Tsetsenian presidentti Kadyrov uhosi tv-haastattelussa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


Tsetsenian presidentti Kadyrov oli suorasukainen amerikkalaisen HBO:n tv-haastattelussa. Homot, jos niitä Tsetseniasta löytyy, pitäisi kärrätä Kanadaan. Se puhdistaisi testsenialaista verenperintöä.

Kadyrov edelleen kieltää sen, että homoja olisi vainottu Tsetseniassa. Haastattelija, urheilujournalisti David Scott kyseli, mitä pitäisi tehdä, kun tietoja vainoista kuitenkin leviää maailmalla. Presidentti ihmetteli, mikä tällaisten älyttömien kysymysten tarkoitus on. Tsetseniassa ei ole homoja. ”Jos joku on, viekää se Kanadaan. Jumalalle ylistys”. Homot pitää viedä mahdollisimman kauas. Se puhdistaisi testsenialaista verenperintöä. ”Jos joku on, viekää pois”.

Haastattelija kyseli, miten presidentti suhtautuu tietoihin pahoinpitelyistä laillisuuden näkökulmasta. Kadyrovin mukaan nämä miehet ovat paholaisia. He eivät ole ihmisiä. Jumala tuomitsee heidät ja he vielä vastaavat tekemisistään Jumalan edessä.

Kadyrov vastasi myös poliittisiin kysymyksiin. Hän lupasi uhrata vaikka henkensä Venäjän hyväksi. Amerikka ei ole kyllin vahva Venäjän viholliseksi. Vaikka Venäjän hallitus tuhoutuisi, heillä on automaattisia atomiaseita, joilla koko maailma pakotetaan polvilleen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haastattelu tulee ulos tiistaina 18.7.2017. Haastattelua kuvataan ”makaaberiksi”.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/07/15/ramzan-kadyrov-says-there-are-no-gay-men-in-chechnya-and-if-there-are-any-they-should-move-to-canada/

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!