She's got something else in mind

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.

Happy Holidays

Suomen ajan mukaan olen 17. USA-ajan mukaan olen 16 viela kolme tuntia. Olen hammentynyt.

Viime paivina olen kyseenalaistanut haluani olla taalla. Aitini ilmoitti kaikilla elossa olevilla isovanhemmillani olevan jonkinlaista sairaalahoitoa vaativaa vaivaa, ei kuulemma mitaan vakavaa kuitenkaan. Tanaan kuitenkin mietin asioita ja tulin siihen tulokseen, etta syntymapaivastani ja joulusta johtuen olen ylitunteellisessa tilassa ja otan kaikki pienetkin vastaankaymiset aivan liian raskaasti. Tanaankin olin koulussa saada hermoromahduksen koska valokuvauksen testikehitykset meni pilalle useampaan otteeseen.

Haluan vain vuoden 2006 pois jaloista pyorimasta.


I hope you choke on those words

Pojat on ihan tyhmia. Tekisi mieli menna nurkkaan mokottamaan kuin 6-vuotias, mutta ilmeisesti se ei enaa 16-vuotiaana (siis tassa kohtaahan voisimme jo melkein sanoa etta 17-vuotiaana, koska olen 16 enaa vaivaiset 4 paivaa) ole hyvaksyttavaa. Yrita tassa nyt sopeutua ja tutustua ihmisiin, kun vastapuoli ei selvastikkaan ole kiinnostunut.

Sen sijaan etta olisin tehnyt jotain kodin ulkopuolella ensivaikutelman mukaan ihan mukavien ihmisten kanssa (tassa vaiheessa olen jo korjannut mielipidettani), makasin sohvalla ja katsoin Spidermania. Vihaan hamahakkeja. Mutta Spidermanissa on sentaan jotain tyylia.

On vasyttanyt koko viikon. Sarkenyt paata ja ties mita. On ikava ihmisia. Tyttoa. Etta osaa olla vaikeeta.

Syksylla kaikki kaskivat odottaa talvea, kun tulee enemman lunta kuin olet ikina nahnyt. Minnesotan talvet on kylmia ja lumisia ja ties mita. No ottia tuota, kylma kylla on, mutta missa lumi?

Lunta jouluksi, kiitos.


Oon melkein rakastunut.

Montako puuta tarvitaan yhteen A4-paperiarkkiin?

Huomaan olevani aarimmaisen mustasukkainen kun Tytto kutsuu toista tyttoa ihanaksi. Aarimmaisen huolestuttavaa, vaikka en itsekkaan siina suhteessa taysin "uskollinen" ole, jos tuota sanaa edes voi kayttaa minun ja Tyton suhteen yhteydessa. Mutta eihan se ole sama asia. Minun flirttailu heterotyton kanssa ja Tyton flirttailu bityton kanssa on kaksi aivan eri asiaa.

Poikakin olisi.

Kylma.

Itsenaisyyspaiva. Olen iloinen etten ole kotona. Muistan viime vuoden aivan liian hyvin. En ikina tule unohtamaan sita. (kts. merkinta 6.12.2005)

Tarvitsen halin.