ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Yhteiskunta ja politiikka > "Aidon Avioliiton" todisteluyritykset

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
vaeltaja2006 Vastaa1 / 172 
02.09.2015, 11:59 Aito avioliitto -kampanja yrittää kaikin voimin perustella perinteistä avioliittoa. Eilen heidän nettisivuilleen ilmestyi käännös amerikkalaisesta artikkelista, jossa todistellaan, ettei homojen avioliittokieltoja voi verrata Amerikan rotujen välisiin avioliittokieltoihin. Eri rotuiset eivät saaneet mennä naimisiin. AA-sivulla todistelu on sekavaa ja läpinäkyvän keinotekoista. Samanlaista on ollut mieletön väite, että lapsilta viedään sukupuolineutraalin avioliittolain takia isä ja äiti.

www.aitoavioliitto.fi

AA-teltalla ja AA-nettisivulla todistellaan, ettei Länsi-Euroopassa tasa-arvoinen avioliitto ole kaikkialla mennyt läpi. Vaikka USAssa Korkein oikeus ja Irlannissa kansanäänestys salli homoavioliitot, toisenlaisia esimerkkejä tarjoavat Saksa ja Itävalta. Erityisenä voittona AA-teltalla mainitaan Itävalta, jossa juhannuksen tienoilla paikallinen eduskunta eli Nationalrat torjui avioliittolain muutoksen äänin 110 vastaan 26 puolesta. Asiaa ei juuri uutisoitu lehdissä tai sähköisessä mediassa, koska kyseessä oli yksittäisen kansanedustajan aloite, ns. ”unselbstständige Entschliessungsantrag”. Sellaisella voi yrittää ohittaa normaalin lakivalmistelun ja valiokuntakäsittelyt, mutta menestymisen mahdollisuudet lain läpimenoon ovat minimaaliset. Nytkään ”oikotie” ei onnistunut. Konservatiivinen ÖVP haraa kaikin voimin tasa-arvoista avioliittoa (”Ehe für alle”) vastaan, vaikka kansalaisten merkittävä enemmistö, n. 73%, on samaa sukupuolta olevien avioliiton kannalla.

Itävalta on vahvasti yrittänyt jatkaa homoparien syrjimistä. Rekisteröityä parisuhdetta ei ole voinut solmia maistraatissa vaan jonkin muun viranomaisen toimistossa ilman seremonioita. Samanlainen tilanne oli ennen vuotta 2010 Baijerissa, jossa joissakin kunnissa kunnan eläinlääkäri sai virallistaa reksitseröidyn suhteen. Tarkoitus oli syrjiä homoja, muutaa selitystä ei voi olla. Nyt Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on määrännyt, että Itävallassa parien on päästävä maistraattiin. Lakimuutos on luvattu viimeistään ensi vuodeksi.

Aito avioliitto -projektin teksteissä vilahtaa useamman kerran vastenmielisyys yhdenvertaisuuslainsäädäntöä vastaan. AA-ihmisten mukaan sitä käytetään homojen oikeuksien edistämiseen. Taitaa unohtua, että yhdenvertaisuuslainsäädäntö tarjoaa turvaa myös uskonnollisille yhteisöille.
Ylös
smo Vastaa2 / 172 
02.09.2015, 12:44 Tuohon Aito avioliitto -seurakunnan toimintaan ja piiriin kuuluu kaikenlaista mustan valkoiseksi puhumista vähintäinkin kotitarpeiksi riittävä määrä. Viimeksi Aito avioliitto -seurakunta on yrittänyt verhota yhteytensä aatteelliseen pääkonttoriinsa, USA:ssa toimivaan MassResistance -ryhmään ( ranneliike.net ja www.aitoavioliitto.fi ), vaikka yhdistystä pystyttäessään julistivat olevansa sen kanssa "yhteisessä rintamassa" ( AA:n perustamisesta kertova tiedote: aitoavioliitto.fi ).

Yksi esimerkki toimintatavoista on ajalta ennen Aito avioliitto -yhdistyksen virallista perustamista, kesältä 2014. Tuolloin samainen seurakunta oli vielä ensisijaisesti aktiivinen Facebookissa toimivana "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia" -ryhmänä. Ryhmä teetti kyselyn, jossa vastaajat pantiin valitsemaan heteroavioliittojen ja kaikkien muiden pari- tai monisuhdemuotojen paremmuudesta ( ranneliike.net ), ja sittemmin käyttivät tuon tarkoitushakuiseksi viritetyn kyselyn tulosta tukemassa väitettään, että suurin osa suomalaisista vastustaisi tasa-arvoista avioliittolakia.

Neutraalilla kysymyksenasettelulla toteutetuissa selvityksissä on kuitenkin kerta toisensa jälkeen saatu tulos, että reilusti yli puolet suomalaista tukee samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeutta, ja runsas kolmannes vastustaa.

Netissä on myös kiinnostava video, joka sisältää tallenteen keskustelusta Aito avioliitto -seurakunnan teltalla Helsingin keskustassa ( www.youtube.com ). YouTubeen tehty postaus on otsikoitu ''Sateenkaarenne on väärennös, aito avioliitto on aito!''.
Ylös
AAA Vastaa3 / 172 
03.09.2015, 12:24 vaeltaja2006 kirjoitti: "Aito avioliitto -kampanja yrittää kaikin voimin perustella perinteistä avioliittoa. ... AA-sivulla todistelu on sekavaa ja läpinäkyvän keinotekoista."

Totta. Itse ihmettelen, että AA-porukka ei valinnut toista tietä ja vaatinut avioliittotermin varaamista ainostaan uskonnollisten yhdyskuntien erityisoikeudeksi. Ei-uskovaiset ja muut saisi sitten tyytyä rek. parisuhteeseen.
Ylös
smo Vastaa4 / 172 
03.09.2015, 15:35 Todennäköisesti Aito avioliitto -seurakunnassa ei ole uskoa siihen, että enemmistö suomalaisista hyväksyisi avioliitto-käsitteen luovuttamisen ainoastaan uskonnollisten yhdyskuntien haltuun. Sen sijaan AA-seurakunnassa oletettavasti elää yhä usko siihen, että enemmistö suomalaisista olisi taivuteltavissa sopivalla kauhukuvien maalailulla vastustamaan täyden yhteiskunnallisen tunnustuksen antamista samaa sukupuolta oleville pareille.

Aito avioliitto -seurakunta on valjastanut lapset ja lasten oikeudet - voimakkaita tunteita herättävän aihepiirin - keppihevoseksi.

Otettuaan lapset Volgan lauttureiksi pyrkimyksilleen, ei Aito avioliitto -seurakunnan piirissä ymmärretä tuntea minkäänlaista katumusta, vaikka poppoo toimii törkeästi sateenkaariperheissä elävien lasten oikeuksia vastaan - ja mätkii haisevalla märällä rätillä missä tahansa perheessä kasvavia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia lapsia ja nuoria päin naamaa.
Ylös
SaintJudy Vastaa5 / 172 
03.09.2015, 22:58 Rowan Countyn avioliittoluvista vastannut virkamies Kim Davis on johdonmukaisesti uskontoonsa vedoten kieltäytynyt avioliittolupua samaa sukupuolta oleville pareille.
Nyt asiaa on käsitelty oikeudessa ja oikeus tuomitsi Davisin vankilaan: “- - her good faith belief is simply not a viable defense.”

www.nytimes.com
Ylös
human Vastaa6 / 172 
04.09.2015, 00:59
Viestiä on muokattu
Rakkauden vastaista uskontoa edustavien aa-laisten olisi hyvä perehtyä Amerikoiden perinteiseen, ikiaikaisen hyvään avioliittoon, eli intiaanikansojen tasa-arvoiseen avioliittoon, josta poikkeavaa seksuaalisuutta edustanut kristinuskomus pervoili sivupoluille.

umpi-uskovaisethan ovat täysin selvästi saatanansa palvojia.

Rowan Countyn avioliittoluvista vastannut virkamies Kim Daviskin on ollut johdonmukaisesti ristiriitainen, eli halveksinut uskomuskirjansakin ohjetta: Kaikista tärkein on Rakkaus ja siihen verrattuna vuoriakin siirtävä usko ei ole yhtään mitään.

saatananpalvojien kristinuskonnon raamatussahan on avioliittoversioita moneen junan vessaan ja siellä sekstaillaan lasten ja sisarusten kesken, mitenkään asiaa tuomitsematta, joten eipä ihme että umpi-kristityt pervoilijat ovat niin viehtyneet raamattu-uskomukseen.
Toki raamatussa määrätään kuoleman rangaistus aviorikoksestakin, puolisonsa pettämisestä, mutta sehän ei ole yhtään umpi-kristittyjä, homoja tuominneita bissejä liikuttanut.

Tuolla Rowan Countyssähän on kaksi homoparia ja kaksi heteroparia nostanut oikeusjutun tuota umpi-uskovaista vastaan, ja hyvä niin.
rakkaudeton umpi-uskovaiinen Kim on syytettynä oikeuden halventamisesta.

Pitäähän Amerikoissakin kunnioittaa ikiaikaisia avioliittoperinteitä ja arvostaa Rakkautta, eikä saatanallisia hölynpölyuskomuksia.
Ylös
SaintJudy Vastaa7 / 172 
04.09.2015, 10:15 Human: eipäs sekoiteta Saatananpalvojija tai Satanisteja näihin sinun "umpi-uskovaisiin".
Vaikka molemmat kuuluvat kristinuskomuksiin, Satanistit ovat kuitenkin sieltä järkevämmästä päästä - enkä tarkoita nyt hautakivienkaatajateinejä tai Marilyn Manson faneja.

Rakkautta tärkeämpi on terve järki.
Ylös
human Vastaa8 / 172 
04.09.2015, 12:26 umpi-kristitty Davis on tekopyhyyden ja uskonnollisen fanatismin pohjanoteeraus.

Hän itse on ollut neljästi naimisissa, vaikka avioero kielletään raamatussa ja siitä taitaa olla siellä julma rangaistuskin.
Ja hän sai kaksoset toiselle miehelle ollessaan vielä aviossa ensimmäisen miehensä kanssa - ja siellä raamatussaanhan se jumala määrää kuolemantuomion aviorikoksesta, aviopuolison pettämisestä.

Mutta eipä ole ensimmäinen kerta kun umpiuskovaiset näkevät malkaa muitten silmässä, mutta ovat oman silmähirtensä sokaisemia.

Tuskinpa Davis vankilassakaan tervehenkistyy, kun häntä on ilmeisestikin jo lapsena käytetty pahasti, eikä ajateltu lapsen etua lainkaan, vaan hänen on ilmeisestikin pakkokastettu ja aivopesty luonnottomaan uskontoon.
Ylös
Rubix Vastaa9 / 172 
04.09.2015, 22:58 Nimim. "human", sanomasi on täysin ymmärrettävissä, vaikka se kuulostaakin savon murteelta. Kuitenkin meitä kristittyjä on monenlaisia. Ja suurin osa on siihen liittyvän maailman kuvan imenyt itseensä jo äidin maidossa. Toki kritiinkinkin paikka on aina olemassa ja oman persoonan todellisten vaikuttimien tutkiminen on tärkeää. Oma käsitykseni on, että olemme menetetty sukupovi. Elämä on helppoa, kun ui kuin kala vedessä, kyseenalaistamatta tai erittelemättä kuinka sameaa tai kirkasta se vesi on.

Mukavuuden halu voittaa terveen järjen äänen monissa muissakin asioissa. Onneksi Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat sekoittavat itse kunkin tunkkaisia vesiä ja koettelevat kunkin sisintä. Toivotan heidät kaikki tervetulleeksi, jotta somalialaiset vapautuvat stigmasta ja suomalaisten silmät avautuvat elämän monimuotoisuuteen.

Olemme kaikki tasa-arvoisia, joten - jos aidosti näin on - löydämme ratkaisujakin yhdessä. Ei toisillemme niitä sanellen.
Ylös
SaintJudy Vastaa10 / 172 
05.09.2015, 13:32 Davis on tutkintavankeudessa sen takia, että hän halvensi oikeutta ja sen päätöksiä, ei siis uskontonta tai "fanaattisen uskonsa" syystä. Davisin käytös on tulkittavissa typeryydeksi, mutta ei uskonnollisuuden johdattamaksi.

www.huffingtonpost.com

Samaa voinee käyttää tasa-arvoisa avioliittolakia vastustavien tahojen toiminnasta. Uskonnolla tai kristillisyydellä tällä toiminna ei ole mitään tekemistä ja puheenvuorot "umpikristityistä" tai "fanatismista" voisi jättää käyttämättä. Roolit ja voimasuhteet ovat kääntyneet homokysymyksessä, mutta vahingonilo ja toisten uskomusten pilkkaaminen, olikin ne kuinka absurdeja tahans,a ovat mielestäni ikävä ilmiö.
Ylös
JuhaniV Vastaa11 / 172 
06.09.2015, 12:40 "Aito Avioliitto" on matkalla viemäriin. Rouva Kim Davis on elämällään (neljä avioliiittoa, avioliiton ulkopuolinen suhde, kaksi lehtolasta jne.) todistanut avioliiton olevan todellisuudessa vitsi, eikä pätkääkään tekemisissä Ison Kirjan filosofian kanssa. Amerikasta olemme kuulleet vuosien aikana monista avioliitoista ja pikaeroista.

