ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Jääkiekkoseura TPS:n tuenilmaus Turku Pridelle palkittiin

Sami Mollgren • 26.01.2018 06:51 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

TPS:n lippu Turku Pride 2017 -kulkueessa (kuva: Mikko Kivinen)
Jääkiekkoseura TPS:n tuenilmaus Turku Pridelle palkittiin torstaina Turussa markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisten tapahtumassa Vuoden Mainos -palkinnolla.

Mainosalan osaajille suunnattu tapahtuma Vuoden Mainostorstai järjestettiin Turun Logomossa torstaina 25. tammikuuta. Päivällä ohjelmassa on alan uusia ilmiöitä käsitteleviä puheenvuoroja. Tapahtumaa on järjestetty kymmenen vuoden ajan. Illan gaalatilaisuudessa palkittiiin vuoden parhaat turkulaiset mainokset kolmessa eri kilpasarjassa sekä juniorisarjassa.

HC TPS Oy:lle tehdyn Pride of Turku -kampanjan takana oli Ari Kivi Creative. Kampanja koostui TPS:n logolla varustetusta sateenkaarilipulla, yhdestä ilmoituksesta, kahdesta sosiaalisen median päivityksestä. Kampanja sisälsi kannanoton: jääkiekko kuuluu kaikille ja suvaitsevaisuus on mustavalkoinen asia.

Tuomariston mukaan kampanja avasi yleisölle TPS:n arvomaailmaa ja otti rohkeasti kantaa ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun. Tuomaristo katsoo kampanjan todistaneen reaktiivisen, ajan hermolla olevan viestinnän voiman.

Pride of Turku -kampanja voitti sekä Paras oivallus -sarjan että koko kilpailun parhaana Vuoden Mainos -palkinnon.

Voittajatyö edustaa kesällä 2018 Suomea Cannes Lions -kilpailussa. Tekijät saavat myös tuomaristolta neuvoja ja vinkkejä siihen, miten maailman maineikkaampaan mainoskilpailuun kannattaa osallistua.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy