mamboducks blog 2000 :3

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2010.

getting rid of fall depression? let's do it!

Mikäs tässä istua vesisateessa läppärin kanssa ja kirjoittaa. Miten on mahdollista, että niinkin pienet asiat kuin sää ja tekemättä jätetyt tehtävät voivat laukaista näin suuren vitutuksen. pimeys alkaa laskeutua joten jos nyt ranneliike.netin käyttäjät lyötäisiin viisaat päämme yhteen ja kasattaisiin tämän bloggauksen kommenttiboksiin tekemistä ja mieltä piristäviä asioita näihin syksyn v*ttumaisiin iltoihin ja niihin kaaottisiin vesisateisiin jotka estävät ulkona minkään järkevän asian tekemisen. joten lets bring it on ennen kuin synkeä syysmieli ottaa liiallisen vallan.ja pyritään siihen että se tekeminen maksaisi alle 20e jos se maksaa jotain. ps. pyritään välttämäänniitä kliseisiä katso leffa tai lue kirja juttuja <:


kestomorkkis?

ilmeneekö muilla tälläistä morkkisfiilistä esim sunnuntaisin vaikka ei olisi hölmöillytkään edellisenä yönä tai olisi ollut selvinpäin niin silti sunnuntai tuntuu aina yhdeltä helvetiltä. tai jos jokin pienikin asia on vialla niin se tuntuu haittaavan lähes kaikkea. myös ankea ilma tai tekemisen puute ajaa tälläiseen fiilikseen. rauhoittaviin tai masennuslääkkeisiin ei jaksaisi turvautua enään. kaiken pitää olla aikalailla tiptop ja sitä vastaan sotii silti oma laiskuus ja asiat hoidetaan yleensä viime hetkellä kohtalotovereita jos joku sai selvää tästä kirjoituksesta? o.O


tupakkalain äärimmäinen järjettömyys ja ihmisten kiusaaminen

luin juuri uuden tupakkalain läpi ja järkytyin. itse en polta, mutta nämä uudet läkipykälät tupakointikielloista eivät ole mihinkään muuhun kuin ihmisten kiusaksi ja eivät loppupeleissä auta mitään. tässä muutamia:

-tupakan välittäminen -> jos alaikäinen pyytää sinulta tupakan ja annat sen hänelle. sinut voidaan tuomita jopa vankeuteen.

-nuuskan tuominen suomeen rajoittuu 3 torniin = kiekon päivässä käyttävä joutuisi ravaamaan ruotsissa kuukauden välein

-nuuskan tuliasiksi tuominen on laitonta ja edes kaverille ei saa myydä yhtä kiekkoa ilman rangaistusta.

-tupakat eivät saa olla kaupassa esillä vaan tupakoitsian pitää pyytää kassalta erillinen tupakkakuvasto ja valita siitä.

-tupakkayhtiöt eivät saa sponsoroida yhtään mitään.

nyt olisi aika ottaa se järki kauniiseen käteen. jokaikinen idioottikin tietää tupakoinnin vaarat ja jos silti on niin tyhmä, että polttaa niin se on jokaisen oma asia.


feel free

rekisteröidyin sivulle 5 min sitten ja jotenkin tuntuu että löyty se oikea nettisivu missä kaikki toimii 8) ennen joutui roikkumaan eri sivuilla että löytyi keskustelualueet blogit jne, mutta nyt ne löytyi samasta paikasta ja ilmapiirikin vaikuttaa tosi mukavalta (8 feels good man ps. sori lyhyestä ja aika sisällöttömästä blogista. teki mieli kirjottaa :3