• Nulikkaprinssi

Viva La Cobra!

Olen rakastunut. Bändiin. Nimeltä Cobra Starship. Uusi levy on täyttä tanssimusaa, mutta minkälaista tanssimusaa! Ah. Sanon vaan ah.

Tulee "haluan lähteä baariin ja tanssia koko yön"-olo.

-

Tänään suklaa maistui pahalta.

-

Päätettiin J:n kanssa pitää toogabileet. M vaan nauroi meille, mutta ei se mitään. Olen jo jonkin aikaa ehdotellut ihmisille toogabileitä milloin missäkin yhteydessä ja vihdoin olen saanut loistavalle idealleni kannatusta. Lakana niskaan ja menoks.

-

Descartes'n pahin painajainen oli, että maailma jona hän sen tunsi olikin vain unta ja hänen toimiaan ohjaili jonkin sorting demoni. Hän ratkaisi pulman toteamalla "Ajattelen, siis olen". Mutta onko tämä täysin aukotonta? Mitä jos mainittu demoni ohjaili myös hänen ajatuksiaan? Ajattelemme, mutta mistä ajatukset tulevat? Ovatko ajatuksemme oikeasti omiamme?

Emme me voi oikeasti tietää elämmekö todellisuudessa vai "todellisuudessa". Mitä jos maailma onkin vain tietokoneohjelma? Mitä jos olemme olemassa vain sen Descartesin demonin mielessä?

Mistä voi tietää onko tämä kaikki totta vai pelkkää unta?

...lukion pakollinen filosofian kurssi.

-

Häiritseviä ajatuksia Tytöstä. Että ehkä sitä voisi yrittää vielä. Ehkä jonain enempänä kuin ystävänä.

...sanokaa nyt joku että se olisi itsemurha. Kun ystävyyskään ei toimi. Joten. Niin. Onhan se nähty että sen kanssa mä jään nuolemaan näppejäni. Mutta.

"No good
You're up to no good
But damn you look good and I'm drunk
Now you got me kind of thinking like maybe I would
So hard to be good, it's so hard to be good

s-c-a-n-d- to the a, to the l-o-u-s
I can't handle it, can't handle it
Damn that girl, she's scandalous"
-Cobra Starship: Damn You Look Good And I'm Drunk (Scandalous)

1 kommentti

audinkopoika

1.11.2007 23:03

Miksi se olisi "itsemurha"? Rakkaus kolahtaa vaan yhtä-äkkiä kohalle, ku se tulee. Ei kaikkia pidä ens yrittämällä luovuttaa.