• Hortus

Haaste...

Haasteen säännöt:

Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista _pitää_ itsessään ja elämässään, mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai Ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja mistä saa lisätietoja. Kerro myös säännöt omassa blogissasi.

Jätä haastetun kommentteihin maininta siitä, että heidät on haastettu ja että heidän tulee lukea haastajan blogi lisätietojen saamiseksi.

Jaha...yritetään.

1.) Olen oppinut nauttimaan pienistäkin asioista. Mökillä on mukava herätä aikaisin, pistää tuli puuhellaan, keittää kahvia ja katsella ulos lintulaudalle ja lukea vanhoja (puutarha)lehtiä. Kahvia tulee juotua niin paljon, että se ei ole enää edes hyvää, mutta kivaa.
2.) Kai sitä on myös jonkinlainen tarve tehdä jotain kaunista ympärilleen. Muokata pihaa, kasvattaa kukkia yms. Tosin ei se aina tarvitse olla kovalla työllä tehtyä, joskus vain ihmettelee luonnon aikaansaannoksi, pientä kasvia, hyönteistä tms. (jotka ovat paljon hienompia kuin yksikään kädenjälki). Tuo alkaa kuulostaa itsestäkin lähes uskonnolliselta hurmoshenkisyydeltä, mutta ei sitä kuitenkaan ole .... :-)
3.) Pidän kovasti nykyisestä elämästäni. Uskoin jo välillä, että tasavertainen, kestävä, tasapainoinen, toisen huomioonottava parisuhde ei kahden miehen välillä vain toimi, mutta toimii se...Siihen liittyy myös asuinpaikka, koti puutalossa, koira jne
4.) Pidän periaatteessa joutenolosta, laiskottelusta, mutta en sitten kuitenkaan oikein osaa ...siis olla jouten. Eli kai minä sitten pidän pienestä puuhailusta (mieluiten puutarhassa :-)
5.) Pidän siitä kun saan korjata jotain vanhaa, säilyttää, restauroida, entistää. Nekin ovat jotenkin löytäneet ihmisen mitan. Enää en haaveile kartanon korjaamisesta, vaan meidän vanhan torpan kunnostamisesta ja piharakennusten siinä sivussa.
6.) Lisään myöhemmin kun keksin....