mamboducks blog 2000 :3

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2011.
Edellinen

STUCK

hei kaikki eli olen taas takaisin pienen tauon jälkeen. Luultavasti viikonlopun jarmoton sekarijysäri ja sunnuntain/maanantain välinen aivokuolema luultavasti viivästyttivät seuraavaa kirjotusta aika huolella. Eli aloitetaanpa taas kerran se liirum laarum ja siitä sitten kehkeytyy luultavasti jotain syvällisempää. No ainakin ihan ensimmäiseksi voisi mainita niinsanotun matkakuumeen. Se on aivan järkyttävällä tasolla tällä hetkellä. California tai tokio ykköskohteena ja jysäristä johtuen en edes päässyt matkamessuille. Olo on äärimmäisen jämähtänyt ja tuntuu, kuin viikonlopun aikana olisi kadonnut miljoona aivosolua kun kirjoittaminenkin on niin helvetin vaikeaa. On se perseestä kun rahaa ei ole koskaan liikaa. Tosin, jos sitä olisi liikaa niin ei olisi mitään muutakaan. Eli pakko päästä äkkiä pois suomesta hinnalla millä hyvänsä. Tai ihan mihin vaan muuhun kuin kuin tähän helvetin arkiseen menoon. Vaikka kusinen hotellihuone telakanreunalta ja lagaaminen jossain muualla kuin täällä. Koko päivänä ei ole tapahtunut mitään ja radiostakin tullut musiikki on ollut raikasta kuin ylibuukattu stögis. Missään ei ole mitään ja se yksikin mukava baari paljastui täydeksi huorabaariksi ennen kuin edes kerkesin käydä siellä. vittu soikoon millon tää talvi oikeen loppuu? Dösää ei jaksa venata kun lunta tulee naamariin enemmän kun jossain perkeleen siperiatuubissa. Olo on suorastaan raivostunut, kun lämpöpatteirkin hiillostaa koko ajan vieressä.Tulkaa nyt joku perkele pelastamaan mut täältä loskasta! Perkeleen hiihtopelikin menee ihan vituiks kun se mörkö syö mut koko ajan. Kaveri feidas vaikka lupas tuula tänään ja rageragerage. Voisko joku kertto et mis vaiheessa kevättä se lämpötila kääntyy plussan puolelle?


burnout'11

Tänään oli hieno päivä. Hela dagen kului puheviestinnän lopputyötä suorittaessa ja kun vihdoin pääset kotiin, niin pöydällä odottaa niin vino pino taas tehtäviä, että pahaa tekee. 3 vuorokautta n. 5 tunnin yöunilla (koko aikana) ajoi sitten raivarin partaalle. Keskittymiskyky katosi kuin maddie kidnappaajan mukaan ja mieli ei tehnyt mitään muuta niin paljoa kuin huutaa ja viskoa tavaroita. No onpahan sekin sitten koettu. Nyt alkaa jo olo vähän tasaantua kun sai kaiken niin valmiiksi ettei huomenna kellon soidessa tarvitse tehdä mitään muuta, kuin vetää peitto korville ja laittaa yle x3m aamulla soimaan. On muuten varmaan paskin radiosoittokausi kautta historian. Kesällä radiosta tuli niin hyvää musiikkia, että olo oli suorastaan maaninen. Nyt kun on kuunnellut 45 minuuttia samanlaista paskaa niin tekee vain mieli vaihtaa mp3 osioon. Luojan kiitos ylihuomenna on perjantai ja nollaus tulee olemaan sen mukainen. Ei siinä muuta kuin juhlimaan niin, että maksa, lompakko, omatunto ja pää halkeaa. Muutaman viime kirjoituksen asiasisältö on ollut aika liirumlaarumia ja pahoittelen sitä. Nyt vain ei oikeasti millään ole kerennyt kirjoittamaan mistään syvällisestä kun työhtahti on sama kuin piripäisellä työmuurahaisella. Sama jämähtänyt olo pysyy tiukassa kuin vinoon lyöty naula. Mieli tekisi vetää kunnon irtiotto ja muuttaa vaikka samantien asumaan jonnekkin aurinkoiseen paikkaan. No velvollisudet eka ja sitten vasta huvit. Pimeän aiheuttama masennus alkaa nyt ottaa viime metreillä todella lujaan otteeseen, joten toivotaan ettei suurempia takatalvia tule. Rahaa tosin on tullut säästettyä jonkin verran joten pian voisi tehdä jotain tositosi kivaa. EI mulla oikeastaan muuta. Muistakaa syödä valkosipulia. se pitää mielen virkeänä ja epätoivotut ihmiset kaukana.


loskakelit<3

on se vaan niin parasta kun tammikuussa lämpötila nousee plussan puolelle ja lumi alkaa sulaa jumalatonta vauhtia. Tietkin alkavat jo näkyä ja tietää ettei ole enää pitkä aika kevääseen. Toinen huomaamisen arvoinen asia on myös päivän pidentyminen. Vielä parikolme viikkoa sitten tähän aikaan illasta (16:00) oli aivan säkkipimeää, mutta nyt pilvistä huolimatta on jopa vähän valoisaakin. Ikkunalaudalle putoilevat vesipisarat ovat kuin musiikkia korville. Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä että yksi vaihe elämästä on loppumassa, kun valmistun kesällä. Viimeiset 4 vuotta ovat olleet todella toiminnantäyteisiä ja kaikkea on mahtunut ja meninki on ollut suorastaan maanista. No onneksi tätä opiskelijaelämää on jäljellä vaikka kuinka helvetisti niin ei oikeastaan tule ikävä.
Asiasta porkkanaan. Mikä vittu siinä on kun ihmiset jotka eivät tee mitään muuta kuin lusmuavat himassa jaksavat hiillostaa niitä ihmisiä näkemään ja lähtemään ulos jotka joutuvat tekemään täyttä päivää. Sellaiset pitäisi viedä ladon taakse ja laittaa kuula kalloon (enkä nyt meinaa ninniä. youre the best :3). anyway. ärsyttäviä maksimaaliseen vitutukseen asti. Kai sitä pitäisi kohta lähteä liikkumaan tuonne ulos jotta kerkeää luennolle. Tänään saa taas nauttia elämän pienistä ja iloista ja tunkea paperiroskikseen jumalattoman läjän valmiiksi tehtyjä progiksia. Mikä sen parempaa olisikaan. Jokseenkin tuo paperivuori alkaa myös pienentyä ihan silmissä. ja huomenna pääsen vielä isommasta kasasta eroon! Maali alkaa sittenkin häämöttää! On se kyllä vaatinu paljonkin. armoton työtahti ja unettomat yöt. No pain No gain. Elikkä koittakaa siis ihmiset vetää se viimeinen rutistus töissä koulussa ja kaikessa. kohta se kevöt sieltä tulee ja voi ottaa lunkisti! over and out!


nukkumatti korjaa

Ei yhtään jaksaisi kirjoittaa, mutta kun näyttäisi olevan 40 vakituista lukijaa niin pakkohan se on antaa sielunruokaa porukalle. Työvuoreen hukkuminen on nyt todella lähellä vaikka se ei voikkaan enää kasvaa niin loppu tuntuu olevan aina vaan yhtä kaukana. sormet verillä ja monistepino kasvaa kasvamistaan. Päivän vapauttavimpia fiiliksiä on kun saa tunkea valmiita ja tarkastettuja projetkeja roskikseen. Tuleepahan myös hyvä mieli kun kierrättää. Shitlistit ovat myös kilometrin pituisia eivätkä millään ota lyhentyäkseen. Jokseenkin helpottunut olo, koska vuosimiljoonan rankin kuumotuspuhelu kääntyikin loppupeleissä voiton puolelle ja sen voi unohtaa. Myös tajuaminen siitä, että jouluna saatu parkkisakko ei meinaa enää edes muistuta mieleen lämmittää mukavasti. Olo on todella jämähtänyt. pitäisi lähteä ulkomaille ja pitäisi tehdä sitä ja tätä, mutta tälläisen työsuman aikana se on suhteellisen mahdonta. Kannatti siis jättää kaikki rästiin. No ehkäpä sentään opin tästä virheestä jotain. Nyt taidan vain painella suihkuun kun muut tsiigaavat pasilaa tatti hiessä.

Ja teille lukijoille. Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa siitä mistä kirjoitan. Elikkä tuohon kommenttiboksiin vaan rohkeasti aiheita ideoita. Kaikkea saa ehdottaa, koska oystyn ottamaan asioista selvää. Jote DO IT! 8)nuk


kieroilu ja tauot ihmissuhteissa

Elikkä verhot kiinni ja naamat vakavaksi, nyt on sunnuntai. Elikkä aiheen pitäisi olla mukava ja piristävä, mutta valitetavasti niin ei nyt tule tapahtumaan. Otetaanpa siis aiheeksi kaikenmaailman vihjailut ja ihmisten kieroilu. Mikä vittu siinä on kun ihmiset toitovvatavt sinulle tuhat kertaa, että kyllä mulle voi puhua suoraan, ei tarvitse kierrellä ja vihaan ihmisiä jotka kiertelevät asioita eivätkä puhu suoraan. Miksi juuri näin sanovat ihmiset tekevät sitä kaikkein eniten. Etenkin kaikki tekstiviesti-erot alkavat tyyliin "mulla on tosi huono olo/sori mulla on joku kohtaus päällä ja en haluis et tutustut muhun ku oon näin". Tämä saattoi olla käypä selitys joskus sillon kun mamboducking kaukainen esi-isä keksi tulen kahta tikkua hankaamalla. Miksi ihmisen pitää olla kiero vaikka tietää varmasti että vastapuoli en niin vittumainen, että tajuaa tasan satavarmasti mistä on kyse. No ei se niin paljoa haittaa jos haluaa toisesta eroon, mutta pitääkö se perkele tehdä pikkuhiljaa ja vihjaillen, että menee monta viikkoa hukkaan sen takia. Hesus tapdancing christ hankkikaa ihmiset selkäranka! Ei se mitään anteeksiantamatonta ole jos tunteet loppuvat kesken 4 kuukauden tapailun jälkeen. Se kuuluu ihmisluonteeseen ja niin lentävä spagettimonsteri on ihmisen luonut. Mitä sitä nyt häpeilemään. Tiedän ettei tämä päde kaikille ja kaikki eivät ole yhtä tunnevammaisia vittupäitä kuin minä, Mutta Ylipäätään kaikille tiedoksi ettei ihmissuhdeasioissa kuulu pelleillä näillä iänikuisilla "joo mul on vähä outo fiilis" viesteillä. + Myös tiedoksi kaikille pareille, näille kyyhkyläisille tai kukkotappeluksi menneille rakastavaisille. Jos täytyy pitää taukoa, etäisyyttä ja jotain muuta eroa niin kaikki toivo on jo menetetty. Jos suhde joudutaan rakentamaan sen varaan että ollaan erossa jonkin aikaa, ettei kyllästytät toisiinsa ja revitä silmiä päästä niin se lähtökohta on väärääkin väärempi. Ihmissuhde perustuu yhdessäoloon joka on molemmille mieliksi. Mitä järkeä on olla suhteessa joka on niin perseestä, että pidetään taukoa jotta näkeminen tuntuisi taas hetken aikaa paremmalta. Siinä teille turhautunut sunnuntaikirjoitus. nyt takaisin peiton alle katsomaan south parkia ->


paska haisee ja banjot soi!

