mamboducks blog 2000 :3

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2010.

sayonara xmas - welcome 2011

uusivuosi on ihan siedettävä juhla kaaottisesta menostaan huolimatta ja baarien kilometrien jonoista. jokseenkin silti sellainen fiilis että erittäin sekavan ja päihteidentäyteisen joululoman jälkeen tekisi mieli jo aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä. koska sen uuden nousun hankkiminen on nyt yhtä ajankohtasta ku wikileaks ja ei niillä mielialalääkkeillä pötkitä yhtään mihinkään. suurin valo tunnelin päässä on satavarmasti päivän pituus joka alkaa kasvaa pikkuhiljaa. ei tätä pimeyttä nyt hullukaan jaksa yli 2 kuukautta pidempään.
myös aika hankkiutua tietyistä ihmistä eroon koska vitut niistä jotka seisoo sun tiellä. ennen joululomaa odotti innolla kuinka voi olla hyvällä omatunnolla niin tutkalla kun ihminen voi olla ettei tarvitse kestää joulun paskamyrskyä mutta väärin meni. häiriköinnin ja sohvan läpi vajoamisen sijaan olisi voinut tehdä oikeasti jotain mahtavaa ja jahdata unelmiaan ja toetuttaa kaiken mitä ikinä on halunnut mutta ei. ehkä on siis aika lopettaa perinteiset guosijoulut ja lähteä vaikka joulunajaksi vittuun suomesta jos ei pää kestä täällä.
excellent choice sir! tekisi mieli jo aloittaa mutta kai se uusivuosi on vielä vedettävä kuuppa jumiin että vuosi 2011 voi alkaa megalodoonisella morkkiksella ja muutoksenhalulla johon sitekämpikin sissi kyllästyy viimeistään helmikuuhun mennessä. se joka päätti että joulu on ylenpalttisen orgiasyömisen juhla pitäisi kuristaa ja hakata. eihän siinä kasva kuin vitutus ja närästys. Tämä angstinen blogi on tämän vuoden viimeinen ja ylihuomenna blogien taso alkaa muuttua valoisammaksi ja iloisemmaksi kun kantsun ostarin joulukuusi käydään kaatamassa ja loputkin jouluruuat voi heittää hyvällä omatunnolla naapurin bemarin päälle. elikkä screw you joulunpyhät sillä year 2011 is is coming! nähdään parin päivän päästä ja kaikille megalodoonisen mahtavaa uuttavuotta mitä ikinä teettekään!


5. adventin sekavuusviikko

jokaikinen joulu + uusivuosi väli menee aina samalla kaavalla. guosataan ja sählätään viikko putkeen ja 29. päivä iskee hetkellinen mutta onneksi ohimenevä "what have i done fiilis". no kai se sit on jokajouluinen perinne joka yrittää herätellä omatuntoa. mutta miksi juuri joulu. joulun pitäis olla rauhallinen perhejuhla, mutta mitä itse olen huomannut, että joka ikinen joulu ihmisiä löytyy enemmän genrestä guosijoulu/baarijoulu/datausjoulu elikkä siis joulun modernisointi on päivän sana. tästä kirjoittamastani blogistanikin voi varmasti tyhmempikin havaita, että se on kirjoitettu aamupöhnässä. mutta onneksi tämä morkkispäivä muuttuu äkkiä uudenvuodenodotuksksi ja voi taas snepata sen samu-sirkan vittuun olkapäältä inisemästä, ainoa asia mikä mietityttää on uudenvuoden jälkeinen aika kun se say no to sober xmas kausi todellakin loppuu. arki alkaa jotain pitäisi saada aikaan. no aivot narikkaan ja se on sitten sen ajan murhe. hyvää myöhäistä joulua kaikille ja hyvää tulevaa uuttavuotta!!!! o/


playing god with food

lukitkaa ikkunat ja ovet koska nyt se on täällä. tuo saksan maaperältä suomeen asti hamunnu suorastaan perverssi makuyhdistelmä on nyt coca cola companyn toimesta lyöty lähikauppojen hyllyihin limupulloissa. puhumme nimittäin myrskystä nimeltä mezzo mixx. tuo lapsuuden pizzapaikkojen juomapisteiden hanayhdistelmistä kehitelty myrkky on päästetty suuomalaisten keskuuteen. tuo kuvottavan makuinen saksalaisten makuhermoja kutkuttava lieju suomessa. mitä vielä. kysymys herää: oliko pakko. jos joku haluaa tuollaista niin kuka tahansa voi ostaa pepsin tai jaffan. on vain ajan kysymys milloin voi ostaa kanaa ja oekonia saman laatikon mukana. valitettavasti sekin on tapahtunut. olisiko aika lopettaa jumalana olemisella leikkiminen ja nataa safkojen olla ennn ku kaikki muuttuu suunnattomaksi makujen skeidayhdistelmiksi. kerrankin sain taas blogin aikaan :>. jostain pitää aloittaa ja tämä vitutukseen asti päässäni pyörinyt aihe sai luvan kelvata. joten stay tuned jos kiinnostaa lukea seuraaviakin juttuja. niitä nyt luulisi tulevan kuin sieniä sateella tässä lumentäyttämässä ja jämähtäneessä joululomanhelvetissä. kiitos kun jaksoit lukea :3