Argentiinassa kasvava trendi ovat valehäät. Hesari kirjoittaa asiasta otsikolla: "Valehäistä tuli nuorten villitys Argentiinassa – alttarilla voi tapahtua lähes mitä tahansa". Hääparia esittävät näyttelijät. Jutussa kerrotaan eräässä tapahtumassa sulhasen (näyttelijä) paljastaneen alttarilla itsensä homoksi. Argentinassa laki sallii samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Venäjällä ei olla jääty jälkeen avioliiton arvon nollaamisessa. Pietarilaisessa yökerhossa mennään joka ilta leikisti naimisiin.

www.hs.fi

Minua hävettäisi olla mukana Aito Avioliitto -seurakunnassa. Ideahan rakentuu railakkaalle vääristelylle.
Ylös
SaintJudy Vastaa12 / 172 
06.09.2015, 16:08 Homoteini pelkää olevansa fundiskristitty:

www.theonion.com
Ylös
Micsu Vastaa13 / 172 
13.09.2015, 12:31 Mielenkiitoista on myös se, että Aito Avioliittolaiset perustelevat näkemyksiään jenkkiläisellä tutkimuksella siitä miten sateenkaariperheiden lapset kärsivät ja ovat onnettomia, jonka muuten on kyseenalaistanut moni muu tutkija paikkansa pitämättömänä.
Olen monessa keskustelussa ottanut esille, että miten jokin Amerikassa tehty tutkimus on relevantti Suomessa, näillä mailla kun on täysin eri moraalikäsitys ja kulttuuri. Asioihin suhtaudutaan Amerikassa aivan erilailla kun Suomessa.
Silloinhan mikä tahansa tutkimus joka on tehty vaikka Japanissa, jossa myöskin täysin erilaiset tavat, uskonto, kulttuuri ,jotka vaikuttavat tutkimuksen tulokseen, olisi täysin sovellettavissa tänne meidän kotimaahan. Enpä usko että toimii.
Yhtään kotimaista tutkimusta asiasta ei ole kukaan tarjonnut nähtäväksi kun sitä olen kinunnut. ;)
Aina juttu on siirtynyt Puolimatkan huuhaa sanomisiin.
Ylös
Havainnoija Vastaa14 / 172 
06.03.2016, 18:55
Viestiä on muokattu
Aa-seurakunnan profeetaksi nostama Puolimatka on esitellyt US:n Puheenvuorossa foliopäisiä ennustuksiaan, jotka perustuvat muiden tutkijoiden tulosten vääristelyyn ja suoranaisiin valheellisiin väitteisiin. Koska kommentoijat osoittivat Puolimatkan kirjoitelman väitteet epätosiksi, Puolimatka poisti kirjoituksensa kaksi kertaa, eikä sitä ole enää US:n sivulla.

Kolmas profeetallinen ilmestys on tapahtunut Seurakuntalaisen sivustolla, mutta eikös sielläkin heti joku kulttuurimarxilaisvihervassarikukkahattusetäsuvakki tyrmännyt profeetalliset harhanäyt:
www.seurakuntalainen.fi
Profeetan elämä nyky-Suomessa ei ole kaksista.
Ylös
human Vastaa15 / 172 
07.03.2016, 00:58 Ne varmaan rukoilevat Puolimatkan syntien puolesta täällä sitten www.iltalehti.fi
kun vaikuttaa kokoontuvan hänen henkistään, ristiriitaista porukkaa tuonne märehtimään.
Ylös
JAMPPA Vastaa16 / 172 
13.03.2016, 15:16 Aito avioliitto ry tiedottaa jättäneensä lakialoitteen eduskunnalle. Jostain syystä ruotsiksi:

"13/03/2016
(Skribent: vicehäradshövding Jyrki Anttinen)

Medborgarinitiativet som syftar till att upphäva lagen om ändring av äktenskapslagen har inlämnats till riksdagen. Initiativet kräver att den könsneutrala äktenskapslagen omprövas. Juridiskt kan medborgarinitiativet ses som en efterkontroll av riksdagens lagstiftande makt."

aitoavioliitto.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa17 / 172 
13.03.2016, 23:25
Viestiä on muokattu
Vicehäradshövding Anttisen kirjoitelma on ilmeisesti julkaistu vahingossa etuajassa, eivät ehkä ymmärrä ruotsia, sillä oikeusministeriön sivulla ei lue, että aloite olisi toimitettu eduskuntaan. Jos saan toivoa, niin ovat lähettäneet Postin (ent. Itella) välityksellä, jolloin se on matkalla viikon verran tai katoaa kokonaan. Saatais edes jotain piristystä päivään...
----
Tässä kyseinen Anttisen kirjoitelma suomeksi. Näyttää olevan viime syyskuulta:

aitoavioliitto.fi
Ylös
Rubix Vastaa18 / 172 
14.03.2016, 22:00 Melko tylsällä sahalla tuo varatuomari Anttinen sahaa. Vanhaa virttä veisaa. "Muodollinen virhe lainsäätämismenettelyssä"? Vähän on villoja varatuomarilla.
Ylös
Niksu Vastaa19 / 172 
15.03.2016, 08:58 Huhaa Puolimatkan kirja on jaettu kaikille kansanedustajille, oikeen saatekirjeen kanssa. Toivottavasti paperinkierrätys kiittää.
aitoavioliitto.fi
Ylös
Rubix Vastaa20 / 172 
15.03.2016, 13:47 Aito avioliitto tekee nyt yhteiskuntakoetta, jossa se testaa mihin puolimatkan kirjasta on. On lapsen edun kannalta suotavaa tehdä siitä paperilennokkeja sivu kerrallaan. Laatuaikaa lapsen tai lapsen lapsen kanssa.
Ylös
Zephyr Vastaa21 / 172 
11.04.2016, 01:50 aitoavioliitto.fi
Ylös
smo Vastaa22 / 172 
11.04.2016, 06:46 Edellisen linkin takana olevassa jutussa siis kerrotaan, että odotetaan "parasta hetkeä" toimittaa aloite eduskuntaan. Odottelun aikana kerrotaan tehtävän vaikuttaistyötä eduskunnan suunnalle; mainitaan myös huuhaa-palkitun professori Puolimatkan kirja, joka on jaettu edustajille.

Tekstin sävy on "rauhoitteleva". Ilmeisesti on tullut aika paljon turhautunutta ja epätietoista ja hämmentynyttä palautetta siitä, että aiotaanko aloitetta viedä eduskunnalle lainkaan.

Tekstin on allekirjoittanut Aito avioliitto -seurakunnan tiedotussihteeri Pasi Turunen. Viestissä mainitaan myös entinen (eronnut/erotettu) puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen, jonka näkyvä yhteys Aito avioliitto -touhuun ilmeisesti kävi riippakiveksi ( ranneliike.net ). Rahkonen on Turusen ohella toisena aloitteen vireillepanijana esillä väkisin, mutta jotenkin merkit viittaavat siihen, että eturintaman paikka on vaihtunut aktiivisen takapirun hommiin.
Ylös
Havainnoija Vastaa23 / 172 
21.04.2016, 02:22
Viestiä on muokattu
Aa-seurakunnan uusi löytö
Aa:lla on ollut vaikeuksia löytää seurakuntaansa jäseniä, jotka olisivat tarpeeksi tietämättömiä ja yleissivistyksestä vaille jääneitä, mutta nyt näyttävät onnistuneen. Timo Jokela -niminen tapaus on väsännyt kirjoitelman Aa:n sivustolle, jossa hän esittelee laaja-alaisia harhojaan. Jokela kruunaa kirjoitelmansa Patmos-säätiön Ahviolta lainaamallaan hömpällä: ”Sukupuolineutraali avioliitto voidaan nähdä osana yhteiskunnan ns. kulttuurimarksilaista agendaa”.
aitoavioliitto.fi
Jokela kertoo olevansa filosofian tohtori ja dosentti, mikä ei näköjään suojaa typerehtimiseltä. Mutta kuten aiemmin moneen kertaan todettu, sitä parempi mitä enemmän sekoilevat.
----
Aa-seurakunnan tukija Patmos rahavaikeuksissa
Leo Meller kirjoittaa, että ”vuoden vaihteessa jouduimme sen todellisuuden eteen, että 2015 lopusta uuteen alkaneeseen vuoteen laahasimme perässämme yli 300 000 euron vajausta.” Nyt Meller kerjää fyffeä. Kommentoijat suhtautuvat sangen kriittisesti, esim.
-Ei voi olla totta. Nytkö saa paremmat siunaukset mitä enemmän antaa? Patmoshan on kohta ku vanhan testamentin 'markkinamyyjät'.
www.patmos.fi
Kannattaa lukea Mellerin kerjuukirje.
----
Muistin virkistämiseksi

Patmos-bisnessäätiön Ahvio kertoo tässä blogissa, mitkä ulkomaiset kristilliset homovihajärjestöt toimivat yhteisessä rintamassa Aa-joukkion kanssa sateenkaarikansalaisten perusoikeuksia vastaan:
www.patmos.fi
Juhanin kirjoitus aiheesta:
ranneliike.net
Ylös
smo Vastaa24 / 172 
21.04.2016, 17:38 Tuo jo edellä mainittu Aito avioliitto -seurakunnan kotisivulla aitoavioliitto.fi oleva kirjoitus otsikolla "Avioliittokäsitys ja kolme taustakysymystä" on kyllä kulttuurimarksilaisten pelkoineen melko naurettava - ja yksinomaan vanhojen levyjen pyöritystä. Sen siis on laatinut Timo Jokela - helsinkiläinen filosofian tohtori ja dosentti.

Kirjoituksen johdantona kirjoitetaan: "Uuden avioliittolain kannattajat ajoivat aloitettaan sellaisilla argumenteilla kuten tasa-arvo, ihmisoikeudet, suvaitsevaisuus ja yhdenvertaisuus. Perinteisen avioliiton puolustajat puolestaan osoittivat, että kaikilla näillä kriteereillä pystytään perustelemaan vahvasti – jopa vahvemmin – myös miehen ja naisen välistä avioliittoa."

Noh, ihan toden totta näillä kriteereillä voi perustella vahvasti miehen ja naisen välistä avioliittoa. Sitähän tässä on koetettu kaikella rautalangasta ratakiskoon taivuttaa!

Varsinaisessa tekstissä tämä tohtoridosentti Jokela nostaa esiin "kolme peruskysymystä".

* Ensimmäinen koskee naisen ja miehen eroa, erityisesti lasten vanhempina. Noh, viime ajoilta on kosolti selvityksiä siitä, että vanhempien sukupuoli ei ole lapsen hyvinvoinnin kannalta merkityksellistä, esim: ranneliike.net

* Toinen koskee biologisen vanhemmuuden merkittävyyttä. Biologinen vanhemmuus ja avioliittolain uudistuksen sille aiheuttama uhka on ollut suosiota nauttiva keppihevosen ja olkiukon risteymä Aito avioliitto -seurakunnalle. Avioliittolain uudistushan ei muuta lasten ja vanhempien välisiä juridisia suhteita mitenkään.

* Kolmannessa kysymyksessa on aiheena uskonnon ja mielipiteen vapaus - ja avioliittolain uudistuksen sille aiheuttama uhka. Avioliittolain uudistus ei kuitenkaan vaikuta uskonnon ja mielipiteen vapauteen.

Totisesti sanon: näitä kirjoituksia vaan lisää, niin ei hauska lopu... :)
Ylös
smo Vastaa25 / 172 
21.04.2016, 21:05 Rupesin miettimään, kuinka nämä Aito avioliitto -seurakuntalaiset ovatkaan yrittäneet todistella, että tasa-arvoisen avioliittolain kannattajien näkemysten taustalla olisi loogisia ristiriitoja. Ranneliike.netissäkin kommenttejaan ovat esittäneet mm. nimimerkit "tjas", "Ei_avioliittoja_homoille" ja joitakuita muitakin. Nyt kun tuo Jokelan kirjoitus vielä tuli esiin, niin suora linkki löytyy amerikkalaismieheen, joka yrittää naimisiin kannettavan tietokoneensa kanssa ja haluaa siten kyseenalaistaa homoavioliitot ( ranneliike.net ). Tuolla miehellä on kova hinku saada korkeimman oikeuden tuomarit hahmottamaan hänen logiikkansa asiassa - ja vahva usko siihen, että sen pohjalta tuomarit pyörtäisivät ratkaisunsa.
Ylös
JAMPPA Vastaa26 / 172 
30.04.2016, 20:34 Aito Avioliitto ry:lle on varmasti kova pala kun maa toisensa jälkeen laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Viimeksi tällä viikolla Kolumbia:

yle.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa27 / 172 
30.04.2016, 21:50
Viestiä on muokattu
Samoin Färsaaret pari päivää sitten eli nyt kaikki Pohjoismaat ja niille kuuluvat itsehallinnolliset alueet Grönlantia ja Färsaaria myöten ovat hyväksyneet tasa-arvoisen avioliittolain. Färsaarten äänestyksen tulos oli 19-14:
www.dr.dk

Färsaarten pääkaupungin Tórshavnin pridekulkue viime kesänä:
www.youtube.com
----
Lisäys
Suomen fundikset jaksavat urputtaa:
timolehtonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
JAMPPA Vastaa28 / 172 
06.05.2016, 16:28 No nyt pukkaa tällaista. Pitäisiköhän mennä kuuntelemaan..?

