• Nulikkaprinssi

Taylor sanoo: stay sweet

I'll do my best.

I miss Minnesota. I miss last year. I was actually happy back then. Obviously, I'm not anymore.

-

Minulla on ongelmia ystäväni kanssa jonka olen tuntenut esikoulusta asti. En pidä siitä, että hän ei ota vastuuta teoistaan vaan aloittaa "olisit säki voinu"-syyttelyn. Koska kaikkihan on minun vikani, koska hän ei halua ajatella muita kuin itseään.

-

Juttelin Tytön kanssa pitkästä aikaa. Tai siis hän jutteli minulle, minä juttelin takaisin. En tiedä miksi. Mua on loukattu hänen taholtaan useammin kuin kerran. En suostu siihen leikkiin enää. Koska siinä leikissä minuun sattuu.

-

Voisimme myös sanoa, että olen ihastunut. Erääseen toiseen tyttöön, pienellä t:llä. Tämä tyttö sattuu tosin asumaan Minnesotassa. Ja hän sattuu olemaan hetero. Heterotytöt tykkäävät pojista. Minä en ole poika.

You see my problem here?

-

Olen ärsyyntynyt ja kyllästynyt ihmisiin. En pidä itsekkäistä vastuunpakoilijoista. En pidä Lah[d]esta. En pidä ruoasta. Tai pidän, mutta en halua pitää. Koska ruoka lihottaa. Ja kyllähän se tiedetään etten minä kaipaa grammaakaan lisää. Tämän toteamuksen seurauksena heitin melkein täyden karkkipussin roskiin. Maksoin siitä yli 3 euroa. En pidä siitä, että minulla on huomenaamulla 90 minuuttia ruotsia alkaen 8:05. En pidä syksystä.

Joskus vielä teen listan asioista mistä pidän. Nyt haluan vain käpertyä itseeni ja angstata.

Tupakointi ei enää tyydytä itsetuhoisuusviettiäni. Eikä tässä asunnossa ole edes särkylääkkeitä. Kyypakkaus kyllä löytyy. Asumme keskellä kaupunkia, ei täällä ole mitään käärmeitä.
-

"Oh goodness me
Oh goodness my mind has slipped
And wiped you away from it
Same shit, different day
Same shit
Same shit, different day"
-Cute Is What We Aim For: Sweat the battle before the battle sweats you

1 kommentti

audinkopoika

29.10.2007 23:57

Elä oo itellesi liian ankara. Ei sitä karkkipussia olisi roskiin tarvinnu heittää. On se kumma kuka meitä johdattaa liian tiukkaan syömiseen. Olemmeko liian vaativia itseämme kohtaan, kuvittelemmeko itsemme aina lihaviksi, vaikka olisimme miten hoikkia vaan.
Itselläni kyl on liikaa painoa, mut oisin minä ne karkit syöny ;)