• Mika

Minnalle terveisiä!

Muutto on alkanut!

Ensimmäiseksi pakkasimme autoon kuusi laatikollista leluja, jotka päätyvät mieheni työkämpän vaatehuoneeseen. Avaamattomissa pakkauksissaan olevat lelut ovat muisto 90-luvulta, kun harrastin laajasti populaarikulttuuria ja keräsin mm. Batmania, Godzillaa, X-Filesia jne. Ymmärränkin hyvin HS:n keskusteluissa olevan mielipiteen, jossa nimimerkin Minnan mielestä ”jos sinulla on pieniä poikia niin et välttämättä suoranaisesti halua homoa naapuriisi asumaan”.

Aivan! Traumojahan siitä syntyy natiaisille, jos naapurin homosedällä on kaapit täynnä tosi mielettömiä leluja, joihin ei saa koskea. Sitähän Minna varmaan tarkoitti.

Tarkoittihan?

Kieltämättä sitä miettii, mitä naapurit meistä miettii - varsinkin tulevat naapurit. Vaikka me emme tiedä heistä vielä mitään, he luultavasti tietävät meistä jo kaiken. Tähän ainakin viittaa tutkimus Slinnasta asuinpaikkana, jossa paikallinen nainen toteaa: ”Se on just silloin kun uusia asukkaita tulee. Tuntuu siltä, että katotaan, että kuka se on ja missä se asuu. Otetaan kauheen tarkkaa selvää kuka kukin on. Niin alussa tuntui vähän siltä, että aina oli silmät selässä ja tollein. Kuka toi on? Porukka tietää aina milloin tulee uusia asukkaita.”

No, me pidimme huolen että kaikki tietävät keitä olemme.

Tutustuimme heti ensimmäisenä Slinnan vaihteenhoitajaan.

Ja ehkä joku on tämän bloginkin löytänyt.

Hmmm…

Emmekö olekaan saaren ainoat homot?

***

Blogin päivän biisi: The Future Sound Of London: Lifeforms

4 kommenttia

martin

31.7.2007 15:13

Eikä se vielä, että on leluja, vaan homosedät voisivat ihan oikeasti alkaa leikkiä poikien kanssa ja heillä voisi olla huisin hauskaa. Tätähän Minna pelkää.

Roope2

1.8.2007 09:04

Jos tämä onkin salaliitto, jolla asutetaan kaikki homot kaukaiseen saareen, jotta kaiken maailman minnat saavat kasvattaa pienet poikansa vähäleluisiksi.

audinkopoika

1.8.2007 20:19

Paljonko siellä Suomenlinnassa asuu porukkaa? Kaipa sinne muutama homo mahtuu teidän lisäksi ;)

Mika

3.8.2007 12:44

Heh, tuo oli Roope2 hyvä salaliittoteoria. Olen kuullut Suomenlinnasta erään toisenkin - että ovat kaikki siellä alieneita (?).

Suomenlinnassa asuu noin 850 ihmistä. Että mahtuuhan sinne koko elämän kirjo sateenkaaren kaikissa väreissä.