Avioliittolaki ja kansalaisaloitteet -seminaari järjestetään tiistaina 24.5.2016 klo 18-19.45

aitoavioliitto.fi

Illan ohjelma pitää sisällään mm:

"18.15 Avioliittolain muutosta koskevien kansalaisaloitteiden ja liitännäislakien käsittely eduskunnassa: juristin näkökulma lainvalmistelun epäkohdista & valitus YK:n lapsen oikeuksien komitealle ja pyyntö tutkintamenettelyn käynnistämiseksi
Jyrki Anttinen, varatuomari"
Ylös
JAMPPA Vastaa29 / 172 
06.05.2016, 17:26 Minusta kiinnostavinta tässä on ehkä tämä:

Tilaisuuden ohjelmassa puhutaan avioliittolain muutosta koskevien kansalaisaloitteiden ja liitännäislakien käsittelystä eduskunnassa ja samalla viitataan johonkin valitukseen YK:n lapsen oikeuksien komitealle ja pyyntöön tutkintamenettelyn käynnistämiseksi. Tämän puheenvuoron takana tulee olemaan Jyrki Anttinen, varatuomari, ohjelman mukaan. Lähinnä kiinnostaa tuo valitus YK:n lapsen oikeuksien komitealle ja pyyntö tutkintamenettelyn käynnistämiseksi. Onko tuo valitus jo tehty? Jos ei, milloin se tehdään? Onko tuo pyyntö tutkintamenettelyn käynnistämiseksi tehty? Jos ei, milloin se tehdään? Ja kuka on virallisesti näiden takana: tilaisuuden järjestäjäksi ilmoitettu Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmäkö? Tietääkö lapsiasiainvaltuutettu missä mennään? Eli onko lapsiasiainvaltuutetulle kerrottu em. valituksesta ja pyynnöstä käynnistää tutkintamenettely? Jotenkin kuvittelen, että Kristillisdemokraattien olisi vähintään korrektia informoida lapsiasiainvaltuutettua näistä asioista, jos ovat asian takana niin kuin ovat tilaisuuden järjestäjiä.
Ylös
Havainnoija Vastaa30 / 172 
07.05.2016, 00:20
Viestiä on muokattu
Vai sellaista ne fundikset nyt puuhastelevat. Se ennenkin esiintynyt fundistapaus, varatuomari Jyrki Anttinen, on saamani tiedon mukaan kirjoitellut viidesläisten eli räsäsläisten Suomen Raamattuopiston sivuille luulojaan ja uskomuksiaan jo aiemmin sekä ollut vireillepanijana epäonnistuneessa kansalaisaloitteessa, jossa vaadittiin kansanäänestyksen järjestämistä samaa sukupuolta olevien avioliitosta ( www.kansalaisaloite.fi ) ynnä muuta vastaavaa. Anttisen höperehtiminen näköjään lisääntyy vuosien myötä, koska on nyt väsäämässä ihan tutkintamenettelypyyntöä YK:lle tai jotain.

Fundistilaisuuden ”inffossa”, kuten he ovat kirjoittaneet, esiintyvät näköjään vielä Aa-joukkion hurmahenkisiin kuuluva Sarah Rizzo ja krisupuolueen höpöttelijä Antero Laukkanen, joiden mielikuvitusturinoilla voi piristää pihakeinukauden alkua.

Aa:n profeettana toimiva Puolimatka puolestaan satuilee, että ”sukupuolineutraali yhteiskuntakoe murtaa ihmisoikeusjärjestelmän” ynnä muuta fantastista. Patmos-säätiön raamatunopettaja Pasi Turunen, joka on fundisten epätasa-arvoista avioliittolakia ajavan kansalaisaloitteen puuhatapauksia, on myös ehtinyt esitellä uskontopohjaisesta homo-ongelmaisuudesta pulpahtavia foliopääjuttujaan, joista voi kirjoittaa joskus toiste, jos siis viitsii vaivautua.
Tässä Turunen selittää, milloin epätasa-arvoista avioliittolakia vaativa kansalaisaloite toimitetaan eduskuntaan; juttua voi kommentoida kirjautumatta:
www.patmos.fi
Ylös
human Vastaa31 / 172 
07.05.2016, 17:57
Viestiä on muokattu
Näytti olevan Helsingissä Narinkkatorilla, aivan Kampin ostoskeskuksen oven edessä tuolla (epä)aito avioliitto -porukalla teltta ainakin tänään lauantaina iltapäivällä.

On noilla umpi-kristityillä fundiksilla vaan syvällä tuo uskomuksensa ydin rakkauden vihaamiseen.
Toki tietenkin raamatun vikaa, kun se eväät tuollaiseenkin antaa, etenkin paavalin sepustukset.
Ylös
smo Vastaa32 / 172 
08.05.2016, 09:49 Narinkkatorilla Aito avioliitto -seurakunta on ollut keräämässä nimiä sateenkaariperheitä vastustavaan EU-kansalaisaloitteeseen ( ranneliike.net ). Suomessa hommaa hoittaa juurikin AA-seurakunta.
Ylös
Havainnoija Vastaa33 / 172 
09.06.2016, 23:50
Viestiä on muokattu
Jumaluusoppineiden foliopääturinoita

Aa-seurakunnan perustajajäsen, Patmos-bisnessäätiön jumaluusoppinut Pasi Turunen ei ole keksinyt mitään uutta, vaan on julkaissut uudelleen kolme vuotta sitten väsäämänsä foliohattujorinan propellin kera:
www.patmos.fi

Juha Leinivaara käsitteli Turusen tekelettä silloin kolme vuotta sitten, ja onneksi eräs kommentoija lähetti siihen linkin:
paholaisen-asianajaja.blogspot.fi

Kreationismihömppää jo vuosikausia levitellyt ja Aa-seurakunnan sekoiluja ihasteleva Mikael Torppa on esitellyt laaja-alaisia harhojaan taas kerran, ei kannata lukea:
mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi
----

Lisäys
Leinivaara on vastannut Turusen tuoreimpaan hörhöilyyn: "Pasi Turunen haluaa sinun masturboivan":
paholaisen-asianajaja.blogspot.fi
Ylös
smo Vastaa34 / 172 
22.06.2016, 18:38 On selvää, että tämän Aito avioliitto -seurakunnan aloitteen vaikutuksista on tehtävä laaja ja perustavaa laatua oleva selvitys mahdollisista lapsivaikutuksista. Ymmärtävätköhän vaatia sellaista itse - vai pitääkö aina muistutella välillä?
Ylös
Jukka Vastaa35 / 172 
24.06.2016, 01:53 smo kirjoitti:
> "On selvää, että tämän Aito avioliitto -seurakunnan aloitteen vaikutuksista on tehtävä laaja ja
> perustavaa laatua oleva selvitys mahdollisista lapsivaikutuksista. Ymmärtävätköhän vaatia
> sellaista itse - vai pitääkö aina muistutella välillä?"

Hei, tämä on tosi hyvä idea! Tämä ajatus pitäisi saada tiedoksi kansanedustajille. Voiko joku viedä viestiä eteenpäin sinne?
Ylös
Havainnoija Vastaa36 / 172 
05.07.2016, 19:40
Viestiä on muokattu
Kuulumisia fundispuolelta
Aa-seurakuntalaisten puuhasteluja: Maanselän muistinmenetys ja Laukkasen kantelu oikeuskanslerille tasa-arvo-oppaasta

Maanselkä pihalla
Krisujen puoluesihteeri Asmo Maanselkä ei tykkää persuista. Hän syyttää ensin Soinia ja sitten Lindströmiä, joka muka toi ”homolait” eduskuntaan. Maanselkä ei ilmeisesti enää muista, että tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksyttiin joulukuussa 2014 ja presidentti vahvisti sen helmikuussa 2015. Myöhemmät liitännäislait Lindströmin oli pakko oikeusministerinä esitellä, koska maamme korkein päättävä elin eli eduskunta oli tehnyt asiasta päätöksen.
www.kdlehti.fi
Maanselkä on esittänyt käsityksiään aiemminkin ( www.uusisuomi.fi ). Päivi Räsäsen tuoreimpiin kuuluu homojen synnillistämisen lisäksi ulostulo, jossa Räsänen satuilee, että ”avioliittokäsityksen muutos on ihmiskoe”, varapuheenjohtaja Sari Tanus on puolestaan piristänyt Pirkanmaalla ( www.mtv.fi ). Krisujen puheenjohtaja Sari Essayah on helluntailainen evankelista ja krisujen poliittisena sihteerinä toimii Sonja Falk, joka on kuulemma nähnyt enkelin ( www.seurakuntalainen.fi ).

Laukkanen kanteli tasa-arvosta oikeuskanslerille
Kd:n pastori-kansanedustaja Antero Laukkanen, joka on myös eduskunnan homovastaisen ryhmän nokkamies, teki kantelun Opetushallituksen tasa-arvo-oppaasta, koska se hänen vaillinaisen käsityskykynsä mukaan johtaa lasten seksuaaliseen häirintään. Lisäksi kuulemma opettajan seksuaalinen suuntaus (heterous?) vaikuttaa haitallisesti oppilaisiin.
Ylen uutinen
yle.fi
Virallisen kantelunsa Laukkanen lopettaa virkkeeseen ”Pyydän vielä, että saan vastata siassa (!) mahdollisesti pyydettäviin selvityksiin”.
Jatkakaa samaan malliin, niin hyvin pyhkii, siis meidän puolella.

Keskustelua ja ”keskustelua” Laukkasen hörhöilystä
taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
human Vastaa37 / 172 
05.07.2016, 22:08 Räsäset lanseerasivat juuri kirjan, jossa he julistavat avioliitto-ongelmiaan ja uskottomuuttaan Rakkautta kohtaan

www.mtv.fi
Ylös
Zephyr Vastaa38 / 172 
06.07.2016, 17:49
Viestiä on muokattu
Päivi kannattaa jättää taas omaan arvoonsa.
Ylös
human Vastaa39 / 172 
06.07.2016, 19:31
Viestiä on muokattu
Päivi uskomusporukoineen toki julistaa juuri sitä, mitä raamattu-uskomuskirja julistaa.

Vikahan ei ole niinkään ihmisissä, vaan umpilahosta abrahamisesta puusta sepitetyissä uskomus-ideologioissa, joihin ihmiset haksahtavat, pois tervehenkiseltä kaidalta tieltä.

Räsäsethän perustavat julistuksensa näihin raamatun uskomus-kauheuksiin:

ut:ssä roomalaiskirje 1:26-27:

"26 Siksi jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan."

paavalin ensimmäinen kirje korinttilaisille 6:9-10:

"9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, 10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät."

ensimmäisessä kirjeessä Timoteukselle 1:10:

"9 Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, 10 siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia."

juudaksen kirjeessä 1:7:

"Niin kävi myös Sodoman ja Gomorran ja muiden sen seudun kaupunkien, jotka samalla tavoin antautuivat siveettömyyden ja luonnonvastaisten himojen valtaan: niiden saama rangaistus on varoittava esimerkki, joka muistuttaa ikuisesta tulesta."


Noiden takiahan kikkokaan tai muutkaan kristinuskomus-suuntaukset eivät hyväksy virallisesti bisse-elämäntapaa, eikä homo-rakkautta.
Ylös
Jochanan Vastaa40 / 172 
07.07.2016, 18:30 No mutta! Siinähän on niin nätisti kaikki UT:n homokohdat! Loistavaa human! 10 pistettä, papukaijamerkki ja pusu poskelle! Voisin vaikka heti palkata sinut Ranneliikkeen viralliseksi netvankelistaksi! Mites ois? ;)
Ylös
Havainnoija Vastaa41 / 172 
07.07.2016, 18:35
Viestiä on muokattu
Eheytyykö homo?
Yle Teema tänään kello 21.00

Ohjelmassa seksuaaliterveyteen erikoistunut lääkäri Christian Jessen selvittää äärikristillisyyteen perustuvia puoskarointikeinoja, joilla on yritetty ja yritetään edelleen ”parantaa” homoudesta.
Jessen tutustuu mm. inhohoitoon, jossa ”potilaalle” näytettiin homoeroottista kuvastoa ja juotettiin samalla pahoinvointia aiheuttavaa lääkettä. ”Potilaat” joutuivat oksentamaan päälleen ja olemaan omissa eritteissään. Tätä jopa kolme vuorokautta kestänyttä inhohoitoa käytettiin Britannian julkisessa terveydenhoidossa vielä 1980-luvulla.

USA:n raamattuvyöhykkeellä eheytyspuoskarointi on edelleen suurta bisnestä. Jopa nuoret kristityt uskovat homouden olevan demonien aiheuttama. Puoskaroijat vievät uhreiltaan pois esimerkiksi liian ”homomaiset” vaatteet, ja tietynlainen viihde, esimerkiksi Mozart ja Adele ovat liian homoa.

yle.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa42 / 172 
20.07.2016, 16:35
Viestiä on muokattu
Homo-ongelmaisten kekkerit syyskuussa

Aa-seurakunta järjestää ”upean syysjuhlan”, johon rahdataan Amerikasta pseudotutkimuksen tehnyt Mark Regnerus, joka kuulemma edustaa ”todellista kansainvälistä asiantuntijatietoa”. Suunsa avaavat myös Aa-seurakunnan profeettana pitämä prof. Puolimatka, fanaatikkosiipeä edustavat Sarah Rizzo ja Susanna Koivula, selittelijöistä haluaa äänensä kuuluville Patmos-bisnessäätiön höpöttäjä Pasi Turunen.
Kekkeripäivä on johdannon mukaan 23.9., mutta varsinaisessa kutsussa lukee 24.9.
aitoavioliitto.fi

Kekkeripäivänsä kunniaksi homo-ongelmaisten tarkoituksena on järjestää myös ”mielenilmauskulkue”.
Ylös
Niksu Vastaa43 / 172 
23.07.2016, 13:31 Takkula on alkanut tulla järkiinsä. Enää ei tasa-arvoinen avioliitto olekaan niin paha.

www.iltalehti.fi
Ylös
human Vastaa44 / 172 
25.07.2016, 15:35 Vieläköhän biseksuaaliksi itsensä luokitellut persu Sebastian Tynkkynen on tätä kaikkea mieltä, mitä hän laatimassaan propagandajulisteessaan 2013 meuhkasi, kuulostaen ihan ääri-kristittymuslimilta

static.blogbook.fi

.
Ylös
Havainnoija Vastaa45 / 172 
16.08.2016, 19:24
Viestiä on muokattu
”Kesä”illan someilua
Ne kansalaisaloitteet, jotka on riittävästi kannatusta kerättyään toimitettu eduskuntaan, näyttävät oikeusministeriön sivustolla tällaisilta ( www.kansalaisaloite.fi ).

Aa-seurakunnan aloite luovutettiin eduskunnan puhemiehelle 22.6. eli vajaat kaksi kuukautta sitten. Sitä ei kuitenkaan löydy eduskuntaan toimitettujen listalta ( www.kansalaisaloite.fi ), vaan se on edelleen päättyneiden listalla ( www.kansalaisaloite.fi ). Lähemmin tarkasteltuna kohdassa ´Lähetys eduskuntaan´ on ruksattu punainen ympyrä ( www.kansalaisaloite.fi ).

