Asiallisen tiedottamisen huono päivä. Murdoch tulossa Suomeen

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • jnsto
  • 5

Kristillis-konservatiivisella piiloagendalla Suomeen tulleen "Family Channelin" eli Suomi-TV:n siirtyminen Murdochille on tämän maan yleiselle tiedonvälitysilmapiirille mahdollisimman huono uutinen. Murdochilta ei rahaa puutu.

Päiviräsäset ja muut sen suunnan konservatiivit taputtanevat käsiään, tai ehkä on kiitosrukouksen paikka. Viestintäministeri ei ehkä ollut tilanteen tasalla tai asia "oli sovittu" korkeammalla tasolla. Toimiluvan jatko olisi voitu estääkin, omistajan vaihtuessa.

Murdoch tunnetaan tietenkin myös hömpästä, ja tuskinpa Suomi-TV:stä mitään laatujournalismiksi naamioitua vaikutuskanavaa tehdään, enemmänkin varmaan kanavan tämänhetkistä hömppää ja voimakkaasti asenteellista keskusteluohjelmistoa.

Mainittakoon, että Kanadassa paikalliset viestintäviranomaiset estivät Murdochin Foxin ("Fox North", Sun TV) pikaisen sijoittumisen hyville kaapelipaikoille. Pääministeri Harper oli tukemassa kanavan pikaista aloittamista, konservatiivien keskeisiä mediaosaajia sijoittui alkavalle kanavalle keskeisiin tehtäviin, mutta hanke viivästyi virkamiesvastustuksen takia. Suomessa ei vastaavalle siviilirohkeudelle ollut ehkä mahdollisuuksia tai kokonaisuus ei ollut tiedollisesti hallinnassa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutinen Uudessa Suomessa

5 kommenttia

Suomi-TV on loistava paikka piilotetulle agendalle. Eihän sitä kanavaa edes kukaan katso.
  • 2 / 5
  • monta mediaa onneksi
  • 30.12.2011, 2.09
Noh, ainakin jos "perussuomalaiset" tuonne kanavalle asettuisivat, kaiken jenkkihömpän keskelle, niin eipä olisi ainakaan vaikeaa piikitellä sitten heitä "perusteettomiksi suomalaisiksi".

Valitettavasti kokkarijohtoinen Yle taitaa jo nykyisellään satu-jumalanpalvontaohjelmiensa saarnoissa palvella Räsäsen tahtotiloja.

Pitää vain panostaa näissä piireissä sosiaalisen median verkostoitumiseen ja nykyajan muihin keinoihinkin kaikkien yhteisen, tasa-arvoisen rakkauden ilosanoman levittämisessä.

Uskomuksista ainakin löytyy runsaasti heikkoja kohtia, joihin voi tarttua ja heittää niistä vastakysymyksiä, kuten esim. se heteroparin alunalkaen tekemä perisynti.