She's got something else in mind

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.

I know this hurts, it was meant to

Olen vittuuntunut, suoraan sanottuna. Olen vittuuntunut, koska puhelimessani on ehkä noin 5-7 ihmisen numerot, joille tunnen voivani soittaa, että tehtäisiin jotain. Olen vittuuntunut, koska näistä 5-7 ihmisestä kukaan ei tänä iltana ollut halukas sietämään seuraani. Olen vittuuntunut, koska istun tässä ja valitan tänne ahdistuneisuuttani. Olen vittuuntunut, koska ihminen, jonka kanssa olen tänään eniten jutellut on veljeni kaveri, josta minä en edes pahemmin pidä.

...

Sitten iloisempiin aiheisiin.

Rakas venezuelalaiseni piirsi minulle oikein kivan ja nätin tatuoinnin, joka ilmestynee toivon mukaani kaulan/niskan tienoille tässä tulevan talven aikana.

Siinähän sitä sitten olikin.

...

Oli huono päivä.


Meidän koulussa ei ole homoja.

Kävipä niin, että tänään oli uskonnon (etiikan kurssi) tunnilla koko tunnin kestävä esitelmä homoseksuaalisuudesta.

-"Pitäiskö teidän mielestä homoseksuaalisuudesta puhua enemmän kouluissa?"
-"No ei mun mielestä, kun en mä usko että kukaan tässä luokassa tai tässä koulussa on homo."

Olen sanaton.




privet, laiskuri

Jätin venäjän tunnin taktisesti väliin, koska nukahdin sohvalle ja heräsin tuossa seitsemän aikoihin, jolloin tunti oli jo ohi. Maanantaina uusi yritys. Väsytti niin maan hemmetisti. Tulin koulusta kotiin ja rojahdin sohvalle. Sohvalla nukkuminen on kyllä melkoisen epämukavaa, näin by the way.

Pääsin kuviksen tunnilla yksin pomppimaan pimiöön ja olin ihan onnessani, koska pimiöt on ihania ja kaikenlainen pimiöön liittyvä toiminta on ihanaa.

Inhottaa, että on kylmä. Vihaan kaikkea kylmää. Paitsi jäätelöä. Ja sen kyllä huomaa.

99 päivää. Arvaa mihin.

"If you aren't a bit depressed, then you aren't paying attention to what's going on in the world."
-Peter Wentz




Käänteinen kulttuurishokki

Saatiin sille nimi. Siis sille mikä mua on vaivannut. Käänteinen kulttuurishokki. Mutta kai sekin on jo väistymässä. Toivottavasti ainakin.

Väsyttää.

Ostin sellaisen oranssin Haisuli-hiirimaton Suomalaisesta. Se on aikas kiva. Sopii mun verhoihin. Ja mattoon. Ja teippiin. Ja peittoon. Ei kai mulla muuta oranssia täällä olekkaan. Ja Haisulihan on aivan mahtava. Pikku Myy olisi ollut ehkä mahtavampi, mutta kun se kai oli sininen. Eihän se olisi sopinut muuhun sisustukseen ollenkaan. ... Ja ihan oikeasti ajattelin näin siellä kaupassa.

Rakkaani petti mut ja päätti olla yhteistyöhaluton. En ymmärrä mistä se suuttui. Ei noin vanha saisi enää kiukutella tuolla tavalla.

Eipä tässä kai muuta.