Tätä seikkaa on hieman ihmetelty sosiaalisessa mediassa.
Ylös
Vierailija99 Vastaa46 / 172 
17.08.2016, 00:20 Aito Avioliitto ry:n kansalaisaloite on jätetty eduskunnan puhemiehelle ennen kansanedustajien kesälomia, mutta sen saapuminen todetaan täysistunnossa vasta kun eduskunta syksyllä kokoontuu. Oletettavasti oikeusministeriön palvelu ei näytä aloitetta saapuneeksi eduskuntaan ennen kuin aloitteesta on merkintä täysistunnon pöytäkirjassa.

Sen jälkeen kun aloite on täysistunnossa todettu saapuneeksi eduskuntaan, siitä käydään lähetekeskustelu jossain tulevassa täysistunnossa ja lähetekeskustelussa yleensä päädytään lähettämään aloite johonkin valiokuntaan. Tässä tapauksessa aloite menee hyvin todennäköisesti lakivaliokunnalle, joka päättää aloitteen jatkokäsittelystä. Valiokunta voi joko tehdä siitä lausunnon täysistunnolle tai sitten jättää aloitteen käsittelyjonoon jolloin se raukeaa jos se on edelleen käsittelemättä vaalikauden päättyessä.

Lakivaliokunta on juuri hyväksynyt suurella äänten enemmistöllä hallituksen esityksen tasa-arvoisen avioliittolain liitännäislaeiksi. Jos lakivaliokunta ottaa Aito Avioliitto ry:n aloitteen käsittelyyn, kuten todennäköistä on, se tulee esittämään lausunnossaan sen hylkäämistä. Lopullinen päätös tehdään tietysti täysistunnossa. Nopeimmillaan täysistunto hylkää aloitteen lakivaliokunnan kielteisen kannan mukaisesti vielä ennen joulua. Hitaimmillaan asian käsittely saattaa venyä yli maaliskuun kun avioliittolain muutos astuu voimaan. Pitää nimittäin muistaa, että Tahdon2013 aloitteen käsittely kesti lähes päivälleen vuoden siitä kun se oli jätetty eduskunnan puheenmiehelle.
Ylös
Havainnoija Vastaa47 / 172 
22.08.2016, 22:08 Havahtuminen

Oikeusministeriössä herättiin ja huomattiin viime perjantaina, että Aa-seurakunnan epätasa-arvoista avioliittolakia vaativa aloite onkin toimitettu eduskuntaan jo 22.6.2016 ( www.kansalaisaloite.fi ) ja ilmoitettu eduskunnan täysistunnossa 23.6.2016 ( www.eduskunta.fi ).
Saattaa olla niin, että fundikset saivat tiedon aloitteen punaisesta pallukasta tältä sivustolta ja ottivat yhteyttä Jari Lindströmiin (ps), joka on hyvää pataa fundisten kanssa ( aitoavioliitto.fi ).
Ylös
Havainnoija Vastaa48 / 172 
01.09.2016, 00:28
Viestiä on muokattu
Fundisten fantasiamaailmasta

Petteri Pietikäinen, jonka lahjakkaasta mokailusta voi kirjoittaa toisessa yhteydessä, on paljastellut vilkkaan mielikuvituksensa tuotoksia. Tällä kertaa Petteri fantasioi Kokoomuksen ”uusista tuulista”, jotka muka kääntäisivät kokoomusedustajat kannattamaan Aa-seurakunnan ajamaa epätasa-arvoista avioliittolakia. Koska tänä kesänä ei hevin ole saanut auringonpistosta, Petterin hörhöily lienee synnynnäistä.
petteripietikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
---
Hyvä uutinen julkaistiin 6.7. eli kansainvälisenä suudelman päivänä:

YLI MILJARDI

Historiallista: Yli miljardi (1 010 000 000) eli 13,8 prosenttia kaikista ihmisistä elää niissä valtioissa, jotka ovat säätäneet tasa-arvoisen avioliittolain.

Australialaisen homoaktivistin Tony Pitmanin laatiman selvityksen mukaan tasa-arvoisen avioliittolain säätäneissä valtioissa ja osavaltioissa oli yli miljardi asukasta 1.7.2016. Miljardin raja ylittyi Kolumbian ja eräiden Meksikon osavaltioiden laillistettua homoavioliitot.
Niiden valtioiden ja osavaltioiden väkiluku, joissa tasa-arvoinen avioliittolaki on voimassa, luvut miljoonia

USA 328,0
Brasilia 206,0
Ranska 66,5
Iso-Britannia 63,0
-Englanti 54,5
-Skotlanti 5,5
-Wales 3,0
Etelä-Afrikka 55,0
Kolumbia 49,0
Espanja 46,5
Argentiina 43,5
Meksiko 37,5
-Mexico City 9,0
-Jalisco 8,0
-Michoacan 4,5
-Chihuahua 3,5
-Guerrero 3,5
-Coahuila 3,0
-Morelos 2,0
-Quintana Roo 1,5
-Nayarit 1,0
-Campeche 1,0
-Colima 0,5
Kanada 36,0
Hollanti 17,0
Belgia 11,5
Portugali 10,5
Ruotsi 10,0
Tanska 5,5
Suomi 5,5
Norja 5,0
Irlanti 4,5
Uusi-Seelanti 4,5
Uruguay 3,5
Luxemburg 0,5
Islanti 0,5
--------------------
Yhteensä 1 010 000 000 asukasta

Selvennyksiä
USA:n väkiluku käsittää kaikki osavaltiot ja ne territoriot, joissa tasa-arvoinen laki voimassa.
Meksikossa on kaikkiaan 119 miljoonaa asukasta, joista 37,5 miljoonaa elää niissä osavaltioissa, joissa tasa-arvoinen laki on tällä hetkellä voimassa.
Suomen tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan 1.3.2017.
Päivitys: Korjasin yhteenlaskun tuloksen ja Meksikon kokonaisväkiluvun.
Ylös
Zephyr Vastaa49 / 172 
01.09.2016, 19:49 AA:n Rahkonen vauhdissa: www.facebook.com
Ylös
Zephyr Vastaa50 / 172 
02.09.2016, 17:41 Suomen eduskunta Twitterissä: Torstaina lähetekeskustelussa kansalaisaloite sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta

twitter.com
Ylös
Havainnoija Vastaa51 / 172 
02.09.2016, 18:20 Eli torstaina 8.9. kello 16 alkavassa täysistunnossa
www.eduskunta.fi
Ylös
JAMPPA Vastaa52 / 172 
02.09.2016, 19:00 J-P Rahkonen on siis toinen aloitteen kahdesta vireillepanijasta. Aikamoista settiä hän on kirjoitellut FB:hen -- kiitos tuosta Twitter -linkistä, Zephyr.
Ylös
Havainnoija Vastaa53 / 172 
03.09.2016, 00:50 Susanna Koivula polkee jalkaa

Aa-seurakunnan homo-ongelmaisten tapausten päänä huseeraava Susanna Koivula, joka on tullut tunnetuksi sekopäisistä foliohattujutuistaan, ei tällä kertaa tykkää ollenkaan Ylestä. Susannaa nimittäin kyrsii, että Yle ei kirjoita hänen pienen fundispoppoonsa mielen mukaisesti yms. Lisäksi hän tietenkin mainostaa uskontopohjaista homo-ongelmaisuutta potevien ajamaa epätasa-arvoista avioliittolakia, joka jossain vaiheessa siirretään öömappiin.

susannakoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Niksu Vastaa54 / 172 
04.09.2016, 17:58 Käykää vähän kommentoimassa heidän "tutkimusta" gay-ihmisten elämästä. Mä vähän sörkin, katsotaan koska tulee bannia. Kerran jo poistivat kommentin.
Ylös
Niksu Vastaa55 / 172 
05.09.2016, 08:55 Ja bannia tuli. :D :D mut joo, totuus sattuu siellä.
Ylös
Havainnoija Vastaa56 / 172 
07.09.2016, 00:26 Välillä hieman kevyempää
Aa-seurakuntaa komppaava Arto Jääskeläinen (ent Jaaskelainen), joka on aiemmin vertaillut maitotölkkejä ja avioliittoa tai jotain ( artojaaskelainen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi ), on antanut aivonystyröidensä jauhaa mm. seuraavanlaista. Hieman epäselväksi kyllä jäi, millä tavalla esimerkiksi seuraava Artsin pähkäily liittyy tasa-arvoiseen avioliittolakiin:
-1) Turvallisuus.
Vaikka olisi tasa-arvoista, että kaikki ihmiset saisivat ajaa autoa niin joudumme huomioimaan reunaehtoja jotka liittyvät kyseiseen tilanteeseen. Sokea ei voi ajaa autoa, ei myöskään liian nuori henkilö. Näkökyky vaaditaan ajamiseen samoin kuin riittävästi ikää vaaditaan ajamiseen. Ymmärrettävästi sokeiden ajokieltoa ei voida pitää syrjintänä vaan tilanne seuraa reunaehdoista. On tärkeämpää toteuttaa turvallisuus.
artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Nyt tuli kyllä kansanedustajille mietittävää.
Ylös
Havainnoija Vastaa57 / 172 
08.09.2016, 04:54 Petteri Hiienkoski: Isolla katekismuksella ja jumalallisella järjestyksellä takaisin iloiselle 1500-luvulle
petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Siis mitähän vielä...
Ylös
smo Vastaa58 / 172 
09.09.2016, 14:09 Eilen seurailin perussuomalaisten (sekä kristillisdemokraattien ja joidenkin keskustalaistenkin) kansanedustajien puheenvuoroja, kuten varmaan jotkut muutkin. Useampikin oli sitä mieltä, että ei pitäisi loukkaantua, kun näin keskustellaan asioista. Olivat vastauksia huomioihin, joissa viitattiin joidenkin puheenvuorojen loukkaavuuteen hlbti-vähemmistöjä kohtaan. Tuli mieleeni, että perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kannattajakuntaan kuuluvien avioitumisoikeutta olisi ihan perusteltua esittää rajoitettavaksi - lasten hyvinvointiin viitaten.
Ylös
Havainnoija Vastaa59 / 172 
17.09.2016, 18:52 Fundisten ilmestyskulkue

Aa-seurakunta tiedottaa, että he ilmaisevat mielensä ensi lauantaina 24.9. kulkueessa, joka lähtee liikkeelle kello 14 Senaatintorilta. Mukaan on kuulemma tulossa uskontopohjaista homo-ongelmaisuutta potevia tapauksia myös provinsseista.
Lähellä asuvat voisivat käydä ottamassa pari kuvaa.
Ylös
human Vastaa60 / 172 
18.09.2016, 20:36 Nuo kristitythän voivat ratsastaa tuolla kulkueessaan "aasilla", esikuvansa mukaan, sillä vaikuttaa ihan siltä että tuossa kristittyjen porukassa ""aaseja"" riittää.
Tosin heille voi tulla tenkkapoo siitä, kumpaa niistä kahdesta, keskenään erilaisesta versiosta tuostakin tarinasta he mukaelevat. Toisessa versiossahan on yksi aasi ja toisessa kaksi aasia.

matt. 21:7 "Ja he toivat aasintamman varsoineen ja panivat niiden selkään vaatteensa, ja hän (jeesus) istuutui niiden päälle."

mark. 11:7 "Ja he toivat varsan jeesuksen luo ja heittivät vaatteensa sen päälle, ja hän istui sen selkään."

Ja anteeksi vaan oikeille aaseille, jotka toki ovat hyviä eläimiä, eivätkä ainakaan ääri-uskovaisia.
Ylös
Zephyr Vastaa61 / 172 
19.09.2016, 00:01 Ääri-homo Human voisi palata euroviisu-topiikkiin tai kertoa lisää niitä anaaliseksi-vinkkejään. Nämä uskonto-löåinät on jo kuultu moneen kertaan.
Ylös
Havainnoija Vastaa62 / 172 
19.09.2016, 03:40 Tiedoksi
Tässä on raportoijille ja kuvaajille tarkemmat tiedot ihka-aidosta fundiskulkueesta:

aitoavioliitto.fi
Ylös
Jukka Vastaa63 / 172 
20.09.2016, 00:25 Osallistuukohan Päivi Räsänen kulkueeseen? Ajattelin vain, että Päivi on ollut aika hiljaa viime aikoina ja kulkueeseen osallistuminen voisi piristää hieman nuutunutta julkisuuskuvaa. Päiviltä ei ole viime aikoina kuulunut julistusta homoja vastaan, aborttien tuomitsemista tai puheita siitä, että raamattu hänen mielestään ohittaa Suomen lain.

Onkohan Päiviltä puhti loppu? Vai onko hiljaisuuden syy se, että meuhkaamalla ei pistemäärä nouse Kelan johtajanpaikka haettaessa.

Niin, Kelan johtajan paikka. Voisiko se mennä ihmiselle, joka vastustaa tasa-arvoa ja aborttioikeutta - ja jonka mielestä Suomen lakia ei tarvitse noudattaa jos raamattu on ristiriidassa sen kanssa?
Ylös
smo Vastaa64 / 172 
20.09.2016, 07:05 Hyvinkin taustalla voi olla hissunkissun oleminen Kelan johtajan valinnan alla. En epäilisi yhtään.
Ylös
Zephyr Vastaa65 / 172 
20.09.2016, 21:34
Viestiä on muokattu
Samaan aikaan AA:n vihakulkueen aikaan on rasismin vastainen kulkue samoilla paikoilla:

Mielenosoituskulkue Kansalaistorilta Senaatintorille lauantaina 24.9.2016

Suomeen on viime vuosina rakentunut hiljaisuuden kulttuuri, jonka varjossa rasismi ja väkivaltainen äärioikeisto ovat saaneet kasvaa rauhassa. Yksi rohkea päätti kuitenkin rikkoa hiljaisuuden ja maksoi siitä hengellään.

Kutsumme nyt kaikkia yhdessä rikkomaan hiljaisuuden ja näyttämään, ettei fasismille ja rasismille ole tässä yhteiskunnassa sijaa. Kutsumme kaikkia toimimaan yhdessä sen puolesta, että kukaan ei joutuisi pelkäämään natsien väkivaltaa. Jokainen meistä voi nousta rasismia vastaan sitä kohdatessaan. On vastuumme puuttua ja tarjota tukea silloin kun joku muu puuttuu siihen. Yhdessä se on helpompaa. On aika sanoa: Peli poikki!