eli nyt on ansaittu krapula! ja virheistä ei opita! päätä särkee, oksettaa, kädet piirrelty tussilla täyteen, visa kadonnut ja tilalla on jonkun toisen ihmisen maksukortti. Miten sitä rahaa saa palamaan aina niin helvetisti niin lyhyessä ajassa. nyt väsyttää. On se pöydällä tanssiminen ja örveltäminen rankkaa puuhaa. No onneksi oli taskuun jäänyt 9 euroa että sai mäkkäristä kunnon rasva+suolapläjäyksen. Tarkoituksen oli tavata tuttuja ja jauhaa paskaa tuntemattomien kanssa ja siinähän onnistuttiin hyvin. Karaoke meni todella lujaa nuotin vierestä. En voi käsittää miten jotkut jaksavat lähteä vielä tänään uudestaan. Mulla ei ainakaan pää maksa ja lompakko kestä tätä menoa. Nyt tekisi mieli aktsoa joku aivokuolemaräkäposkikomedia, mutta filtowniin raahautuminen on mahdoton tehtävä. Duck sauce soi taustalla ja tällekkin päivälle pitäisi keksiä tekemistä. Olo ei ole vielä huono eli luultavasti olen vieläkin humalassa. Mikäs siinä. Mukavahan se on kirjoitella pienessä sievässä, vaikka tässä vaiheessa tajuaa ettei viimeisessä 15 rivissä tekstiä ole ollut mitään syvällisempää pointtia. No tällä tekstillä on varmasti muitakin krpaulaisia lukijoita ja mikä paremmin sopisikaan niille kuin kevyt ja ei niin syvällinen teksti. Ja kaikille jysärisille tiedoksi että se krooninen lauantai-aamun jano lähtee parhaiten jäähilejuomalla tai pirtelöllä! Trust me! Ei tarvitse juoda vettä kuin kameli kun kylmä poistaa janon. Hyvää loppupäivää kaikille ja koittakaa selviytyä


writers block + tipaton tammikuu 2011 2/2

nyt tulee hieman sellainen fiilis ettei keksi mitään kirjoitettavaa. Luultavasti johtuu perjantai-illan odotuksesta ja sen aiheuttamasta levottomuudesta joten ehkä tänään jauhan vain tästä päivästä ja luultavasti sitä kirjoittaessa keksin jotain syvällisempää. No ainakin aamu alkoi mukavalla pitkään nukkumisella ja sen jälkeen siwasta roskaruokamätöt ja tolppa kaljaa. Ja siitä taisinkin valaistua, että miksi tipattoman tammikuun pitää olla juuri tammikuussa. Kaikkein masentavin ja valottomin aika jolloin kaikki ihmiskontaktit ovat kultaakin kalliimpia kun estetään talvimasennusta. Eli miksi juuri kaikkein synkimpään aikaan? Tipaton helmikuu tai maaliskuu olisivat varmasti tuhat kertaa mukavempia ja tipaton maaliskuu voisi olla todella virkistävä vaihtoehto kun valoa alkaa olla ja nurtsi hiljalleen näkyä niin ei tarvitse edes juoda niin paljoa kun viikonloppuisin voi tehdä muutakin kuin olla baarissa siksi, että ulkona on liian kylmä olla 5 minuuttia pidempään. Joten olisiko aika vaihtaa tämä eirttäin väärään paikkaan osunut tipaton tammikuu sinne maaliskuun paikalle. Itselläni ja lähes kaikilla kavereilla jotka ovat pitäneet tipatonta tammikuuta alkaa loppua muu tekeminen kun sitä vain ei yksinkertaisesti ole. Miksi juuri silloin olla juomatta kun muuta tekemistä ei juuri ole. Itsekkin lopetin tipattoman tammikuun juuri sen takia, että kaikki kaverit lähtivät armeijaan ja voitte vain arvata kuinka yksinäistä on ja kaiken huipuksi vielä se ettei ole mitään tekemistä niin järki jo sanoo ettei tänä vuonna pidetä tipatonta tammikuuta. Silti todella iso hatunnosto niile jotka aikovat pitää sen loppuun asti! ps. kuva kesältä 2006


