Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2009.
Seuraava

Loysin kivan paitakaupan, mutta koot ovat aika pienia, XL vastaa L kokoa, joten XL on XXL eika niita ole kaytannossa ollenkaan tai yksi kaksi.

Myyja laittoi silla tavalla paidat sovitettavaksi ettei voinut kayttaa sovituskoppia, jolloin han paasee tiirailemaan ja sovitin paidat hihattoman t- paidan paalle. Mukava homomies muuten ei sen puoleen. Mahaa on mut pukeutuu lapinakyvaan paitaan, joo. Sopii sille. Ihan hauska.

Taalla on kuuma ja kuuma ja taas kuuma.

Ostin niin paljon vaatteita et piti laittaa postissa. Vtuttaa et ostin zarasta yhtaan, kun alkkarit hajos heti eika ne suostuneet korvaamaan niita. Pesin vaatteet pakistanilaisten pesulassa, 11 e.

Vastaanoton pakistanilainen pikku kaveri on ihanan vilpiton ja mukava heppuli. Toinen jaykasti puhuva onkin venalainen, voiks olla totta- voi!

Jaatelot ja leivonnaisert ovat hyvia. Kun taal liikkuu niin voi voi et suomalaiset ei osaa teha ruokaa sit yhtaan. Taalla osataan ja hyvaa on.


Espanjalaiset miehet ovat komeita ja hoikkia. Monien suomalaisten homojen polvet notkahtelisivat taalla.

Vaatteet pienia. Urheiluvaatteet sopivat suomalaisille.

Kengat kalliita. ostin 2 sandaalit jotka hiertavat. Kalliit camperit.Sitten kolmannet g-starit, jotka ok.

Rahaa paloi sikana.

En tieda haluanko tulla toiste. En voinut bailata, kun piti herata joka aamu klo 9 siivojan takia. Halpa hostel, jossa kaikki aanet kuuluvat- seinat paperia! Oli korvatulpat, mut piti pistaa ilmanvaihto paalle jotta humina auttaisi nukkumaan.

Kulmilla paivysti 2 huoraa, jotka kaihoisasti ks peraani. En huomioinut mitenkaan. Miten jioku nainen haluaa olla huora, kun asiakkaat ovat siina 70 v paikkeilla!!! Huom! 25 nainen...ei tajua., ei.

Miehet naksuttelivat kieltaan, kun menin ohi.

Esp. heteronaisilta tuli eniten halveksivia silmayksia.

Ei taalla suvaita homoja, siedetaan.


Hirveesti menny rahaa. en ymmarra esp. mentaliteettia et turisteilta nyhdetaan rahat pois. Yks akka kehtas velottaa kahvista ja vichysta 7 euroo, kun yleensa se on 3-4. Museot enimmillaan pettymyksia. Tapas-paikat turistialuueella korkeita. ostin 2 tapas annosta ja makso niinku 17 euroo!!! Ostin alkkarit ja shortsit, jotka hajos ekalla viikolla.

Yks hullu homo hillu alasti oman totteromunansa kans keskella katua. Tosi sekoja nuo s/m tyypit.

Ainakin on ollu kuuma.



oon espanjassa ja taalla ei sitten puhuta englantia juurikaan. kayn museoissa, mut kalliita, suurin osa huonoja. Ravintolat kalliita.Vaatteet kalliita. Mika on halpaa? Julkinen liikenne ja ruokakaupat.


Seuraava