• RxCat

alennusmyynnit fo shits sake

mukavan unettoman yön ja lähes pommiinnukkumisen siivittämänä päivä lähti loppupeleissä todella reippaasti käyntiin. Roskaruokalakkokin pitäny semihyvin ja opiskelut lähenevät edelleen loppuaan. Tosin muuten on helvetin tylsää ja pimeää eli tekisi mieli tutustua uusiin ihmisiin. Luntakin näköjään tulee lisää ihan kuin joku sitä vielä lisää kaipaisi. Päivät tosin tuntuvat pitenevän aika hyvää vauhtia.
Eiköhän se kevät sieltä kohta ala tulla ja siinä vaiheessa kun lämpötila nousee yli nollan niin hypin kattoon maanisesti ja painun samantien hietsuun ottamaan aurinkoa.
No mutta anyway päivän aiheeseen eli alennusmyynteihin. Tuohon markkinakoneiston kehittämään saatanalliseen väentungokseen josta hengissä selviäminen on joka talven jälkeen sama juttu. Alennusmyynnit. No ainakin kaikki halpa ja turha krääsä + vaatteet joita ei laittaisi päälle edes, jos aseella uhattaisiin ovat todellakin alennuksessa! Entäs sitten ne kaikki hienot vaatteet kuten takit päällyspaidat jne. joita oikeasti tarvitsisi. no fucking way! korkeintaan hintoja nostettu entisestään! seppälän muovretkutakki lähes 90€ Mitä vittua oikeasti? Eli suomeksi sanottuna alennusmyynnit ovat vain kikka saada ihmisiä säntäämään maanisesti ostoskekuksiin penkomaan eka läpi kaikki paska ja sitten kun ei löydy mitään niin ostaa kalliilla se mitä oikeasti halusi. How fucking savage! No kai se on pakko jatkaa keirtelyä ja tähän mennessä kaikki hieno on ollut normaalihintaista ja kaikki shitti on jo valmiiksi niin kallista että alennettu hintakin saa jo tipan linssiin. Nauttikaa ihmiset siis alennusmyynneistä! mäkin löysin hupparin ja slushienjuoman!