She's got something else in mind

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.

Viva La Cobra!

Olen rakastunut. Bändiin. Nimeltä Cobra Starship. Uusi levy on täyttä tanssimusaa, mutta minkälaista tanssimusaa! Ah. Sanon vaan ah.

Tulee "haluan lähteä baariin ja tanssia koko yön"-olo.

-

Tänään suklaa maistui pahalta.

-

Päätettiin J:n kanssa pitää toogabileet. M vaan nauroi meille, mutta ei se mitään. Olen jo jonkin aikaa ehdotellut ihmisille toogabileitä milloin missäkin yhteydessä ja vihdoin olen saanut loistavalle idealleni kannatusta. Lakana niskaan ja menoks.

-

Descartes'n pahin painajainen oli, että maailma jona hän sen tunsi olikin vain unta ja hänen toimiaan ohjaili jonkin sorting demoni. Hän ratkaisi pulman toteamalla "Ajattelen, siis olen". Mutta onko tämä täysin aukotonta? Mitä jos mainittu demoni ohjaili myös hänen ajatuksiaan? Ajattelemme, mutta mistä ajatukset tulevat? Ovatko ajatuksemme oikeasti omiamme?

Emme me voi oikeasti tietää elämmekö todellisuudessa vai "todellisuudessa". Mitä jos maailma onkin vain tietokoneohjelma? Mitä jos olemme olemassa vain sen Descartesin demonin mielessä?

Mistä voi tietää onko tämä kaikki totta vai pelkkää unta?

...lukion pakollinen filosofian kurssi.

-

Häiritseviä ajatuksia Tytöstä. Että ehkä sitä voisi yrittää vielä. Ehkä jonain enempänä kuin ystävänä.

...sanokaa nyt joku että se olisi itsemurha. Kun ystävyyskään ei toimi. Joten. Niin. Onhan se nähty että sen kanssa mä jään nuolemaan näppejäni. Mutta.

"No good
You're up to no good
But damn you look good and I'm drunk
Now you got me kind of thinking like maybe I would
So hard to be good, it's so hard to be good

s-c-a-n-d- to the a, to the l-o-u-s
I can't handle it, can't handle it
Damn that girl, she's scandalous"
-Cobra Starship: Damn You Look Good And I'm Drunk (Scandalous)


Taylor sanoo: stay sweet

I'll do my best.

I miss Minnesota. I miss last year. I was actually happy back then. Obviously, I'm not anymore.

-

Minulla on ongelmia ystäväni kanssa jonka olen tuntenut esikoulusta asti. En pidä siitä, että hän ei ota vastuuta teoistaan vaan aloittaa "olisit säki voinu"-syyttelyn. Koska kaikkihan on minun vikani, koska hän ei halua ajatella muita kuin itseään.

-

Juttelin Tytön kanssa pitkästä aikaa. Tai siis hän jutteli minulle, minä juttelin takaisin. En tiedä miksi. Mua on loukattu hänen taholtaan useammin kuin kerran. En suostu siihen leikkiin enää. Koska siinä leikissä minuun sattuu.

-

Voisimme myös sanoa, että olen ihastunut. Erääseen toiseen tyttöön, pienellä t:llä. Tämä tyttö sattuu tosin asumaan Minnesotassa. Ja hän sattuu olemaan hetero. Heterotytöt tykkäävät pojista. Minä en ole poika.

You see my problem here?

-

Olen ärsyyntynyt ja kyllästynyt ihmisiin. En pidä itsekkäistä vastuunpakoilijoista. En pidä Lah[d]esta. En pidä ruoasta. Tai pidän, mutta en halua pitää. Koska ruoka lihottaa. Ja kyllähän se tiedetään etten minä kaipaa grammaakaan lisää. Tämän toteamuksen seurauksena heitin melkein täyden karkkipussin roskiin. Maksoin siitä yli 3 euroa. En pidä siitä, että minulla on huomenaamulla 90 minuuttia ruotsia alkaen 8:05. En pidä syksystä.

Joskus vielä teen listan asioista mistä pidän. Nyt haluan vain käpertyä itseeni ja angstata.

Tupakointi ei enää tyydytä itsetuhoisuusviettiäni. Eikä tässä asunnossa ole edes särkylääkkeitä. Kyypakkaus kyllä löytyy. Asumme keskellä kaupunkia, ei täällä ole mitään käärmeitä.
-

"Oh goodness me
Oh goodness my mind has slipped
And wiped you away from it
Same shit, different day
Same shit
Same shit, different day"
-Cute Is What We Aim For: Sweat the battle before the battle sweats you


Don't hesitate to hate... it's not good for you

Se, että mä suutun on kohtalaisen harvinaista. Se, että mä näytän suuttumukseni on vielä harvinaisempaa. Mutta. Jos suoraan sanotaan, se tuntuu oikein hyvältä. Tuntuu hyvältä näyttää ihmiselle, että hänen käytöksensä on loukannut mua ja, että hän ei pääse pälkähästä teeskentelemällä, että mitään ei koskaan tapahtunut. Tuntuu hyvältä muistuttaa ihmisiä siitä etten minä ole kynnysmatto kenen yli saa kävellä aina ohimennen.

