• Hortus

Haasteita

Kiitos Alesso
Vastaan siis haasteeseen.

Erikoiset asiat:
- Kerään kasveja periaatteella "pakko saada", jollei löydy, kaivataan vaikka kiven alta. Matkareitit suunnitellaan sen mukaan, missä ko. kasvia on saatavana.
- Olen erittäin iltauninen (nukahdan sohvalle). Moni elokuva jää lopusta katsomatta-punaviini edesauttaa asiaa.
- Pessimismiin taipuvainen, muilla on tuoppi vielä puolillaan, mulla on jo melkein tyhjä. (alan kuulemma parantua siitä sanoi bf).
- Viihdyn hyvin yksin. Varsinainen erakko.
- Olen kiltti - bf käski kirjoittaa. Otan aina muiden mielipiteen huomioon.
- Juttelen meidän koiralle, joskus niin pitkään, että bf alkaa huutamaan. Muilla on hevoskuiskaaja, meillä kuulemma koirahöpöttäjä. :-)

Haastan:

HTHB
Lisäksi
Tommy87
Ransu
Apoptoosi

Pelin säännöt:
Jokainen pelaaja aloittaa miettimällä kuusi ihmeellistä/erikoista asiaa itsestään. Bloggaaja, joka on haastettu, kirjoittaa blogiinsa nämä miettimänsä kuusi asiaa JA pelin säännöt. Lopuksi hän valitsee kuusi uutta bloggaajaa ja tekee heidän nimistään listan.

10 kommenttia

martin

9.3.2007 02:14

Jos kiltteys on erikoista, niin pahasti ovat asiat. (Liika kiltteys ei tietenkään ole myöskään hyvästä.)

Hortus

9.3.2007 10:03

Niin ...tiedä häntä, mitä poikaystäväni tarkoitti ;-) ...ääh olen huono keksimääntääläisiä.

Apoptoosi

9.3.2007 12:21

Kertokaa nyt mulle tyhmälle mitä tämä on? Ei mulla mitään blogia ole. Enkä edes lue muita, kuin näitä viherpiipertäjien kirjoituksia. Voin mä tähänkin laittaa kummallisuuteni, jos ne ylipäätään jotain kiinnostaa. Kuusi on kyllä aika vähän......

martin

9.3.2007 12:49

Apoptoosi!
Miksi et avaisi omaa blogia? Jos et, niin - Hortuksen suostumuksella - voisit kertoa täällä omat omituisuutesi. Tämän ideana ei ole jättää ihmisiä ulkopuolelle. Sääntöjä on muiden blogeissa mm. minulla.

Hortus

10.3.2007 00:24

Niimpä....Ajattelinkin, että miksei ole omaa blogia. No saat laittaa ne tännekin, sama pätee muihinkin jotka olin haastanut. (Tommy ja Ransu). Mullakin on taipumus lukea vain viherpiipertäjiä.(onko se omituisuus?) JP ja Sleepygay oli jo haastettu :-(

tommy87

10.3.2007 14:00

hmph.. oon niin tavallinen ihminen. eihän mussa nyt mitään erikoista ole!

Hortus

11.3.2007 10:47

Höpöhöpö Tommy. Ei tämä varmasti mikään pakko ole, mutta kaikissa meissä on jotain erityistä ja jännittävää.

tommy87

11.3.2007 15:16

:D no hyvä, ettei sentään pakoteta. voisin tietysti alkaa kirjoitella omaa blogia, mutta tokkopa saisin mun tuikitylsästä kotirouvan arjestani sinne mitään täytettä..

Apoptoosi

12.3.2007 12:34

Mä taidan myös passata tämän haasteen. Blogia en ala kirjoittaa, koska se tyrehtyisi alle viikossa. Hortuksen listasta tunnistan itseni, paitsi pessimismin ja koiran, jota tämänhetkinen elämäntilanteeni ei salli.

Hortus

13.3.2007 13:45

Apoptoosi, ei se haittaa, että et aloita omaa blogia. On vain virkistävää, kun on muitakin viherpiipertäjiä blokkaamassa kuin minä. Kunhan lupaat osallistua keskusteluun tavalla tai toisella ;-)