ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Barry Manilow kaapista

Sami Mollgren • 06.04.2017 07:20 • 7 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT

Garry Kief ja Barry Manilow (kuva: Kevork Djansezian / AFP / Lehtikuva)
Yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä Barry Manilow on kertonut julkisesti parisuhteestaan managerinsa Garry Kiefin kanssa. Pari on ollut yhdessä vuodesta 1978 lähtien ja he solmivat avioliiton vuonna 2014.

Nyt 73-vuotias Manilow kertoo vaienneensa seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan tähän asti fanien reaktioiden pelossa.

Manilowin seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ehti aiemmin liikkua huhuja, mutta laulaja ei aiemmin ole ottanut itse kantaa asiaan.

People-lehdelle hän kertoo tuntemuksistaan kohdattuaan vuonna 1978 Kiefin ja tajunneensa, että tässä se on. Ennen sitä hän kertoo olleensa melko yksinäinen. Tämän jälkeen Kiefistä tuli Manilowin manageri, jota roolia hän kantaa edelleen.

Manilow on ollut aiemmin naimisissa lukioaikaisen tyttyöystävänsä Susan Deixlerin kanssa. He solmivat avioliiton vuonna 1964, mutta pari erosi vuonna 1966.

Suomessa Manilowin kaapistatulosta kertoi ensin iltalehti.

Manilowin tunnettuja kappaleita ovat esimerkiksi "Mandy", "Looks Like We Made It", "Copacabana (At the Copa)" ja "Can’t Smile Without You".

Manilow on julkaissut 31 omaa albumia ja tuottanut lisäksi useiden muiden laulajien albumeja. Hänen kädenjälkensä näkyy esimerkiksi Bette Midlerin, Nancy Wilsonin ja Dionne Warwickin albumeilla. Manilowin tuotantoon kuuluu myös elokuvamusiikkia ja teatterimusiikkia, lisäksi hän on juontanut television musiikkiohjelmia. Manilow on voittanut Grammy-, Emmy- ja Tony-palkintoja. Hän on myös ollut Oscar-ehdokkaana.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miksi näitä pintaliitoa edustavia kaapista tuloja uutisoidaan? Maailmassa tapahtuu samaan aikaan hirveitä asioita kuten Venäjälläkin. Niihin pitää kiinnittää huomiota eikä julkkiksiin.
  Mietitään vähän (ei rekisteröitynyt) • 06.04.2017 07:48
Kulttuuri, viihde-elämä ja julkisuuden henkilöt ovat merkittäviä asenteiden muuttamisessa ja esikuvien tarjoamisessa. Minun käsitykseni mukaan vähintään samalla tasolla kuin vaikkapa politiikan vaikuttajat. Viihde- ja kulttuurimaailma rapauttaa jopa diktaattorien valtaa; siksi yksinvaltiaat niin hanakasti yrittävät pitää viihde- ja kulttuurielämääkin näpeissään.

Epäkohdista kertomiseen verrattuna yhtä tärkeää on kertoa hyvistä asioista ja edistymisestä.

Vanhan sananlaskun mukaan uutinen on hyvä kun uutista ei ole. Ikävät asiat ehkä herättävät enemmän ajattelemaan ja toimimaan - ja raadollisesti ajatellen ne myös "myyvät" paremmin. Myönteisten asioiden esilläpito taas tuo valoa ja toivoa paremmasta, konkreettisen esimerkin muodossa.

Jos jumitetaan pelkissä epäkohdissa ja jätetään edistyminen huomiotta, niin rämmitään laidattomassa suossa.
  smo • 06.04.2017 09:31
Eikö tuo tullut kaapista jo 80-luvulla? Tosin sitä ennenkin kyllä kaikki tiesivät.
  salty dog (ei rekisteröitynyt) • 06.04.2017 17:21
Barry Manilow oli Bette Midlerin pianistina tämän esiintyessä The Continental Baths, ilmeisesti kukaan ei huomannut silloinkaan.


en.wikipedia.org
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 06.04.2017 23:52
Aiemmilla vuosikymmenillähän nuo "kaapista ulostulot" olivat isompi asia, mutta ei ihan niin enään nykyisin.

Mutta tokihan siellä julkisuuden varjossa ovat vielä mm. Cliff Richard ja ehkä se Irkkulandian Johnny Logankin kenties.
  human • 07.04.2017 18:15
Human, Cliff ja Logan on kaikkien tiedossa, ei enää syytä outttaamiseen.
  salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 10.04.2017 22:04
Todellakin, 70-luvun alussa säesti homo-saunaklubilla Bette Midleriä. Eiköhän tuo jo riittänyt ulos tulemiseen. :-)
  salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 10.04.2017 22:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy