• Hortus

Kevättä...ei kevättä...kevättä....

Lihakset kipeinä tulimme kaiken raatamisen jälkeen tänään torpalta. Aika kului aittaa purkaessa. Mökille mennessä maassa oli hieman lunta ja sinne istuttamani talventähdet olivat saaneet hieman väriä kellarissa vietetyn ajan jäljiltä. Alkulomasta levensin mun perennapenkkiä melkein puolella. Pöh.... myyrä oli popsinut viimevuonna istuttamani hevoskastanja juuria. Saas nähdä selviääkö?

Niin, ketä oli menossa puutarhamessuille lauantaina? JP? Itse olen siellä silloin aamusta? Tosin tulen edellisenä iltana ulkomailta, joten voin olla aika uupu. Kiinnostaisko tavata, vaikka messuoluen merkeissä? :-)
Muuten JP se joskus lupaamani köynnosukonhattu on jo hyvällä alulla....

5 kommenttia

JPHki

10.4.2007 19:23

Voisin puoliskoni kanssa käydä messuilla lauantaina mutta en ole ihan varma vielä. Ilmoittelen, olisi tosiaan kiva tavata. Mä sain jostain tilattua Aconitum hemsleyanumin siemeniä, katsotaan itääkö mitään. Jos ei niin ottaisin mielelläni taimen.

Hortus

10.4.2007 20:47

Mun puolisko ei tule messuille, mutta olen varmaan liikkeellä yhden ystäväni kanssa, joka lupasi hoitaa oluen kittaamisen :-)

Ransu

14.4.2007 23:42

Onko kukaan menossa messuille perjantaina?

Apoptoosi

20.4.2007 19:23

No kuinkas meni messut?

Ransu

20.4.2007 19:52

Messuthan on samat kuin ennenkin, mutta on siellä silti niin kiva käydä. Itse pääsin käymään Messukeskuksessa jo rakennusvaiheessa maanantaina ja keskiviikkona, joten oli tosi ilo huomata kuinka kaikki oli päivässä ja parissa muuttunut kukkaloistoon! Keskiviikkona oli hauska huomata kuinka suomipojat vasta maalailivat omien osastojen kehikoita, niin eikös hollanninosastot olleet jo hintalappuja myöten valmiit. Niin, tänä vuonna Messarissa tais olla ainakin 3 hollantilaista juurakonmyyntiosastoa. Kaikesta kivasta huolimatta, ostin kuitenkin Pionien kodista pioneja: rockinpioni, 'Marechal Mac Mahon', 'Immaculee', 'Jadviga', 'Kansas' sekä 'Victoire de la Marne'. Aijuu ja Thompson et Morganilta tilasin Amaranthus Fat Spiken! Hei tsiikatkaas googlesta tai jostain kuva, voiko homompaa kasvia olla! Meillä on ollut sitä useampana vuonna, helppo kuin mikä!