• RxCat

sayonara xmas - welcome 2011

uusivuosi on ihan siedettävä juhla kaaottisesta menostaan huolimatta ja baarien kilometrien jonoista. jokseenkin silti sellainen fiilis että erittäin sekavan ja päihteidentäyteisen joululoman jälkeen tekisi mieli jo aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä. koska sen uuden nousun hankkiminen on nyt yhtä ajankohtasta ku wikileaks ja ei niillä mielialalääkkeillä pötkitä yhtään mihinkään. suurin valo tunnelin päässä on satavarmasti päivän pituus joka alkaa kasvaa pikkuhiljaa. ei tätä pimeyttä nyt hullukaan jaksa yli 2 kuukautta pidempään.
myös aika hankkiutua tietyistä ihmistä eroon koska vitut niistä jotka seisoo sun tiellä. ennen joululomaa odotti innolla kuinka voi olla hyvällä omatunnolla niin tutkalla kun ihminen voi olla ettei tarvitse kestää joulun paskamyrskyä mutta väärin meni. häiriköinnin ja sohvan läpi vajoamisen sijaan olisi voinut tehdä oikeasti jotain mahtavaa ja jahdata unelmiaan ja toetuttaa kaiken mitä ikinä on halunnut mutta ei. ehkä on siis aika lopettaa perinteiset guosijoulut ja lähteä vaikka joulunajaksi vittuun suomesta jos ei pää kestä täällä.
excellent choice sir! tekisi mieli jo aloittaa mutta kai se uusivuosi on vielä vedettävä kuuppa jumiin että vuosi 2011 voi alkaa megalodoonisella morkkiksella ja muutoksenhalulla johon sitekämpikin sissi kyllästyy viimeistään helmikuuhun mennessä. se joka päätti että joulu on ylenpalttisen orgiasyömisen juhla pitäisi kuristaa ja hakata. eihän siinä kasva kuin vitutus ja närästys. Tämä angstinen blogi on tämän vuoden viimeinen ja ylihuomenna blogien taso alkaa muuttua valoisammaksi ja iloisemmaksi kun kantsun ostarin joulukuusi käydään kaatamassa ja loputkin jouluruuat voi heittää hyvällä omatunnolla naapurin bemarin päälle. elikkä screw you joulunpyhät sillä year 2011 is is coming! nähdään parin päivän päästä ja kaikille megalodoonisen mahtavaa uuttavuotta mitä ikinä teettekään!

1 kommentti

RxCat

30.12.2010 14:40

853

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi