• Jetsetter

Jos Helsinki on hetkisen kaunis..

Enkä tarkoita tuolla nyt sitä ylimaallisen hienoa talvimaisemaa, joka on laskeutunut keskuuteemme viime päivinä. Ehei, tarkoitan Helsingin miehiä.

Mikähän siinä onkaan, että jonain päivänä kadut, bussit, torit, kaupat ja urheiluhallit vilisevät charmantteja, sympaattisen näköisiä, mielenkiintoisia, komeitakin uroksia. Niitä liikkuu yksin, kaksin, pienissä ryhmissä. Ovat katseenkestäviä ja yleisesti ympäristöään kohentavia, noin visuaalis-esteettisesti. Niissä silmä lepää ja omakin ryhti kohentuu ja keskikumpu vetäytyy kuin itsestään selkärankaa kohti.

Toisena päivänä taas kohtaa vain känsäleukaisia vanhoja äijiä, tai taffel-teinejä likaisine liehuletteineen. Tahi yliasiallisia ja kuivakkaita mattivanhasia slipovereissaan. Tällaisena päivänä tutkii mielellään raitiovaunun sisäpintojen arkkitehtonisia ratkaisuja tai suuntaa katseensa muuten vain ihan minne tahansa muualle. Itsekin voi rauhassa olla vähän sinne päin, antaa vatsan pullistella ja tukan repsottaa. Eikä ole väliä vaikka päälle unohtuikin siskolikan vanhat verkkarit. Who cares!

Mikähän fysiikan laki tässä kaikessa toimii? Mii not andöstäänd. Perin juurin kummallista se joka tapauksessa on.

2 kommenttia

JPHki

14.1.2010 11:51

Hauskaa nähdä Ranneliikkeessä pitkästä aikaa blogi, jonka kirjoittaja vaikuttaa tasapainoiselta aikuiselta ihmiseltä :)
Eikö kumminkin olisi niin, että kaupungilla tallustavien miesten ulkonäkö on kiinni omasta mielialasta? Eli siis siitä, mihin kiinnittää milloinkin huomiota omasta mielialasta johtuen. Minua sekä viihdyttää että harmittaa lähes päivittäin, kun omassa työympäristössäni - eräällä yliopiston kampuksella - kulkee päivittäin niin paljon kauniita, söpöjä tai seksikkäitä nuoria miehiä (siis opiskelijoita). Eikä niitä saa pulloon.

Jetsetter

14.1.2010 19:08

Jaa, JPHki, joku voisi pitää luonnehdintaa 'tasapainoinen aikuinen' pahimman luokan solvauksena ;p Minä otan sen uhkarohkeasti kohteliaisuutena, kiitos siis!

Kyllä se kauneus taitaa olla katsojan silmässä. Jännittävää vain on, miten oma tiedostamatonkin mieliala konkretisoituu tällaisissa kokemuksissa. Jos löydän suuria pulloja, niin voin panna sulle tulemaan...