Enkä mä pode huonoa omatuntoa tiuskimisesta tai yleisestä kylmästä suhtautumisesta. Varsinkaan kun hän leikkii tyhmää ja käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunut. Koska minuahan voi kohdella miten vaan ilman seurauksia.

Ei muuten voi.



"You're so... you. I adore that, you know?"

Loma. Ah ihanuus, loma.

Sain lauantaina puhua englantia ja olin aivan innoissani. Vaikka edellisenä yönä näinkin karmeaa painajaista etten olisi enää osannut. Mutta osasin loistavasti ja oli ihanaa.

Sunnuntaina käväisin isossa, pahassa pääkaupungissa asti ja sieltä kotiin tullessa päätin että menen aikaisin nukkumaan. En mennyt. Tietenkään. Koska minut raahattiin yhdeksältä illalla kiertämään lähiseudun huoltoasemia.

Ja tänään, koska on loma, en ole tehnyt yhtään mitään. Harvinaisen rentouttavaa. Olla tekemättä mitään, siis. Jotain pitäisi kyllä tehdä, kieltämättä. Ehkä huomenna.

Jos jaksan.


jos ajattelee, tulee ikävä

Do you know why it is so frustrating to like girls? Because all the girls you like are just bound to like boys. Then you meet someone you absolutely fall in love with, in a completely platonic way that is, and then one night your (male) friends decide that you two should kiss, because two girls kissing is the hottest thing a guy can think of and they are no expections. And she wants to, too. She was actually going to before the guys suggested anything, but you had turned your head away too soon, not realizing she was about to kiss you. So you say what the heck, she's pretty and you like her and you really like kissing and you kiss and you feel something tighten at the bottom of your stomach and boom, you're crushing on this girl, just because her kiss made your stomach flutter and his didn't. I mean, it was him you spent the night with, and who had his tongue down your throat. But it's her you really want.

But you can't have her because she really likes boys and just wanted to experiment a little, or so you think, but you're too scared to ask because you don't want her to think you like her like that in the case she really was just experimenting. Plus, she lives 18 hours 30 minutes and 664 euros away.

And what did we learn? Let the straight girls experiment with each other. You touch them only after they have come to the definite conclusion that they like girls.

I need to go there and see her and kiss her and see if her kiss still makes my knees melt.

The best part is, she's the only girl you could see yourself with.



I think I found my favorite genius

"I want to be a lion, everybody wants to pass as cats.
yea we all want to be big big stars,
but then we have second thoughts about that.

I don't always deal with things the best way, and in order to try and slow my life down I disappear every now and then.
so believe in me, because i don't believe in anything.

when everybody loves you, you can never be lonely.
sometimes, sometimes it's not that easy.

I have this pocket watch, and I spin the hands around and around just to pretend I have control of things. a month away. we can play normal for a few days.
starcrossedlovers."
-Ryan Ross


I'm fed up with this world

On harmaata. Vihaan harmaata. En pidä Sokrateesta. En myöskään pidä sellaisesta 'pakko olla oikeassa'-mentaliteetista. En pidä siitä, että joudun kotirauhan nimissä olemaan kaapissa vanhemmilleni ja siinä sivussa monelle muullekin. Mutta aivan helvetinmoinen sotahan siitä syntyisi. Enkä pidä siitä, että puran tällaisia tuntoja TÄNNE, mutta minne muuallekaan? On tämä nyt parempi kuin ei mitään ja se ei mitään mulla vähän on. Kuka haluaa kuunnella, kun valitan että kaappi ahdistaa?

Mutta arvatkaa mistä pidän. PUNAISISTA SUKISTA. Punaiset sukat on kyllä jotain aivan mahtavaa ja ihanaa.

En ole outo, vähän kummallinen vain. Ja hivenen hämmentynyt.


Sweden is the largest spender on ketchup

Pitäisi olla nukkumassa. Sen sijaan katson Kylmää Rinkiä ja googletan päänsärkyä.

Koeviikko on melkein ohi. Huomenna enää äidinkielen tekstitaitokoe ja sitten se on ohi. Tänään psykologia imi kyllä mehut niin lahjakkaasti, että meinasi iltakoulussa venäjän kokeessa palaa käämit pahanpäiväisesti.

Minua rupesi nyt viimeisen viiden minuutin aikana hirveästi ärsyttämään suomalaisten sulkeutuneisuus.

Kuinka kauan kestää, että ihmisen ruumis maatuu ja jäljelle jää vain luuranko?

Marilyn Manson tulee 20. joulukuuta Suomeen. En ole menossa. Haluaisin mennä. Mutta en mene. Koska päätin etten osta enää mitään turhaa, joten en myöskään voi tehdä mitään kivaa. Mutta eikös mulla ole synttärit heti seuraavana päivänä? No katos on! Kuka haluaa olla kiva?

Hyi hitto ihmiset, nyt nukkumaan niin kirjotan loistavat tekstitaidot huomenna.