• Hortus

Kyllä se päivittyy....

Anteeksi Apoptoosi...nythän on sulan maan aika ja ...eihän mua pidä irti pellosta villihevosetkaan. Olen naisten kanssa vaihtamassa taimia sekä Turussa, että Raumalla. Kivaa oli :-) ainoana miehenä joukossa. Sain hirveän läjän vaihtareita.

Torpalla oli pakkanen tehnyt tuhojaan. Katsura oli jo hyvässä lehdessä, melkein kaikki lehdet olivat paleltuneet. Samoin pellavaliljan, heikinliljan, kilpiangervon, kotkansiiven ym. alut. Liljat erityisesti harmittaa. Ai niin pojat, mulla kukki ekaa kertaa keisarin pikarililja ja sekin on ihan nuupallaan pakkasten jälkeen. Toisaalta vanhat maatiaiset ja esim. kanadanlilja eivät olleet moksiskaan. Siinä taas näkee mitä kannattaa kasvattaa.

Positiivista oli että mun Trilliumit olivat lähteneet kasvamaan ja yksi jopa teki pienen kukankin. Samoin keltakielokki oli säilynyt ja kukki....jee.

Ai niin ei mun mies ole laittanut mua hiomaan mitään typerää tuolinjalkaa. On huomannut, että turha vaiva yrttää tässä vaiheessa kevättä.

Kävin katsomassa muuten Ruissalossa. Hienoa oli.

5 kommenttia

Napalmia

20.5.2008 23:29

otatko kuvia noista erikoisista kasveista?

Hortus

21.5.2008 23:49

Tarkoitat siis, että olis kiva nähdä miltä ne näyttää? Otan toki, viimeaikoina olen vain ollut hieman laiska. Pitää ryhdistäytyä :-)

JPHki

22.5.2008 22:22

Mä käväisin tänään Annalan taimitorilla Ransu&co:n kanssa. Väkeä tungeksi ja oli aurinkoista ja lämmintä. Sieltä löytyi Vakka-Taimen pöydästä tuo kanadanlilja, jota mäkin olen kauan halunnut.
Keisarinpikarililja kukki nyt mullakin ensi kerran, voi ihmettä! Se kasvaa ison omenapuun alla, joten halla ei ole sitä onneksi vioittanut.
Mun katsurasta on ehkä puolet lehdistä paleltunut, harmittaa. Ja lakkipuun kaikki versonkärjet :(
Onko puoliskosi edelleen suunnitellut sitä ranneliikkeen blogaajien tapaamista...?

Hortus

22.5.2008 23:44

Se on ollut niin kiireinen ja stressaantunut tässä viime aikoina, ettei ole tainnut ehtiä. Nyt alkaa kiire hellittää...pitänee muistuttaa :-)

Aboa

29.5.2008 21:13

Mun tuolinjalat on hienoja. Ne mitään typeriä ole.