• Mary Bell

But there is no-one... no-one in all of Berlin who is more deserving

Maailma on hassu paikka. On paljon asioita, joista todella pidän, kuten Leevi eli lähinnä siis Gösta Sundqvist. Olin ajelemassa ystävieni kanssa, kun toinen sanoi että tulee niin kaunis kappale että laittaa lujempaa. Olin ollut hummaamassa kolme päivää, eli olin kovin herkässä mielentilassa. Kuulin ensimmäistä kertaa kappaleen 'Pimeä tie, mukavaa matkaa'. En ymmärrä miksen ole sitä aiemmin kuullut. Tai muista. Se on kaunis kappale. Molemmat nieleskelimme kyyneleitämme ystäväni kanssa.

Edelliseen vuodatukseen liittyen, tänään taas Leeviä kuunnellessani tajusin että 'Rin Tin Tin' on siihen oikeastaan täydellinen soundtrack. 'En tahdo sinua enää' on se hetki kun molemmat muutimme pois kaupungista, molemmat eri suuntiin, eri junilla eri asemille.

Mutta se oli siinä. Koska olen myös toivoton romantikko olen sangen innoissani eräästä ihmisestä. Emme ole vielä tavanneet, vasta netin välityksellä puhuneet. Olen hyvin innoissani vaikka samalla tietysti hyvin skeptinen. Minä en ole sitä sorttia, kuka tapaa ketään netissä (kuten varmaan jo sanoinkin). Ja silti. Asun parhaillaan aika pienessä kaupungissa, jossa ei varsinaisesti ole mitään gay-sceneä. Ja sekin häviävän pieni scene mitä on, on .. ei minulle tarkoitettua.

Minulla on tiukat kriteerit potentiaalisen kosijani suhteen. Niin ulkonaisesti kuin muutoinkin. Minulla on myös omat kriteerini, ei niin tosissaan luotuja, joiden suhteen en ole niin tarkka. Tämä henkilö, jonka kanssa olen parhaillaan pitänyt yhteyttä, on juuri.. Hänessä yhdistyy ne ei-niin-todelliset kriteerit sangen sopivalla tavalla. Sekä muutoin ne kriteerit, joista pidän kiinni ihan tosissani, tuntuvat olevan kohdallaan. Olen salaa, enkä edes niin salaa innoissani. Ja samalla hyvin skeptinen. Koska turpiinsa voi ottaa taas. Toisaalta en anna sen häiritä minua liikaa, sen skeptisyyden. Sanotaanko näin että se minun skeptisyyteni toimii nimenomaan kilpenä. Jos asiat menevät ei-hyvin, se ei haittaa koska tiesin niin käyvän. Jos asiat menevät hyvin, se on mieluisa yllätys. Vähän niinkuin Leena Rehumäki. Ja minä ansaitsen nyt kaikkea hyvää. Ja hiukan olen kuitenkin myös optimistinen kaikkien kyynisyyden suonsilmien keskellä. Mitä jos natsaisi kuitenkin..

"He will hold me fast
I'll be home at last
Not a loser anymore
Like the last time
And the time before"

Teen juuri raparperimehua juhannusjuhliin. Ja mietin, mitä nauttisi sen kupeessa. Kuohuvaa, tietysti, mutta mitä sorttia? Ja kuinka paljon? Perjantaina on kuitenkin skumppa-mansikka aamiainen. Ja silloin olisi mukavaa jos olis La Jaraa mutta sitä ei saa. Moët taitaa olla liian kallista, Lanson olisi edullisempaa mutta mutta.. kyllä se Moët on parempaa.

Olemme sopineet kuohari-treffit netti-tuttavuuden kanssa. Kuohuviini on niin hyvää, että ankeakin sokko-treffi muuttuu siedettäväksi.

7 kommenttia

stellagrrrl

18.6.2008 19:08

onnea kohtaamisellenne! olkoon se lystikäs ja mieluisia yllätyksiä täynnä...

kesäpoika

18.6.2008 19:37

Mä oon keksinyt Leevin ihan äskettäin. :) Se on kyllä hyvää. Kamalia tansseja tanssiva Amalia saa mut vetistelemään, ei siinä laulussa ehkä suoraan oo mitään niin erityistä, mutta siinä on niin monta sanaa, jotka koskettaa oman elämän vaikeita kohtia ja tärkeitä asioita. Ja En tahdo sinua enää on aivan ihana.

Mary Bell

18.6.2008 22:00

Kiitos Stella. Odotan kaunista ilmaa, hyvä mieltä ja paikan jonne viedä mahdollinen morsian, mikäli kaikki menee hyvin. Kumpikaan ei asu Helsingissä mutta siellä olemme tapaamassa. Se on kuitenkin vain järjestelyä, onhan esim. hotellit keksitty. Saisi vielä aamiaisenkin. Yllätyksiä, kyllä saa olla. Hyviä. Aika näyttää.

Kesäpoika, Leevin nerous on juuri siinä. Jollain tavalla (lähes) kaikki kappaleet puhuttelevat, niiden sanat vain osuvat niin omakohtaisiin kokemuksiin. Nainen toiselta planeetalta, hänet toivon tapaavani. Ei se tyttö tule takaisin, sen taas olen jo kokenut ja hoitanut. Koko elämänsä löytää Leevin musiikista. Se on varsinkin suomalaisessa musiikissa aika harvinaista.

JPHki

18.6.2008 23:45

Ah, raparperimehua... Olen tehnyt sitä mehustimella jo kaksi kertaa tänä kesänä. Jälkimmäisellä kerralla vähensin sokerimäärän 300 g:aan litralle, ja siitä tuli aivan täydellisen hyvää ja raikasta.

Mary Bell

18.6.2008 23:53

Minulla ei ole mehustinta. Sain toisenlaista vinkkiä äitini martta-ystävältä. Kilo raparperia pilkottuna, 2 rkl sitruunahappoa sekaan. 1,5 litraa keitettyä ja jäähdytettyä vettä. Anna lillua vuorokauden välillä sekoittaen ja 24 h jälkeen siilaa ja pullota. Sokeria voi lisätä, mutta minun kohdalla se on makeutusainetta. Ohjeen mukaan 500-700 g sokeria, eli se on suuntaa antava. Mehu on aika täyttä tavaraa, eli sitä voi vedellä hieman lantrata. Toimii myös vodkan kanssa, drinkkinä.

stellagrrrl

19.6.2008 01:34

minulla saattaa olla tarjolla avaimia, jos morsio on myöntyväinen...

ja naisen toiselta planeetalta voimme varmaan kaikki toivoa edes joskus tapaavamme: sehän antaa jo tietynlaista toivoa alkoholismin etenemisestä. sitä odotellessa kutsun itseni raparbeeridrinkille. hih.

Mary Bell

19.6.2008 06:55

Kesäjuhlat raparperimehun merkeissä. Etsitään sitä naista se jälkeen taas.