ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ruotsissa kerättiin puoli miljoonaa kruunua tsetsenipakolaisten hyväksi

vaeltaja2006 • 05.04.2017 08:19 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Ruotsissa Sateenkaarisäätiö, Regnbågsfonden, järjesti pikakeräyksen hlbtiq-tsetseenipakolaisten tueksi. Eilen illalla oli jo puoli miljoonaa kruunua koossa.

Keräys oli ruotsalainen vastaus LGBT-Networkin vetoomukseen, jossa pyydettiin apua Tsetseniasta pakenevien homojen tueksi. Jonas Gardell Sateekaarisäätiöstä toivoi, että saataisiin kokoon 100 000 kruunua, joten illan saldo yllätti.

QX-nettilehti julkaisi Sateenkaarisäätiön vetoomuksen eilen. Sateenkaarisäätiön ilmoituksessa sanotaan, että pikaista apua tarvitaan: Moskovaan paenneet tarvitsevat ruokaa ja asunnon.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
toivottavasti Suomikin ottaa vastaan oikeasti hädässä olevia tsetsenialaisia homoja ja transihmisiö ja ei mitään fundamentalistimuslimeita kuten ennen vanhaan. Tsetsenia ei ole apua tarvitseva paikka niin kauan kuin sortaa vähemmistöjään. Yhtään ei-HLBTIQ tsetseeniä ei tule ottaa Suomeen yhtäkään.
  ._. (ei rekisteröitynyt) • 05.04.2017 17:31
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy