• Kolmoisritti

Kaikki ei mee ihan niin kun kuvittelee. frendin tietsikka hajos ja deitit meni mönkään kun ei oo web palveluja juuri missään ja qruiseriin joutuu jonottaa vähintään puoli tuntia.

Toinen juttu et täällä feminiiniset miehet ovat alinta kastia homojen piirissä. Aattelin et turha ees yrittää, kun se kundi and rest oli hieman taviksia. Ne säikkyis varmaan mua.

Anyway, löysin hyvän - ja halvan mestan leikata hiuksia, vaan 390 kr ja jälki tosi hyvää. On Hair pro education lähellä tekniska högskolania, Valhallavägen 49. TOSI ammattitaitoista, mycket bra.

Prideissa oli niin paljon sakkia et en oo ikinä nähny- kulkue kesti about 2 tuntia!!!

Pride housessa kävin muutamilla luennoilla, yks kerto syyrialaisista homomiehistä ja toinen etelä- afrikkalaisista lesboista.

Syyrialaiset homot ovat kaikki naimisissa ja makaa miesten kans siin sivussa, silleen 90 % heteroacting ja 10 % seksiä miesten kans niinku ajallisesti. Ovat kuulemma tyytyväisiä elämäänsä ja ne harrastaa seksiä siel kylpylöissä. EVVK.

Etelä-Afrikka on sit niin paska mesta et ne vaan tappaa lesboja, kun se on satanismia. Siis tosi karmeita murhia!!!!!!!! Boikotoikaa sitä maata.

Ne on siel tappanu valkosia homomiehiä, myös turisteja. Laittovat pommin yhteen homomiesten kylpylään ja verilöyly siit tuli.

Kävin sit bearmiesten bileissä niinku tsekkaamassa seksikkäitä homomiehiä, mut oli karmeeta kun ne kaikki on silleen 9kk raskaana ja olin äimänä kun yhet kundit hippas siel piirissä niinku tyyliin hei tonttu-ukot hyppikää- olin järkyttyny!!!!! Sit kävin yhdis TOSI MEGA BILEISSÄ et en oo ikinä. Siis musa soi niin kovaat et piti huutaa eikä baaritarjoilija sittenkään kuullu, mut bailata tääl ostaan - ne meinas haastatella mua telkkariin don`t know wy mut en osaa niin hyvin ruotsii et menisin kännissä puhuu paskaa joten jätin väliin sen.

Yli mainostettu juttu! Tosiaan. FAN!

Et tässä tälleen tavan tylsästi mennään ettehenpäin.

Ai joo lady gaga teki ennätyksen Gröna Lundissa 23000 katsojaa ja missasin kun olin niin väsy. Viimeks Bob Marley oli ykkönen 1980, mut nyt se meni rikki.

Älkää maksako kortilla takseissa kun tääl on paljon rikollisuutta , maksakaa käteisellä. Mult yks yritti udella jopa pin koodia ja soitin heti pollarille siit. Sit ne ottaa ylihintaa ja ajaa pitkiä matkoja. Varokaa takseja.

Afrikkalaiset tuo tänne satoja tonneja kat huumetta et tulli ei ehi tehä mitään. Tosi pahaa kun ne kauppaa niit sitä lastentarhojen ja koulujen vieressä pokerina.

Kat tekee samalla tavalla huonoo jälkee kun mikä tahansa huume tai alko.

Sit ne ei huomaa ottaa hiv testejä sairaaloissa afrikkalaisisilta- tääl on kuollu sairaaloissa, kun ne ei oo tehny diagnoosii ajoissa, ei oo henkilökuntaa ja silleen. Ne on käyneet hoidoissa erinnäisit taudeist kuten tubi ja hepatiitit mut kukaan ei oo älynny tsekata hivii.

Tääl on niinku arviolt 1000 Tukholmassa jotka ei tiiä et niil on hiv.