Suomessa toimii tällä hetkellä väkivaltainen uusnatsijärjestö Suomen vastarintaliike (SVL). Se on saanut syyllistyä väkivallantekoihin aivan liian rauhassa. Poliitikkojen hiljaisuus on tarjonnut rasismin ja uusnatsiliikkeen kasvulle otollisen maaperän. On aika rikkoa hiljaisuus ja tehdä selväksi, että järjestäytyneelle rasismille ei ole Suomessa sijaa!

Meidän on kaikkien osoitettava yhdessä, että näin ei voi jatkua. Yhdessä toimimalla voimme aloittaa uuden toiminnan ajan, jolloin jokainen ihminen uskaltaa nousta rasismia vastaan, missä ikinä sitä näkeekään.

Puheiden aika on ohi. Vaadimme poliitikkoja ja viranomaisia ottamaan vakavasti rasismin ja siitä kumpuavan väkivallan. Vaadimme tekoja. Rasismiin ja väkivaltaisen äärioikeiston toimintaan on mahdollista puuttua jo nykyisen lain puitteissa. Me mielenosoittajat vaadimme, että pääministeri Juha Sipilä ja sisäministeri Paula Risikko puuttuvat väkivaltaan nykylainsäädännön puitteissa ja ottavat rasismin tosissaan. Poliisilla on mahdollisuus valvoa SVL:n julkista toimintaa niin tiukasti, ettei se kykene väkivallantekoihin. Puhalletaan peli poikki ja näytetään, että yhdessä toimimalla voimme rikkoa hiljaisuuden ja rakentaa yhteiskuntaa, jossa yhdenkään ei tarvitse kuolla mielipiteidensä takia.

Lauantaina 24.9. klo 12 kokoonnumme Kansalaistorille, josta kävellään yhdessä Senaatintorille. Siellä ilmaisemme kantamme poliittista väkivaltaa, fasismia ja rasismia vastaan. Nyt riittää!
www.facebook.com
Ylös
Havainnoija Vastaa66 / 172 
21.09.2016, 19:55
Viestiä on muokattu
Tiedoksi lakivaliokunnasta

Kokoussuunnitelman mukaan lakivaliokunta päättää Aa-seurakunnan aloitteen käsittelystä ylihuomenna:
Perjantai 23.9.2016 klo 9.15
Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta
Kansalaisaloite KAA 2/2016 vp
Asia on saapunut lakivaliokuntaan mietinnön antamista varten.
Päätetään asian käsittelystä.

www.eduskunta.fi
Ylös
human Vastaa67 / 172 
21.09.2016, 20:18
Viestiä on muokattu
Tuen nyt jälleen ateistisen lähimmäisenrakkaan avokätisesti kristinuskomus-hlbt-suuntautuneita, eli tuonne AA (Angstiset Avioliittouskovaiset?) marssin varrellehan voitte mennä kertomaan kuvana, millaista tarinaa uskomuskirja-raamattu kertoo aidosta jesse-perheestä, mutta muuten lähimmäisenrakkaan hissunkissun ja uskomuksenne uskovaisten ristiriitaisia toimia pilkkaamatta

picsit.fi


Absolutely Fabulous olisi, jos tuo samana päivänä järjestettävä fasismin ja rasismin vastainen miellenilmaus vastustaisi myös sitä kolmatta tuosta pahasta kolmiyhteydestä,
eli vasemmisto-anarkismia, joka tuppaa etenkin Itsenäisyyspäivän aikoihin ryssiä pahasti natsisminkin vastustamista.

Sinällään itse kannatan täysin rasismin ja kristillisen fasismin torjumista, kuten äärivasemmisto-uskonnonkin torjuntaa =)
Ylös
Dragon-85 Vastaa68 / 172 
21.09.2016, 21:53 Varmaan samasta syystä, kuin se pyytää lausuntoa Forum Externum ry:ltä (käytännössä samaa poppoota).
Ylös
human Vastaa69 / 172 
21.09.2016, 21:54
Viestiä on muokattu
Varmaan siksi että muuten "Aito" Avioliitto käynnistäisi kansalaisaloitteen aidon avioliiton esitystä vastaan :D
Katkaisuhoitoa siis varmaan.
Ja todellinen syy varmaan se, että tuota valiokuntaa johtaa persu.

- - -

Tässä jo parin vuodenkin takaa tosi kauniita ja komeita avioliittokuvia, joissa ainakin toinen avioparista hindu

thebigfatindianwedding.com

thebigfatindianwedding.com


hindu & juutalais nasparin avioliittohäissä yhdisteltiin aidon kivasti hindujen ja juutalaisten avioliittoseremoniaperinteitä

67.media.tumblr.com

thebigfatjewishwedding.com

s-media-cache-ak0.pinimg.com

m2-photography.net

s-media-cache-ak0.pinimg.com


Tärkeintä on Rakkaus

cdn2.thebigfatindianwedding.com

ja kun he Rakastelevat ja Rakastavat, jumalatkin vaietkoot!
Ylös
human Vastaa70 / 172 
21.09.2016, 22:14
Viestiä on muokattu
"kautta rantain" avioliittoon, deittailuun, rasismiin liittyen 7 vuoden takaa tälläinen tutkimus (Yhdysvalloista) siitä, miten innokkaasti eri ihonväri-ryhmiin kuuluvat vastaavat toisten ryhmien lähettämiin viesteihin ja tutkimuksessa ovat mukana myös homot ja lesbot, vertailtuna heteroitten käyttäytymiseen

blog.okcupid.com

Tuolla kaavioissa siis (ymmärtääkseni) viestin lähettäjä vasemmalla riveinä ja viestin vastaanottaja/vastaaja ylhäällä sarakkeina ja tietona taulukossa, miten suuri prosenttiosuus vastaa vieteihin (Yhdysvalloissa). Vihreät rudut kertovat keskimääräistä aktiivisempaa vastausintoa ja puna-keltaiset keskimääräistä nuivempaa vastausinnokkuutta. Tutkimuksessa käy ilmi että mustien miesten viesteihin vastataan selvästi vähemmän, joskaan lesbot eivät karsasta mustia naisia mitenkään erityisesti.

Sekä homot että lesbot vastaavat innokkaimmin Lähi-idän ihmisten viesteihin.
Noh, taidan tietää miksi.
Ylös
Public eye Vastaa71 / 172 
23.09.2016, 10:50 Minusta ministeriön vastaus on aivan järkeenkäypä.
Elämme ainakin toistaiseksi demokratiassa, jossa kuunnellaan niitä tahoja joilla on mielestään jotain sanottavaa, eikä mitään mielipidettä jätetä kuulematta sen vuoksi, että sitä pidetään typeränä. Vasta virallisen kuulemisen jälkeen arvioidaan, antaako mielipide aihetta toimenpiteisiin.
Ylös
Niksu Vastaa72 / 172 
23.09.2016, 16:10 Hauskaa on iltasanomien uutinen jossa käytetty asiaankuuluvia merkkejä ennen ja jälkeen sanojen, nimittäin " " :D
Ylös
Havainnoija Vastaa73 / 172 
23.09.2016, 16:22 Tiedoksi lakivaliokunnasta

Lakivaliokunnan tämänpäiväisen (23.9.) kokouspöytäkirjan mukaan valiokunta päätti ryhtyä käsittelemään Aa-seurakunnan aloitetta, kohta 4:
www.eduskunta.fi

Seuraavassa kokouksessa tiistaina 27.9. on tarkoitus päättää julkiseen kuulemisiin kutsuttavista asiantuntijoista:
www.eduskunta.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa74 / 172 
24.09.2016, 16:22 Tanuksen ”tietämystä”, nro 1432

Kd:n varapuheenjohtaja Sari Tanus, joka on tullut tunnetuksi laaja-alaisesta tietämättömyydestään ja vaikealaatuisesta uskontopohjaisesta homo-ongelmaisuudestaan, on taas tänään paljastanut, mitä foliohatun alla on muhinut:
– Olisi tärkeää, että avioliiton säilyttämisellä miehen ja naisen välisenä säilyisi samalla äidin ja isän mahdollisuus saada perheenlisäys ja elää yhdessä. Tätä erillisyyttä ei ole mielestäni ymmärretty.
www.kdlehti.fi
Pj Sari Essayah on myös oirehtinut. Pääasia että pitävät kd:n kannatuksen alhaalla.
----
Aa-seurakunnan ”upea syysjuhla” on juuri alkanut Helsingissä. Paikalla on ilmeisesti myös Paholaisen Asianajaja ( paholaisen-asianajaja.blogspot.fi ), joka lupasi raportoida kekkereistä.
Ylös
Niksu Vastaa75 / 172 
24.09.2016, 17:12 aaaaaaa kulkue oli menestys, kaikki 70 henkeä oli aiheuttamassa hämminkiä. Varmaan harmitti kun joutuivat sivukatuja talsimaan kun joku pikku 15000 hengen kulkue vähän muutti reittiä... :D
Ylös
JAMPPA Vastaa76 / 172 
24.09.2016, 17:58 Tässä yksi kuva Aito avioliitto -mielenosoituksesta sen päätepisteessä Kansalaistorilla. Poliisin arvion mukaan mielenosoitukseen osallistui n. 70 henkeä.

i63.tinypic.com
Ylös
smo Vastaa77 / 172 
24.09.2016, 18:27
Viestiä on muokattu
KD:n kansanedustaja Sari Tanus oli hivenen nyreissään, kun rasismin vastainen mielenosoitus sillä tavoin häiritsi Aito avioliitto ry:n Tärkeää päivää. Tanus aikoo vaatia poliisilta selvitystä siitä, miksi Aito avioliitto ry:n tilaisuutta kohdeltiin kaltoin. ranneliike.net

PS. Vaeltaja2006 laski, että Aito avioliitto -tapahtumassa oli mukana 98 henkeä.
Ylös
JAMPPA Vastaa78 / 172 
24.09.2016, 19:00 70 tai 100 on käytännössä sama asia. Niin kuin on 700 tai 1 000. Tai 7 000 tai 10 000.

Itse olin laskevinani n. 70 henkilöä itse kulkueessa ja 90+ Kansalaistorilla.
Ylös
Zephyr Vastaa79 / 172 
24.09.2016, 20:10 Oikea yleisömenestys tuo AA:n tapahtuma: mobile.twitter.com
Ylös
Jochanan Vastaa80 / 172 
24.09.2016, 20:57 Hatunnosto vaan kaikille AA:n mielenosoituksessa mukana olleille! Oikean asian puolesta ovat liikkeellä. Toivottavasti tosiaan mielenosoitukset jatkuvat sukupuolineutraalin avioliittolain voimaanastumisen jälkeenkin ja liike kasvaisi kansanliikkeeksi, kuten Ranskassa. Voihan olla, että sukupuolineutraalin avioliiton aika jää loppupeleissä hyvin lyhyeksi - eikä tietenkään ole poissuljettu sekään mahdollisuus, että sitä ei koskaan edes tule. Aika voi muuttua yllättäen. Lineaarisestihan historia ei koskaan kulje, vaan yllättävät suunnanmuutokset seuraavat toisiaan. Kun heiluri on mennyt ääriasentoonsa, se tulee sieltä ennen pitkää takaisin toiseen suuntaan.
Ylös
human Vastaa81 / 172 
25.09.2016, 01:00
Viestiä on muokattu
äärimieliset kristityt eivät Meksikossakaan välitä lasten edusta, vaan siellä katolinen kirkko antoi täyden synninpäästön papille, joka raiskasi 30 nuorta 5-10-vuotiasta tyttöä ja papilla on hiv. Kirkko julisti ettei pappi ole tehnyt mitään väärää.

dailym.ai

Mutta mitäs pienistä, pienistä tytöistäkään, noissa piireissä.


Ranskassa ja Suomessakinhan aito avioliitto -uskovaisporukka ajaa sitä, että avioliiton varastaminen muka vain ääriuskovaisten omaksi, ei muka olisi synti, ei muka vastoin älä varasta -käskyä.
Ylös
JAMPPA Vastaa82 / 172 
25.09.2016, 01:11 Jochanan, kansanliike, kuten Ranskassa?

Mitkä ovat suurimmat mielenosoitukset Ranskassa spn-avioliittoa vastaan viimeisen n. vuoden aikana? Siis mielenosoitukset 26.9.2015-25.9.2016. Vai onko "kansanliike" tyrehtynyt sielläkin?
Ylös
human Vastaa83 / 172 
25.09.2016, 01:14
Viestiä on muokattu
Tuo aa liittyy siihenkin, miten Suomessakin yritetään levittää Yhdysvaltain raamattuvyöhykkeellä toitotettua kreationismi-"tiedettä", "christian science", jota mainostetaan radio deissä ja tv7-taivashumpuukikanavalla, patmos-pakanajärjestön lisäksi.

Yhdysvaltalaiset ovat panneet asian merkille www.scientificamerican.com

Se jopa kääntää suomeksi kristillistä luomisuskomus-julkaisua, joka yrittää nurinkurisesti humpuuki-mukatieteellä todistaa raamatullisia uskomuksia, muka älykästä jumalaista suunnitteua ja raamatulisen mukatieteellisyyttä.

Esimerkki tuosta on kyseisessä julkaisussa artikkeli "Mikä aiheutti jääkauden". Tiedeasiantuntijana pidetään Michael Oardia, jota kuulemma "pidetään yleisesti asiantuntijana luomisaiheisissa jääkautta koskevissa kysymyksissä".

luominen.fi

Pläräsin tuota julkaisua läpi, mutta siellä ei tiede ulotu lainkaan olennaiseen, eli siihen, mikä loi sen jumalan? Vai muodostuiko se tyhjästä? ... mikä toki tarkoittaisi sitä että muukin on voinut muodostua tyhjästä, eikä lainkaan "jumalaisen älykkäästä suunnittelusta".

Suomessa tuon "kreationismi-tieteen" asian tiimoilta mm. saarnaaja Jimmy Huhtala on varsin huolestuttava tapaus.
Hän tosin on harrastanut tälläistäkin älykästä suunnittelua www.iltasanomat.fi

Vai mitä "jahve on suuri" Jochanan?
Ylös
smo Vastaa84 / 172 
25.09.2016, 09:20 Jochanan; Aito avioliitto -seurakunnan osalta heiluri käväisi ääriasennossaan aloitteen nimenkeruun aikana. Muutama tuhat (vai oliko paremminkin satoja) fanaattisella vimmalla nimiä kerännyttä veivät toiminnan niin lähelle kansanliikettä kuin se voi päästä. Tuo poppoo toki teki hartiavoimin töitä saadakseen nimet kasaan, mutta spontaanisti taas mukaan ei laajemmin lähdetty. ( ranneliike.net )
Ylös
Public eye Vastaa85 / 172 
25.09.2016, 11:26 Mikä mahtaa olla tuo nimimerkin Jochanan haikailema historiallinen suunnanmuutos, joka kääntäisi suomalaisten enemmistön kannattamaan seksuaalivähemmistöjen työntämistä takaisin yhteiskunnan marginaaliin?
Rauhanomaisesti kehittyvässä itsenäisessä valtiossa tuollaista muutosta ei tapahdu,ei Suomessa sen paremmin kuin muuallakaan sivistyneessä maailmassa. Toinen asia tietysti on, jos meillä valtaa alkavatkin syystä tai toisesta käyttää esimerkiksi erään suuren naapurimaamme johtohahmot ja suomalaisten mielipidettä ei enää kysytä. Siinä tosin menisi pesuveden mukana monta muutakin lasta, mutta todennäköisesti nimimerkki Jochanan pitäisi tätä ratkaisua kuitenkin kokonaisuuden kannalta parhaana lopullisena ratkaisuna?
Ylös
Jochanan Vastaa86 / 172 
25.09.2016, 14:35 Nimimerkki human: luuletko, että kukaan kristitty viitsii alentua keskusteluun kanssasi, kun jatkuvasti kirjoitat kristityistä halventavasti? Sinua selkeästi kristinuskon asiat kiinnostavat, sen voi jokainen päätellä viestiesi perusteella, mutta jos tarkoituksesi ei ole vain pilkata vaan myös ihan oikeasti keskustella (jotain, mitä kysymyksistäsi voisi näin nopeasti päätellä), niin opettele kirjoittamaan nätisti. Minulle ei tuota ongelmia keskustella kaltaistesi kanssa, mutta en keskustele henkilön kanssa, joka pilkkaa kristinuskoa.

Kun sinulle ei varmaan Raamattu elämänohjeeksi kelpaa, niin salli minun ehdottaa sinulle Dale Carnegien kirjaa "Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa?" (1937). Tämä kuuluisa amerikkalainen ihmissuhde-, elämäntaito- ja esiintymistaitojen kouluttaja sanoi jo ammoin, että JOS HALUAT KERÄTÄ HUNAJAA, ÄLÄ POTKAISE KUMOON MEHILÄISPESÄÄ. Sinun kannattaisi muistaa tämä perusohje kristittyjen kanssa keskustellessasi.

JAMPPA: Kansanliike ei ole tyrehtynyt Ranskassa, mutta Ranskalle on tullut uusia murheita: terrorismi. Isot mielenosoitukset ovat siksi jääneet.

smo: heiluri on nyt ääriasennossaan, kun länsimainen yhteiskunta on luopunut perustastaan, miehen ja naisen välisestä avioliitosta ja perheestä. Tämän huonommaksi eivät asiat voi enää mennä, vaan seurakukset alkavat pian näkymään ja tuntumaan, ja sitten halutaan taas palata siihen, mikä tiedetään oikeaksi, hyväksi ja toimivaksi. Kristinusko on aina tehnyt comebackin jouduttuaan ahtaalle. Jos ei muuta, niin itse Jeesus tulee takaisin. Kristinusko joka tapauksessa voittaa. Se on voittanut siitä asti, kun se syntyi.

Public eye: suunnanmuutos voi olla mikä vaan shokki tai kriisi, mikä saa ihmiset jälleen ajattelemaan yhteiskunnan parasta. En toivo Venäjän interventiota, mutta sitä(kään) ei voi sulkea pois. Se on kuitenkin päivänselvää, että rauhanomainen elämä ei tule jatkumaan loputtomiin. Jo nyt olemme vähemmän rauhallisissa ajoissa kuin pari vuotta sitten. Levottomat ajat tulevat ennemmin tai myöhemmin. Silloin homojen hyvinvointi ei paljon enää vaakakupissa paina, vaan asialistalle tulee tärkeämpiä juttuja.
Ylös
Public eye Vastaa87 / 172 
25.09.2016, 15:06 Kiitos rehellisestä vastauksesta, Jochanan. Se antoi varsin selkeäsanaisen kuvan siitä, millaisen kristillisyyden kanssa tässä ollaan tekemisissä.
Ylös
smo Vastaa88 / 172 
25.09.2016, 19:38 Homot ja muut hlbti-vähemmistöihin kuuluvat eivät ole uhka länsimaiselle (tai muullekaan) yhteiskunnalle. Perhettä tai/ja vakaata aviosuhdetta haluavat seksuaalivähemmistöön kuuluvat käyvät osaksi yhteiskunnan parasta mitä parhaiten, vaikka Aito avioliitto -seurakunta yrittääkin pelotella ja syöttää käsitystä hlbti-vähemmistöistä uhkana.

Jochanan, olitko muuten mukana tuossa lauantaisessa Aito avioliitto -seurakunnan mielenosoituksessa? Olisit ainakin sopinut poppoon jatkoksi hyvin... :)
Ylös
Jochanan Vastaa89 / 172 
25.09.2016, 19:56 Jos tuntisit minut henkilökohtaisesti, smo, et sanoisi noin, koska en sovi tuon poppoon perään ;) Mä olen nääs sen verran tasokas jätkä, että katson tarkkaan, missä porukassa liikun - mielenosoituksista puhumattakaan! ;)

Sitä paitsi olen jo toisaalla muistaakseni vihjannut siihen suuntaan, etten jaa AA-jengin tavoitteita kaikilta osin. Minä uskon demokratiaan. Jos eduskunta on jonkin lain hyväksynyt, niin minä hyväksyn sen. Uskon myös Jumalan sanaan. Jos jokin asia on siellä ennustettu, en rypiköi vastaan. Kaikki tapahtuu juuri niin kuin Jumala on säätänyt ja niin kuin on kirjoitettu. Olen AA-jengin kanssa samaa mieltä siitä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen ja siksi symppaan heitä. Poliittisesti he ovat täysin epäonnistuneet. Ensinnäkin he heräsivät aivan liian myöhään - vasta sen jälkeen kun eduskunta oli lain jo hyväksynyt. Toki kansalaisaloitteita voi aina kerätä, mutta kovin moni kristitty ei heidän tavoitteeseen enää jaksanut uskoa. Minäkään en nimeäni heidän paperiinsa pistänyt.

Public eye: hienoa, jos on tullut selväksi, että edustan klassista, raamatullista kristinuskoa. Mikään liberaalikristitty en tosiaankaan ole. Ei kai tässä ollut minään epäselvää?
Ylös
Public eye Vastaa90 / 172 
25.09.2016, 21:13 Niin, Jochanan,
"kristilisyytesi" määritelmä on omasi, eikä muuta havaintoani siitä, minkä sortin kristitystä tässä tapauksessa on kyse.
Ylös
Havainnoija Vastaa91 / 172 
27.09.2016, 18:04 Lakivaliokunta ja Aa-seurakunnan aloite epätasa-arvoiseksi avioliittolaiksi

Lakivaliokunta keskusteli tämänpäiväisessä (27.9.) kokouksessaan julkiseen kuulemisiin kutsuttavista tahoista, kohta 5:
www.eduskunta.fi

Huomenna 28.9. on tarkoitus päättää julkiseen kuulemisiin kutsuttavista tahoista:
www.eduskunta.fi
Ylös
human Vastaa92 / 172 
28.09.2016, 14:21 Miksi täällä on keskustelu raamatullisen "Aito Avioliitto"-porukan toiminnasta, jos heidän uskomuksensa pohjana olevaa raamattua, raamatullista "aito avioliitto" -uskomusta ei saa sitten kritisoida? Miksi raamatullisen aiheen keskustelu sallitaan, mutta ei sen raamatullisuuden arvostelua?

Miksi persujen arvostelukeskustelu sallitaan, eikä ajatella miten persunuoret siitä "kärsivät"? Itse tosin en ole persu, enkä myöskään ristiriitaiinen.
Ylös
smo Vastaa93 / 172 
28.09.2016, 14:25 Miten niin ei saa kritisoida? Miten niin ei sallita raamatullisen arvostelua? Totta ihmeessä sallitaan, mutta se ei ole _tämän_ keskustelun aihe. Jatka vaikka täällä: ranneliike.net tai avaa mieluiten ihan uusi juuri sitä aihetta käsittelevä keskusteluketju.
Ylös
Havainnoija Vastaa94 / 172 
28.09.2016, 17:44 Lakivaliokunnan tämänpäiväisen (28.9.) pöytäkirjan mukaan valiokunta jatkoi edelleen keskustelua julkiseen kuulemiseen kutsuttavista asiantuntijoista:
www.eduskunta.fi
Ensi viikolla aloitetta ei näköjään käsitellä lainkaan:
www.eduskunta.fi

Pikkulinnut (peukaloiset?) lauloivat, että Mika Niikko (ps) olisi sanonut, että lakivaliokunta kiistelee siitä, jatketaanko Aa-seurakunnan aloitteen käsittelyä. Enemmistö olisi ilmeisesti sillä kannalla, että aloitteesta ei laadittaisi mietintöä, mikä tarkoittaisi aloitteen raukeamista eli se ei tulisi eduskunnan suuren salin äänestykseen lainkaan. Saas nähdä.
Ylös
smo Vastaa95 / 172 
28.09.2016, 18:48 Minusta mietintö olisi hyvä laatia ja päästää kansanedustajat vielä kerran asian kimppuun - lähinnä että asia saa arvoisensa hautauksen. Toisaalta eduskunnalla on muutakin tekemistä. Lisäksi Aito avioliitto -aloite on perustuslain hengen vastainen, koska se kaventaa ihmisten yhdenvertaisuutta.
Ylös
Havainnoija Vastaa96 / 172 
30.09.2016, 19:59
Viestiä on muokattu
Olen samaa mieltä, että olisi hyvä, jos aloite etenisi eduskunnan äänestykseen. Se olisi tavallaan lopullinen sinetti. Lisäksi selviäisi, ketkä kansanedustajat vastustavat sateenkaarikansalaisten ihmis- ja kansalaisoikeuksia viimeiseen saakka eli haluavat ehdottomasti pitää osan suomalaisista toisen luokan kansalaisina.
Koska asiantuntijoita on kuultu vuosien varrella aivan tarpeeksi, lakivaliokunta voisi ensi viikolla kirjoittaa mietinnön, josta suuri sali äänestäisi. Lakivaliokunnassa on 17 jäsentä, joista uusimman selvityksen mukaan 14 vastustaa Aa-seurakunnan aloitetta.
------
10 vuoden vääntö
Joulukuussa tulee 10 vuotta siitä, kun kansanedustaja Oras Tynkkynen 19.12.2006 jätti ensimmäisen aloitteensa ”Laki rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain kumoamisesta ja avioliittolain muuttamisesta”:
www.orastynkkynen.fi
Koska aloite raukesi, Tynkkynen jätti 2.4.2009 päivitetyn version, joka hautautui valiokuntaan:
www.orastynkkynen.fi
Tynkkynen kirjoitti kesäkuussa 2009 tasa-arvoisesta avioliittolaista, että ”uskon sen voivan toteutua seuraavien 4-8 vuoden sisällä”. Lisää aloitteita, useita eduskunta- ja valiokuntakäsittelyjä ja paljon muuta tarvittiin ennen kuin päästiin nykyiseen tilanteeseen.
------
Lisäys
Tahdon2013:n facebook-sivu toimii edelleen:
www.facebook.com
Ylös
Havainnoija Vastaa97 / 172 
04.10.2016, 16:57 Lakivaliokunta
päättää huomisessa (5.10.) kokouksessaan julkiseen kuulemiseen kutsuttavista asiantuntijoista eli taas marssitetaan paikalle puolimatkoja puhumaan pehmeitä:
www.eduskunta.fi
------
Tätä ei välttämättä kannata lukea, mutta tiedoksi, että Arto J. on jälleen käyttänyt näppäimistöä sorvaillen mm., että "äidin väärentäminen on jälleen yksi vihervasemmistolaisen ideologian tuotos ja taustalla aloitteessa on SETAsta tuttuja nimiä. Moni kysyykin, voiko ihmisen poliittinen hulluus mennä enää suuremmaksi kun äidin käsitekin halutaan vääristää lainsäädännössä..."
artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
human Vastaa98 / 172 
05.10.2016, 14:07
Viestiä on muokattu
AA-uskomuskerho haluaa taistella jessen sanoja vastaan: Tärkeintähän on rakkaus ja ilman sitä vuoria siirtäväkään usko ei ole yhtään mitään.

Sen sijaan muut uskonnot ovat älynneet hyvän päälle.

Ainakin islamilaisilta ja juutalaisilta seurakunnilta voinee meilläkin odottaa tulevan avioliittoon vihkimisiä myös naisparien tai miesparien osalta, sillä ainakin naapuri-Ruotsissa nuo kaksi ovat jo kantaneet kortensa kekoon yhteiseen avio-onnen vihkimiseen, kuten useissa muissakin maissa, joissa yhdenvertainen perinteisen sukupuolineutraali avioliitto on saatettu jälleen voimaan. Myös muut uskontokunnat, kuten esim. hindut ova vihkineet naispareja tai miespareja myös ja juutalaisten, muslimien, kristittyjenkin yhdistelmähäitä on ollut maailmalla jo paljon naisparien tai miesparienkin häissä, yhdenvertaisen avioliito käyttöön palauttaneissa maissa.

Kanadassa, jossa yhdenvertainen avioliitto on ollut jälleen jo yli 10 vuotta, vuodesta 2005 lähtien (Kanadan intiaanikansoillahan yhdenvertainen avioliitto oli traditio jo aiemmin), vietettiin hindu-intialais-mies Rashin ja englantilaisperäisen Danin häitä 2011 näin mukavaan ja koskettavaan henkeen, rakkauden kulttuurien yhteen hiileen puhaltaen:

www.youtube.com

ja heidän avioliittonsa taustatapahtumat ovat samalla myös esimerkillinen kertomut vanhempien rakkaudesta lastaan kohtaan, sillä kun intialaistaustainen Rishi Agarwal "tuli ulos" vanhemmilleen 2004, olivat vanhemmat ensin hämmentyneitä, mutta hetikohta sen jälkeen he alkoivat hakea tietoa homorakkaudesta ... ja sitten 2011 järjestivät pojalleen perinteiset homo-häät : )

"When Rishi met his partner Daniel Langdon in 2011 and decided to get married, his parents threw him the big fat Hindu wedding of his dreams." Ja häissä olivat toki mukana Danielinkin vanhemmat, suku ja ystävät, omalla hääjuhlapanoksellaan.

metro.co.uk
Ylös
Havainnoija Vastaa99 / 172 
05.10.2016, 15:25 Keskustelu jatkuu
Lakivaliokunta jatkoi edelleen keskustelua julkiseen kuulemiseen kutsuttavista, kohta 8:
www.eduskunta.fi
Ylös
Pete Vastaa100 / 172 
05.10.2016, 17:05 Human.
Mistä sie noita faktojasi haet?
Kanadassa tasa-arvoinen avioliittolaki on olllut voimassa vasta nykyisen pääministerin nimittämisestä lähtien. Samoin kuin muuten kannabiksen laillisuus.
Siis tämän Justinin ansiosta.
Ylös
Zephyr Vastaa101 / 172 
05.10.2016, 18:04 Mielenkiintoista nähdä ketkä lakivaliokunta kutsuu kuulemiseen. Heillä on tiedossa "professori" Puolimatkan kyseenalainen maine sekä Forum Externum ry:n perustajien uskonto/AA-taustoista. Kaikki muuthan kuultiin jo 2014 Tahdon-aloitteen yhteydessä. Aivan hyvin voisivat katsoa vaikka tämän tallenteen ajan säästämiseksi: youtu.be
Ylös
Havainnoija Vastaa102 / 172 
05.10.2016, 19:17
Viestiä on muokattu
Tietoa Kanadasta: Tasa-arvoinen avioliittolaki ollut voimassa yli 11 vuotta

Tasa-arvoinen avioliittolaki on ollut voimassa koko Kanadassa 11 vuotta eli vuodesta 2005 alkaen. Sitä ennen se oli jo voimassa Ontariossa, Brittiläisessä Kolumbiassa, Quebecissa, Yokonissa, Manitobassa, Nova Scotiassa, Saskatchewanissa, Newfoundlandissa ja Labradorissa sekä New Brunswikissa eli suurimmassa osassa maata.
10 vuotta sitten eli lokakuussa 2006 peräti 12 438 samaa sukupuolta olevaa pariskuntaa oli solminut avioliiton. Tämäkin fakta jäi pääosin huomiotta Suomen mediassa.
---
Ensimmäinen samaa sukupuolta olevien avioliitto solmittiin Ontariossa 14.1.2001 eli muutama kuukausi ennen Hollantia.
Ylös
Zephyr Vastaa103 / 172 
05.10.2016, 22:24
Viestiä on muokattu
Hufvudstadsbladetin mukaan Aito avioliitolla yhteyksiä vihajärjestöön:


Hufvudstadsbladet:Äktenskapsförkämpar kopplas till hatorganisation

www.hbl.fi

I fjol samlade Äkta äktenskap namn för att stoppa den könsneutrala äktenskapslagen. Nu kopplar kritiker föreningen till en amerikansk hatorganisation.

I Youtubevideon hör man hur informationssekreteraren försöker få igång de som samlats för manifestation. Bland rosa och ljusblå ballonger och texten ”Äkta äktenskap” hörs rop, och videon avslutas med uppmaningen ”Ge våra barn en framtid”.

Teologistuderande Monika Pensar, känd för sitt försvar för HBT-personers rättigheter, reagerade på videon som spelades in i Helsingfors för ungefär tio dagar sedan. På Facebook skriver hon att informationssekreteraren skriker som en ”kombinerad väckelsepredikant och nazist”.

Hon ifrågasätter föreningens samarbete med franska La Manif Pour Tous (Demonstration för alla) som hon kallar högerextrem. Dessutom kopplar Pensar ihop Äkta äktenskap och Mass Resistance (Massmotstånd), en amerikansk antigay-rörelse som människorättsinstitutet Southern Poverty Law Center registrerat som en hatorganisation.

Pensar vill veta om Stig Kankkonen från Esbo är medveten om rörelsens kopplingar, vilket han inte är. Inte heller KD:s Peter Östman, riksdagsledamot från Larsmo, känner till kopplingarna även om han uppges vara en av föreningens stödpersoner. De vill båda tona ned sina roller.

– Jag har varit med vid ett publikt tillfälle som inbjuden talare, säger Kankkonen.

– Jag har uttalat mitt stöd för deras målsättning, nämligen att äktenskapet ska bestå som en institution mellan man och kvinna. Det är ingen nyhet var jag står i frågan, säger Östman.

Många av medlemmarna kom i kontakt med Äkta äktenskap i samband med medborgarinitiativet mot den könsneutrala äktenskapslagen. Drygt 100 000 namn samlades in. Med sitt inlägg vill Pensar peka på var föreningen står:

– Man har inga intelligenta argument och samarbetar med tveksamma organisationer. Sannfinländarnas intåg har ökat den hatiska debatten, särskilt mot kvinnor. Äkta äktenskap säger sig älska alla men anser att regnbågsfamiljer är ett hot mot äktenskapet. Det är att diskriminera och förakta och få sådana familjer att må dåligt, anser Pensar.
Ylös
smo Vastaa104 / 172 
05.10.2016, 22:27 HBL:n jutun johdosta nähdään vielä porua, selittelyä ja uhriutumista Aito avioliitto -seurakunnan piirissä.
Ylös
Havainnoija Vastaa105 / 172 
06.10.2016, 00:40
Viestiä on muokattu
Aa-yhdistyksen kanssa yhteisrintamassa toimiva MassResistance lähti Afrikkaan homoja murhauttamaan

MassResistance on lietsonut homovihaa jo useita vuosia Amerikassa, jossa se kuuluu ihmisoikeusjärjestö Southern Poverty Law Centerin listaamiin homovihajärjestöihin, kuten aiemmin useasti todettu. Aito avioliitto -yhdistys kertoi lehdistötiedotteessaan 19.1.2015 toimivansa "yhteisessä rintamassa" MassResistancen kanssa ( manif.fi ). Tiedotteessa on lueteltu myös muut homovihaa lietsovat järjestöt, joiden kanssa Aa on tekemisissä. Aa on käyttänyt MassResistancen vihamateriaalia kampanjoinnissaan suomalaisten sateenkaarikansalaisten ihmis- ja kansalaisoikeuksia vastaan.
Tässä MassResistance kertoo yhteistyöstään Aa:n kanssa ja tarjoamastaan vihamateriaalista:
www.massresistance.org

USA
MassResistance taistelee USA:ssa tällä hetkellä mm. koulujen opetussuunnitelmia vastaan, joissa kerrotaan kaikkien ihmisten olevan samanarvoisia, mitä MassResistancen kiihkouskovaiset eivät hyväksy, he keräävät kannatusilmoituksia kansanäänestyksen käynnistämiseksi syrjintäsuoja- ja viharikoslakeja vastaan, jotta he pääsisivät syrjimään, solvaamaan ja vainoamaan homoja rajoituksetta, lisäksi paljon muuta samankaltaista.

Nyt Afrikkaan homoja murhauttamaan
MassResistancen vihakampanjat eivät ole tuottaneet tulosta Amerikassa, joten he lähtivät Nigeriaan vainoamaan homoja, mikä siellä on toki hyvin helppoa.
Pohjois-Nigerian 12 osavaltiossa rangaistus homosuhteista on kivittäminen kuoliaaksi. Muissa osavaltiossa enimmäisrangaistus on 14 vuotta vankeutta. Amerikkalaiset kristilliset homovihajärjestöt ryntäsivät Nigeriaan näiden raakalaismaisten lakien houkuttelemina, nyt myös Aito avioliitto -yhdistyksen kanssa yhteisrintamassa toimiva MassResistance.

Tässä homovihajärjestö MassResistance kertoo, kuinka se Nigeriassa turvaa ”perinteisiä arvoja” (=homojen kivittäminen tai 14 vuoden vankeusrangaistus). Jutusta selviää, että MassResistance tekee kaikkensa, jotta homojen tilanne muuttuisi entistäkin huonommaksi. Tämä johtaa tietenkin väkivallan, pahoinpitelyjen, pidätysten ja murhien lisääntymiseen. Jokainen voi itse lukea, millaisia hirviöitä ihmisistä tulee uskonnollisen fanatismin myötä.
massresistance.org
----------------
Lisälukemista
Aito avioliitto -yhdistys on amerikkalaisen homoja vihaavan Mass Resistance -järjestön haarakonttori, julkaistu 25.8.2015
ranneliike.net
Ylös
human Vastaa106 / 172 
06.10.2016, 01:13
Viestiä on muokattu
@Pete 05.10.2016, 17:05 :
"Human. Mistä sie noita faktojasi haet?
Kanadassa tasa-arvoinen avioliittolaki on olllut voimassa vasta nykyisen pääministerin nimittämisestä lähtien. Samoin kuin muuten kannabiksen laillisuus.
Siis tämän Justinin ansiosta."

En hae faktoja raamatusta, koska siellä niitä ei lankaan ole, enkä uskottele asioista ja
vinkkaan sinuakin Pete tekemään samoin, sillä uskomus on vain luulo, tietämätön mielipide, eikä faktaa:

Yhdenvertainen avioliittolaki koko Kanadaan 2005 en.wikipedia.org

Vastaisen varalle teille sivistymiseksi en.wikipedia.org
ja toki ILGA kertoo samantyyppiset tiedot myös, mutta tuolla em. valtionimeä klikaten löytyy historiatietoakin.

Voisiitteko te arvon uskovaiset perustaa ihan oman "Me uskovaiset uskotellaan ja fariseustellaan" -keskusteluketjunne ja uskomushöpötellä siellä, ihan pilvin pimein ; )
Kiitos

Tai no, olkoon, sillä enhän minä halua uskomustyhmyyden julistamista kieltää, joten väittäkää vapaasti vaan että maa on tetra yms, niin me muut laitetaana sitten faktatietoa, ihan tervehenkisellä tunteellakin.
Ylös
smo Vastaa107 / 172 
06.10.2016, 20:50
Viestiä on muokattu
Aito avioliitto -seurakunta ei näy oikein tykkäävän, kun kävin FB-sivullaan muistuttelemassa, että yhdistyksen toiminnan aloittamisesta kertovassa lehdistötiedotteessa todettiin Aito avioliitto -yhdistyksen olevan "yhteisessä rintamassa" MassResistance -järjestön kanssa. Poistivat pirulaiset kommenttini tyystin.

Aito avioliitto -yhdistyksen FB-sivuilla todetaan: "Ahvion blogista huolimatta Aito avioliitto ry:llä ei ole ollut eikä ole mitään yhteyttä tai yhteistyötä Mass Resistance -järjestön kanssa. Yhteistä on vain miehen ja naisen avioliiton puolesta puhuminen. Kaikki muut väitteet yhteyksistä tai yhteistyöstä eivät perustu tosiasioihin."

Ylempänä mainittu ranneliike.netissä julkaistu "Aito Avioliitto -yhdistys on amerikkalaisen homoja vihaavan Mass Resistance -järjestön haarakonttori" -kirjoitus ( ranneliike.net ) pillastutti runsas vuosi sitten Aito avioliitto -väkeä sen verran, että julkaisivat pitkän kirjoituksen verkkosivuillaan, jossa yrittivät selittää, ettei mitään yhteyttä ole olemassakaan.

Ilmeisesti tämän yhteyden olemassaolo haluttaisiin jostain syystä palavasti vaieta.

EDIT:

Teologi Juha Ahvion kirjoitukseen mainitusta yhteydestä viittaava huomio näyttää saavan armon olla tuolla - todennäköisesti koska Aito avioliitto voi todeta Ahvion kirjoituksen olevan tosiasioihin perustumaton. Sen sijaan Aito avioliitto -yhdistyksen perustamista koskeva tiedote vie jäljet suoraan sylttytehtaalle - ja sen esiintuominen ei jätä mitään arvoitukseksi.
Ylös
smo Vastaa108 / 172 
06.10.2016, 22:35 Tekstini palautettiin näkösälle (ja perässä on Aito avioliitto -seurakunnan kommentit). Voi toki olla, että tuolla on jokin hyväksyntäprosessi, että omat tekstinsä näkee ensin jonkin aikaa. Mene tiedä. Joka tapauksessa kovia on todisteluyritykset yhteyksien MassResistanceen kiistämiseksi... :)
Ylös
Havainnoija Vastaa109 / 172 
07.10.2016, 16:14 Aa:n tuorein tempaus

Fundikset yrittävät saada erioikeuksia eli heidän lapsilleen ei tulisi opettaa yhteiskunnallista todellisuutta, koska Raamattu.
”Jokaisella perheellä on oikeus omaan vakaumukseensa, sen harjoittamiseen ja sen välittämiseen tulevalle polvelle. Erheelliseen ja harhaanjohtavaan sukupuolikäsityksen opettamiseen omalle lapselle ei tarvitse alistua.”
aitoavioliitto.fi

On tietenkin selvää, että sekulaari yhteiskunta ei järjestä mitään erillistä opetusta jonkin pienen hihhuliporukan vaatimuksesta.
Ylös
JuhaniV Vastaa110 / 172 
07.10.2016, 16:18 Haiskahtaa siltä, että AA-porukalla on lähtenyt käyntiin torjuntavaihe, koska heistäkin näyttää siltä, etteivät ajamansa asiat mene oikein putkeen = heidän haluamallaan tavalla.
Ylös
Jochanan Vastaa111 / 172 
07.10.2016, 20:52 "On tietenkin selvää, että sekulaari yhteiskunta ei järjestä mitään erillistä opetusta jonkin pienen hihhuliporukan vaatimuksesta."

