Puutarhaunelmia

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.

Kuume kasvaa

Tänään luin sähköpostini ja huomasin, että Tommolan tilalta oli vastattu ja sain tietää, että heillä on ainakin piiskuasteria profeetankukkaan ja kevätruusuleinikkiä. Noita olen miettinyt jo pidemmän aikaa. Laitoin tilaukseen:-).

Oletteko muuten käyneet? Taimisto sijaitsee huikeissa maisemissa vaaran rinteessä ja siellä on hienot esittelypenkit.

Luin vanhaa JP:n viestiä jossa hän esitteli siementilauksiaan Plants of distinctonilta, eksyin sivuille ja pakkohan sieltä oli tilata muutamaan sorttia.

Viikonloppu meni mökillä. Lauantaina paistoi aurinko upeasti. Katkoin pihalla risuja ja kaadoimme yhden tuomen. Oli mukava puuhata pihalla vaikka puolisko joutuikin auttamaan muuraria sisätiloissa (korjasivat kaakeliuunia).

Lara Croft seikkaili viikonloppuna noissa edellisen kuvan maisemissa. Elokuva oli aivan uskomattoman huono, mutta oli pakko nauhoittaa, maisemien takia.
:-)

Onko Apoptoosi maisemissa?Kevät koittaa....???

No niin...kait sitä on nukuttu tarpeeksi talviunta ja valon määrä riittää käpyrauhaseni tyytyväisenä pitämiseen, joten voinen palata blogin pariin. Täytyy myöntää, että on ollut ikävä teitä. En vain kerta kaikkiaan ole saanut aikaiseksi. :-)

Selvä kevään merkki on, että siemenluettelot alkavat kulua hiirenkorville. Aina välillä tulee katsottua, josko jotain tiettyä kasvia on saatavana jossain jne.

Syksyllä - tavalliseen tapaan - haalin alennusmyynneistä viimeisiä kukkasipuleita ja isuttelin niitä ruukkuihin ja vein kellariin. (Hiiret näyttävät syöneen taas kaikki kasvitieteelliset krookukset). Narsissit ja helmililjat pukkaavat jo lupaavasti alkua kellarin pimeydessä. On vaikeuksia saada kellari pysymään tarpeeksi viileänä, kun sääkin on mitä on :-( Toisaalta ulkonahan melkein pystyy tekemään puutarhatöitä kun maa on paikoin sula, eikä lumesta ole tietoakaan. :-)

Kirjoitelkaahan kuulumisia!
Nyt töihin!