She's got something else in mind

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2006.

Ne oli niin nättejä! Niitä oli niin paljon!

Eikä minulla ollut rahaa.

Olen askelta lähempänä kesätöitä. Olen askelta lähempänä uusia hiuksia. Olen askelta lähempänä USAa. Ensi viikon tiistaina meille tulee entinen vaihto-oppilas pitämään ristikuulustelua ja sellaista.

Maantieto oli omituista tänään. Jopa kuuntelin mitä opettaja sanoi. Se saattoi tosin johtua siitä, että olin väsynyt enkä jaksanut olla kuuntelematta. Omituinen logiikka, tiedän.

Pitäisi mennä nukkumaan. On nuha, päätä jomottaa, olemattomia lihaksia särkee ja varpaat palelee. Olen melkein terve. Ja huomenna kouluun. Pitäisi jopa laulaa tällä tukkoisella nenällä. Mahtavaa.


You scored as GUY.

Jaahas. Mä kun olen aina luullut, että olen tyttö. No eipä ole ensimmäinen kerta kun olen väärässä.

Kuka haluaa ostaa mulle sellaisen kimaltelevan tiaran, joita prinsessavaiheessa olevat pikkutytöt kinuaa vanhempiaan ostamaan Tiimarista?


Why should I waste my time with you?

Paha ja ilkeä ihminen pyörii mun päässä. Tai ei se varmaan oikeasti ole paha ja ilkeä, mutta pyöriminen mun päässä on pahaa ja ilkeää joten se nyt on paha ja ilkeä, koska se pyörii mun päässä. Jos joku tajusi.

Kävin Sibeliustalolla katsomassa Sinfonia Lahden jonkun ihme sinfonisen elokuvan, "Panssarilaiva Potemkin". Okei, mut pakotettiin sinne, mutta loppujen lopuksi se oli aivan upea. Jos joku olisi kertonut etukäteen, että se elokuva kertoo Venäjän vallankumouksen alkamisesta, niin olisin ollut alunperinkin ihan innoissani. Tiedän, olen sota- ja historiafriikki. Varsinkin jos aihe liittyy enemmän tai vähemmän toiseen maailmansotaan. Tuntuu ettei missään kerrota aiheesta tarpeeksi ja tiedonjanoni on kyltymätön. Sama juttu on Muinaisen Egyptin kanssa. Luinpa aiheesta kuinka monta kirjaa, katsoinpa kuinka monta dokumenttia, opetettiinpa sitä koulussa kuinka paljon tahansa, en koskaan saa tarpeeksi. Sairasta. Tarvitsen aikakoneen. Se ehkä voisi jopa riittää.

Niin, ehkä.


just forget her

Pääsin fysiikan uusinnasta läpi. Nyt ei sitäkään tarvitse enää sietää. Sen sijaan tarvitsee sietää äidinkielenopettajaa, joka on päättänyt ettei 1AB:n oppilailla ole tammikuussa elämää. Terveystiedonkin esitelmä olisi torstaina. Ja matikka tökkii ja pahasti. Yhdessä laskussa välitulokseksi olisi pitänyt tulla 41. Sain siitä 23. Vihaan toisen asteen yhtälöitä. Tein mitä tahansa, se menee väärin enkä edes tajua missä tein virheen. Mikä hemmetti on dogma-elokuva?

Hymytyttökään ei ole niin muinaista historiaa kuin kuvittelin. Se katsoi mua tänään oudosti. Ja kiinnitti muhun enemmän huomiota kuin yleensä. Tai sitten olen vain vainoharhainen.

Jos mä haluaisin mennä Helsingin yliopistoon AAKKL:ään opiskelemaan egyptologiaa niin onko mun pakko osata saksaa vai riittääkö englanti ja ranska? Joo, ei ehkä kovin ajankohtainen kysymys. Tuli vain mieleen, kun yritän selvittää mitä helvettiä haluan tehdä.

30 viikkoa USAan. En malta odottaa. Tahtoisin lähteä nyt. Kesätöitäkin pitäisi ehkä hankkia, jos meinasin jopa elää siellä.

Voi hyvä helvetti.