• Mika

Päivän pamaus!

Santahaminassa leikittiin taas sotaa. Vihreät valoraketit nousivat aika ajoin taivaalle ja rynnäkkökiväärien papatus raikasi meren yli. Mutta meidän kylä pisti paremmaksi; yhtäkkiä alkoi Susisaarella paukkua ja minä ryntäsin juoksujalkaa ikkunaan äimistelemään hienoja ilotulituksia. Olivatkohan jonkun firman juhlat vai mikä lie syynä moiseen räiskintään.

Mutta komeita olivat!

Mistä tulivatkin mieleen naapurikoulun kadetit.

Kiinnostaisikohan ketään kuumat löylyt Merisotakoulun legendaarisessa saunassa? Tai sunnuntainen shampanjabrunssi Upseerikerholla? Vai haluaako joku kenties katsella merivartijoita tositoimissa ja kadetteja asuntolaivassaan?

Arvasin.

Kuka homo nyt moisesta olisi kiinnostunut.

Tiedoksi nyt kuitenkin, että Slinnassa järjestetään saaren ensimmäiset kaupunginosajuhlat ikinä! Väkevä Viapori –tapahtuma on avoin kaikille ja ilmaisia tapahtumia on koko viikonlopun 19.-21.10. Lisää voi lukea osoitteesta www.vakevaviapori.net. Tässä lainaus sivuilta:

”Slinnalainen saunaseura Vihtahousut saunottaa miehiä Merisotakoulun saunassa. Rajoitettu määrä lippuja jaetaan klo 13.00 – 14.00 infopisteessä Rantakasarmin aulassa.

Omat saunavehkeet mukaan!”

Heh.

Alkuasukkaat ovat ilmiselviä huumorimiehiä.

***

Blogin päivän biisi: Frankie Goes To Hollywood: Welcome To the Pleasuredome (Escape Act Video Mix)