itsekurin puuttuminen ja syy siihen

Nyt kun lähtee miettimään niin olen aina ollut helvetin vastuuton ihminen. Ja nyt kun sen vihdoin tajuaa niin alkaa miettimään, että mistä se on lähtenyt. Jokseenkin mieleen osuu että ihmiset alkoivat valittamaan siitä vasta noin 3 vuotta sitten ja sitä ennen tein kaiken mitä pyydettiin ja mitään ei jäänyt tekemättä. No muutaman kuukauden salapoliisitytö itsetutkiselussa huomasin että minulla on kultakaalkin huonompi muisti. Joku pyytää minua tekemään asian niin tunnin päästä en edes muista sitä. Näin kävi lähes kaikessa. Koulu alkoi mennä huonosti ja muutkin asiat jäivät tekemättä. Sitten heräsi kysymys, että mikä tämän laukaisi 3 vuotta sitten ja siihen löytyikin tuon muistijutun tajuamisen jälkeen aika nopeasti seltys: Mielialalääkkeet. Todella pitkän jakson lähes myrkyllisiä keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä syödessä tapahtuu varmasti aivoille jotakin. + Puolet näistä lääkkeistä sisälsi punaisen kolmion elikkä varmasti tulee hallaa muistille jne. Pidempään asiaa mietittyä nämä lääkkeet laukaisivat myös toisen erittäin vittumaisen asian: Syömishäiriön. lääkeriippuvuuden jne. Nyt 3 vuotta myöhemmin ollaankin sitten aika kusessa kun aletaan miettimään että tämän kaiken piti auttaa silloin. Ja loppupeleissä kaikki ongelmat ratkaisistiin silloinkin lääkkeiden lopettamisella ja asioiden kohtaamisella. Elikkä kiitos paljon sille lääkärille joka teki minusta henkisesti sairaamman kuin koskaan ennen. Noh itsekuria tässä siis etsiskellään että pääsisi ottamaan kunnolla yhteen tuon syömishäiriön kanssa, että voisi elää tas täysin normaalia elämää. Joten jos syötte niitä mielialalääkkeitä niin tajutkaa ihmeessä etteivät ne poista mitään ongelmiasi. Ongelmat katoavat ainoastaan kohtaamalla ne ja lääkkeillä pääset vain syvempään helvettiin mistä on todella vaikeaa päästä ylös. itse alan olla aika loppusuoralla voittoa kohti mutta pysyvää vahinkoakin jäi. Joten kaikki muut arsenaalit käyttöön kaamosmasennuksen pistamisessa ja stressissä. Itsekurikin luultavasti tulee jossain vaiheessa kun elämä muuttuu tasaisemmaksi.


kipulääkkeistä kipua? what the fuck?

Yhtäkkiä on taas nostettu tapetille asia siitä, että kuinka kipulääkkeiden käyttö on kasvanut ja lääkeriippuvaisten määrä nousussa. No missähän se syy piilee? onko kukaan ikinä pysähtynyt miettimään, että mitä ne kipulääkket joita naamaansa tunkevat sisältävät? Ihmettelin itsekkin aluksi, että miten vitussa joku voi jäädä niihin koukkuun. Sitten alkoi pikkuhiljaa valjeta kun kuulin lääkärin määränneen kaverilleni pancodeja 200kpl ja vielä 3 respetin uusimisella. luulisi nyt vähemmästäkin menevän kuuppa ihan helvetin jumiin. Myös toinen asia on lääkkeiden annostelu. Olen tasan kerran nähnyt kipulääke/bentsopurkissa lukevan "otetaan _TARVITTAESSA_". ei vaan aina siellä saatanan printissä lukee 1-3 tablettia kipuun 1-3 kertaa päivässä. MITÄ VITTUA? 9 panacodia tai tramalia päivässä? ja sitten ihmetellään kun ihmiset ovat koukussa kipulääkkeisiin.

