amerikka ei ole kyllin vahva Venäjän viholliseksi. Vaikka Venäjän hallitus tuhoutuisi, heillä on automaattisia atomiaseita, joilla koko maailma pakotetaan polvilleen.

Haastattelu tulee ulos tiistaina 18.7.2017. Haastattelua kuvataan ”makaaberiksi”.

www.washingtonpost.com


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy