• Hortus

Nyt pitää kyllä jarrutella...

Siemeniä alkaa oleen niin paljon kevättä odottamassa, että pitänee jarrutella kaikkien mielitekojen toteuttamista. Enhän minä saa kaikkia mahtumaan minnekään. Pitää tehdä jo metritolkulla kylvöpankkiäkin, saatikka minne ne laittaa lopulliselle paikalleen. Viime keväänä mun mies kaivoi mulle "sata metriä perennapenkkiä" niinkuin hän asian ilmaisi. Kyllästyi mun mankumiseen ja tuskailuun, kun minnekään ei mahdu mitään. No riittihän se-hetkeksi
:-). Laskin äsken, että mulla on kuusikymmentä pussillista perennan siemeniä odottamassa pääsyä multiin ja mökillä taitaa olla vielä lisää. Sitten kaikki muuta kasvit. Huoh...kyllä elämä on raskasta :-)
Tänään tuli juuri yhdeltä harrastajalta pari pussi sormustinkukkia. Keltasormustinkukkaa ja D.thapsia. (en tiedä onko sillä suomenkielistä nimeä). Laitoin vaihdossa tietty, mitä hänellä ei ollut. Aika kätevää. Onko kokemuksi ketjukirjeistä. Itse olin aiemmin mukana ja oli kyllä todella positiivinen kokemus. Taisi kylläkin sattua aika vakavamielinen harrastaja alullepanijaksi, kun siellä oli vaikka mitä. Tommy muuten, kun lisäät sitä perennavalikoimaa siellä mökillä niin kannattaa keräillä siemeniä myös. (mullakin olis vanhaa lehtoakilleijaa kaikkia värejä siemeninä vink vink).

1 kommentti

Alesso

8.3.2007 11:56

Sinut on haastettu...;)