• Hortus

Näin maailmalla

Meillä gaykansalle tarjotut palvelut ovat -baareja lukuunottamatta- vielä aikas vähäisiä. Oli tuossa aiemmin juttua niistä gay kasveista (Niille jotka eivät ole kärryillä, siis sellaisista lajikkeita joiden nimessä on jotain homahtavaa, kuten kuunlilja "gay feather" Apoptoosin kokoelmissa tai mulla narsissi "Pink Pride"). Kokeilin googlata niitä ja törmäsin mm. oheiseen sivuun.

http://www.gaygardener.com/

Käykääpä puutarhuripojat katsomassa!

2 kommenttia

Apoptoosi

6.3.2007 21:54

Ihan oli selkeä sivu. Mulla vain nousee karvat pystyyn aina kun näen juttuja tyyliin "Tehtävät helmikuussa", tai " Muista tässä kuussa blaa blaa". Homma toimii ehkä jossain, mutta ei kyllä puutarhanhoidossa, jossa ollaan aika lailla säiden sun muiden armoilla.
Tästä sainkin aasinsillan kirjailijaan, joka inhosi tätä samaa asiaa. Beverley Nicholls oli brittimiehen nimi ja eli noin 1900-1980. On kirjoittanut monta kirjaa, romaania siis puutarhoistaan, joita ehti elämänsä aikana omistaa muutaman. Mulla on hyllyssä vasta ensimmäinen, Down the Garden Path (1934 muistaakseni) ja tarkoitus on etsiä divareista loputkin. Muutama kirja löytyy käännettynä kirjastoista.
Kirjaa lukiessa mun tutka ainakin alkoi väpättää monessa kohtaa, kun herra siis oli yläluokkainen dandy ja ihan umpihomo. Google valotti asiaa aika hyvin. Naisystäviä oli ja meni, mutta vain eliikäinen "miespalvelija" pysyi rinnalla kaikissa muutoksissa.

Hortus

6.3.2007 22:23

Googlasin kanssa kysisen herran. Aika kiva nuoruudenkuva hänestä ;-). Täytynee katsoa mitä kirjasto tarjoaa.Löytyihän niitä aika moinen valikoima, suomeksi ja ruotsiksi. :-) Tarvinee kurkata. Kiitos vinkistä Apoptoosi.