No mistä nämä kipulääkkeistä aiheutuvat kivut sitten johtuvat? No tottakai siitä helvetin vieroitusoireista. Mielialalääkityksen loputtua (punaisella kolmiolla) oli todella vittumaiset kivut monta viikkoa lopettamisen jälkeen. Kun särkee niin silloin haetaan tietenkin kipulääkketä ja voilà! noidankehä on valmis. Yksi asia vielä askarruttaa: Mikä vittu siinä on, että lääkkeet nimeltä subutex, oxycontin ja temesig nimiset kipulääkkeet ovat päässeet normaaleihin kipuihin määrättäviksi lääkeikisi? eikö kenelläkään tullut mieleen, että näitä käytetään lähes ainoastaan leikkauksissa ja äärimmäisissä lyhytaikaisissa kivuissa esim. ambulanssimatkoilla. Myös korvaushoitolääkkeet (subutex) ovat löytäneet kivuista kärsivien kielten päälle. Joten voisiko joku oikeasti tehdä asioille jotain? Jo viideosa suomalaista syön jonkin sortin ryynejä ja jenkeissä se alkaa jo olemaan niin arkipäiväistä, että pohjavedestä voidaan mitata xanax ja diazepam arvoja. Äly hoi älä jätä vaikka kuinka särkisi! Kipulääke ei poista itse vaivaa vaan ainoastaan kivun hetkellisesti!


alennusmyynnit fo shits sake

mukavan unettoman yön ja lähes pommiinnukkumisen siivittämänä päivä lähti loppupeleissä todella reippaasti käyntiin. Roskaruokalakkokin pitäny semihyvin ja opiskelut lähenevät edelleen loppuaan. Tosin muuten on helvetin tylsää ja pimeää eli tekisi mieli tutustua uusiin ihmisiin. Luntakin näköjään tulee lisää ihan kuin joku sitä vielä lisää kaipaisi. Päivät tosin tuntuvat pitenevän aika hyvää vauhtia.
Eiköhän se kevät sieltä kohta ala tulla ja siinä vaiheessa kun lämpötila nousee yli nollan niin hypin kattoon maanisesti ja painun samantien hietsuun ottamaan aurinkoa.
No mutta anyway päivän aiheeseen eli alennusmyynteihin. Tuohon markkinakoneiston kehittämään saatanalliseen väentungokseen josta hengissä selviäminen on joka talven jälkeen sama juttu. Alennusmyynnit. No ainakin kaikki halpa ja turha krääsä + vaatteet joita ei laittaisi päälle edes, jos aseella uhattaisiin ovat todellakin alennuksessa! Entäs sitten ne kaikki hienot vaatteet kuten takit päällyspaidat jne. joita oikeasti tarvitsisi. no fucking way! korkeintaan hintoja nostettu entisestään! seppälän muovretkutakki lähes 90€ Mitä vittua oikeasti? Eli suomeksi sanottuna alennusmyynnit ovat vain kikka saada ihmisiä säntäämään maanisesti ostoskekuksiin penkomaan eka läpi kaikki paska ja sitten kun ei löydy mitään niin ostaa kalliilla se mitä oikeasti halusi. How fucking savage! No kai se on pakko jatkaa keirtelyä ja tähän mennessä kaikki hieno on ollut normaalihintaista ja kaikki shitti on jo valmiiksi niin kallista että alennettu hintakin saa jo tipan linssiin. Nauttikaa ihmiset siis alennusmyynneistä! mäkin löysin hupparin ja slushienjuoman!

Edellinen