• Kolmoisritti

Tääl oli reggaefestarit ja cannabiksen polttajia pidätettiin ennätysmäärä n. 280. Et joo rastapaskapökäleet päässä pidetään auttamattomasti narkkina. Täällä on valtava huumeongelma. Tukholma on rikollisten rotanpesä. Uimarannoilla varastetaan paljon kun svenssonit ottaa rannalle mukaan kaiken mahdollisen pikkuelektroniikan, mitä mukaan mahtuu.

Nyt en sitten tiedä minkäalaista olis asua täällä pitempään. Vuokra-asuntoja diilataan pimeesti ja jos haluu ykkösvoukralaisen statuksen ni joutuu maksamaan isoja summia n 25 000 euroo pimeesti sille joka on välittäny oman vuokrakämppänsä eteenpäin.

Tätä tällaista kehitystä varmaan kokoomus toivoo myös Suomeen!!!! Ja ainaskin ne jotka ottaa isoja summia ja imuroi vuokra-asunnot itelleen Riihimäkeä myöten, niit sanotaan SIJOTTAJIKSI, mut oikeesti ne on vaan opportunisteja jotka hilaa vuokratason pilviin. Kiitos Kokkarit ja muut hait.

Tukholmassa on huonot internetpalvelut- ihan paska paikka. Sitäpaitsi tulevaisuudessa omat tietokoneet jää kokonaan pois. Se on kohta totta. Menee varmaan vaan 5 v.