On jo järjestänyt. On olemassa kristillisiä kouluja, joihin uskovat vanhemmat voivat panna lapsensa, jos niin tahtovat. Itse tosin kannatan sitä, että uskovien kotien lapset menevät tavallisiin kunnallisiin kouluihin ja tuovat niissä esiin oman uskonsa ja Raamattuun perustuvat näkemyksensä. Itsekin tein näin.
Ylös
Havainnoija Vastaa112 / 172 
08.10.2016, 00:38
Viestiä on muokattu
Turusen turhia turinoita
Patmos-säätiön raamatunopettaja Pasi Turunen, joka on tullut tunnetuksi Aa:n horisevana naamahenkilönä, joka esittelee amerikkalaisfundisten väsäämiä pseudotutkimuksia, ei tällä kertaa ole tykännyt kansanedustaja Silvia Modigin (vas) 8.9. laatimasta blogikirjoituksesta ( www.silviamodig.fi ). Koska juuri kukaan ei ole kiinnostunut Turusen turinoinnista häntä seuraavaa pientä lammaslaumaa lukuunottamatta, liitän linkin tähän ( aitoavioliitto.fi ), jotta Pasi saisi edes noin kaksi lukijaa lisää.
------------
Jochananille tiedoksi

Varhaiskasvatussuunnitelma
on ollut pitkään työstettävänä opetusministeriössä. Kasvatussuunnitelman ensimmäinen luonnos on hyväksytty, ja se on yleisvaikutelmaltaan erinomainen. Siinä ilmaistaan hyvin selvästi, että uskontoon kasvattaminen ei kuulu yhteiskunnan tehtäviin.
Toisesta luonnoksesta
voidaan sanoa samaa. Siinä todetaan varhaiskasvatuksen olevan uskonnollisesti sitouttamatonta (kohta 2.4 Arvoperusta). Koko luonnos vastaa erittäin hyvin sekulaariin yhteiskuntaan kuuluvaa oikeudenmukaisuutta.

Kantelu uskonnon tuputtamisesta
Yhteiskunnan (valtio, kunnat) ylläpitämien päiväkotien ja koulujen on noudatettava opetussuunnitelmaa, yhdenvertaisuuslakia jne. eli niiden on kerrottava yhteiskunnallisesta todellisuudesta, johon kuuluu sateenkaarikansalaisten oikeudet, niiden kunnioittaminen, syrjinnän ja solvausten kielto jne. Yhteiskunnan tukemien laitosten opetus ei tietenkään voi perustua minkään uskonnollisen kultin ihmisvihaan. Mikäli uskonnon tuputtamista, homojen halveksuntaa tai vastaavaa ilmenee, ilmoita lainvastaisesta toiminnasta heti aluehallintovirastolle, oikeuskanslerille tai yhdenvertaisuusvaltuutetulle ( kantelupukki.fi ).

Raamatut poistuvat oikeussaleista
vihdoinkin. Todistajien osalta uskonnollinen vala poistui jo tämän vuoden alussa. Ensi vuoden alusta tuomareilta poistuu vannominen ”Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta”, joka on vuodelta 1734.
Olikin jo korkein aika. Raamattu ei ole koskaan ollut tasavaltamme lakikirja.
-------------
Aamu-extra
Arto Jääskeläinen ilmaisee olevansa kateellinen Jani Toivolalle, jolla on ollut seksikokemuksia luonnon helmassa:
artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Artsin aivopierut ovat näköjään haihtuneet bittiavaruuteen.
Ylös
Havainnoija Vastaa113 / 172 
10.10.2016, 23:15 Setakielto
Jääskeläisen Arto on sorvaillut setakiellon, josta enemmän tässä:
setakielto.fi
Ylös
Niksu Vastaa114 / 172 
10.10.2016, 23:23 Harvoin sanon mutta nyt on pakko, viiraakohan Artolla vai onko aamulääkkeet jäänyt ottamatta? Olisi mielenkiintoista tietää että mikä saa ihmisen noin kovasti toimimaan seksuaalivähemmistöjä vastaan. Ei näytä enää kovin tasapainoiselta.
Ylös
Havainnoija Vastaa115 / 172 
11.10.2016, 23:02 Aa-seurakunnan lammaslauma äksynä

Koska Aa:n fanaatikkoja seuraavat lampaat ovat ilmeisesti tajunneet, että eivät voi mitään tasa-arvoiselle avioliittolaille, niin alkoivat ottaa käyttöön Amerikassa toimivien päälahkojensa konsteja, jotka eivät kylläkään tepsi Suomessa.

Ensin tietenkin Aa:n ( aitoavioliitto.fi ), sitten tämä ( aitoavioliitto.fi ), Jääskeläisen ( setakielto.fi ), jota on kommentoitu tämän blogin alapuolella ( paholaisen-asianajaja.blogspot.fi ) ja johon meikäläisenkin piti sanansa sijoittaa.

Muistutetaan siis vielä kerran, että Opetushallitus on yksiselitteisesti ilmoittanut lain määräävän, että perusopetuksen avulla on edistettävä suvaitsevaisuutta. ”Kun koulussa joko oppiaineiden tunnilla tai yhteisissä tilaisuuksissa käsitellään näitä säädöksiin ja opetussuunnitelman perusteisiin kuuluvia tavoitteita, niistä ei tietenkään voida vapauttaa”, todetaan opetushallituksesta. Perusopetuslain mukaan oppilaiden kasvua on tuettava ihmisyyteen ja eettisesti vastuukykyiseen yhteiskunnan jäsenyyteen. Lapsilla on tietenkin myös oikeus saada tietoa yhteiskunnallisesta todellisuudesta selviytyäkseen nykymaailmassa.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Aa-seurakunnan pienen hihhuliporukan vaatimuksiin ei tietenkään suostuta. Oletin tämän olevan kaikkien tiedossa, mutta Aa:n ja lampaidensa on näköjään syytä päivittää tietonsa suomalaisesta yhteiskunnasta, etteivät jää pelkkien luulojen ja uskomusten varaan.
Ei se näemmä mennyt jakeluun tälläkään kertaa:
mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa116 / 172 
13.10.2016, 20:18 Äitiyslaista ja setakiellosta. Tämä ei varsinaisesti liity avioliittolakiin, mutta kertoo kuitenkin Aa-seurakunnan puuhastelusta sateenkaarikansalaisten oikeuksia vastaan muilla rintamilla.

Neukkuaikaa kaipaava krisupuolueen Sari Tanus on taas hyökännyt äitiyslain kimppuun. Se kuulemma ”haukkaa liian suuren palan”. Tanuksen valitusvirrestä ei löytynyt tälläkään kertaa mitään järkeä, mikä ei tietenkään yllättänyt.
www.tamperelainen.fi
Seuraavassa lehdessä kansanedustaja Sanna Marin (sdp), joka on sateenkaariperheessä kasvanut, esittää oman kannanottonsa.
-----------
Seta-kielto
Opetusneuvos Satu Elo opetushallituksesta toteaa, että lapsen huoltaja/vanhempi ei voi päättää oppimateriaalista eikä opetuksen sisällöstä. Seta pystyy Elon mukaan tuottamaan kouluissa käytettävää materiaalia. Mikäli vanhemmat änkyröivät eli eivät hyväksy koulun opetusta, se on lapsen edun vastaista ja aiheuttaa lapselle ristiriitoja.
www.tamperelainen.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa117 / 172 
16.10.2016, 21:12 Aa:n ranskalainen yhteistyökumppani marssi homoavioliittoja vastaan

Ranskalainen homovihajärjestö La manif pour tous, jonka kanssa Aa-seurakunta on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen ja jonka tunnuksia Aa käyttää, järjesti tänään Pariisissa mielenosoituksen mm. tasa-arvoista avioliittolakia vastaan, johon osallistui viranomaisten mukaan noin 24 000, joskin kiihkoilijat valehtelivat osallistujia olleen 100 000.

Fanaatikkojen tarkoituksena on vaikuttaa ensi vuoden presidentinvaaleihin, mutta yksikään kandidaateista ei ole kumoamassa tasa-arvoista avioliittolakia, joten se siitä.
www.france24.com
Ylös
Zephyr Vastaa118 / 172 
20.10.2016, 16:27 Lakivaliokunnassa kuultavina ensi viikolla varsinaisia asiantuntijoita:

Torstai 27.10.2016 klo 10.00
Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta

Kansalaisaloite
KAA 2/2016 vp

Valiokunnassa ovat kuultavina:

aloitteen tekijä Jukka-PekkaRahkonen
aloitteen tekijä Pasi Turunen
varatuomari Jyrki Anttinen
professori Tapio Puolimatka
Ylös
Havainnoija Vastaa119 / 172 
20.10.2016, 18:35 Vai että oikein asiantuntijoita. Tavallaan tietysti, mutta pelkästään Amerikasta tuotujen hihhulilahkojensa idioottimaisten sääntöjen tuntijoita. Ensimmäinen on fanaatikko, toinen mainostaa amerikkalaisfundisten pseudotutkimuksia, kolmas väsää sekopäisiä kirjoitelmia eri tahoille ja neljäs esiintyy profeettana.
Ei ole helppoa lakivaliokunnan jäsenillä.
Ylös
Zephyr Vastaa120 / 172 
20.10.2016, 22:45 Aika lyhyt lista asiantuntijoita joita kuullaan jos tuossa ovat kaikki eikä yhtään aloitteen vastaisia asiantuntijoita kuulla kuten lastensuojelujärjestöjä esimerkiksi jotka kannattavat tasa-arvoista avioliittolakia. Erikoista.
Ylös
Havainnoija Vastaa121 / 172 
20.10.2016, 23:13 Kai sinne muitakin kutsutaan, mutta uskon vakaasti, että Rahkonen, Turunen ja prof. Puolimatka kykenevät todistamaan kaikille, miksi heidän aloitteensa joutaa roskikseen.
Ylös
Tuntematon99 @ Vastaa122 / 172 
21.10.2016, 01:06 Siis nythän on vasta kysymys aloitteen jättäneen tahon julkisesta kuulemisesta. Eihän Tahdon2013 aloitteen julkisessa kuulemisessakaan ollut aloitteen vastustajat möykkäämässä.

Julkisen kuulemisen jälkeen lakivaliokunta pyytää lausunnon haluamiltaan tahoilta joko kirjallisena tai valiokunnan kokouksessa ja näistä lausunnoista viisastuneena kirjoittaa sitten mietintönsä, jossa joko puoltaa aloitetta tai ehdottaa eduskunnalle sen hylkäämistä. Eduskunta sitten käsittelee asian lakivaliokunnan lausunnon pohjalta.

Toki valiokunta voi myös katsoa, ettei se halua tehdä asiasta lausuntoa, jolloin aloite raukeaisi vaalikauden lopussa. Kansalaisaloitteen kohdalla käsittelemättä jättäminen olisi aika poikkeuksellinen ratkaisu, mutta laki ei velvoita valiokuntaa tekemään lausuntoa kansalaisaloitteesta. Käsittelemättä jättäminen voisi olla siinä mielessä perusteltua, että eduskunta käsittelee parhaillaan samaa asiaa avioliittolain muutokseen liittyvien liitännäislakien muodossa.
Ylös
Zephyr Vastaa123 / 172 
26.10.2016, 17:11 Lakivaliokunnan julkinen kuuleminen suorana verkkolähetyksenä 27.10. klo 10

www.eduskunta.fi
Ylös
smo Vastaa124 / 172 
30.10.2016, 12:50 Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta vastustavan Aito avioliitto ry:n verkkosivuilla julkaistussa Susanna Koivulan kirjoituksessa "Sananvapauden hinta on nousussa" katsotaan, että "sukupuolineutraali avioliittokäsitys haastaa sanan- ja ilmaisunvapauden radikaalilla tavalla!" ( aitoavioliitto.fi ).

Koivulan mukaan "sananvapauteen liittyvä vastuu nähdään velvoitteena maksaa hintaa siitä, jos sattuu puhumaan tai kirjoittamaan vastoin toisten (poliittisia ja ideologisia) toiveita ja intressejä". Koivula viittaa tällä käsitykseen avioliitosta vain miehen ja naisen välisenä liittona.

Koivula kertoo, että hänen julkista toimintaansa on saatettu hänen työnantajansa tietoon ja esitetty arvioita Koivulan sopivuudesta hoitamaan työtään, jossa tämä on tekemisissä nuorten kanssa.

Hänen mukaansa "perinteinen avioliittonäkemys demonisoidaan väittämällä sitä perusteettomasti syrjinnäksi ja siksi valtiovallan on vaikea puolustaa aidon ja alkuperäisen avioliiton kannattajia, tavallisia Suomen kansalaisia". Koivula lasten oikeuksiin viitaten vetoaa lakivaliokuntaan ja eduskuntaan: "puhdistakaa naisen ja miehen välisen avioliiton maine ja asettakaa lapsen oikeudet aikuisten toiveiden edelle, vaikkei aikuiset teitä siitä kiittäisi".

Koivula ei kuitenkaan millään tavoin perustele, miten samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeus heikentäisi lasten oikeuksia. Perusteluja on luonnollisesti vaikea löytää, koska avioliittolain uudistus ei vaikuta lasten juridiseen asemaan vanhempiinsa nähden ( ranneliike.net ).

Aito avioliitto -kansalaisaloitteen toinen vireillepanija ja Aito avioliitto ry:n entinen puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen on nostanut omalla Facebook-sivullaan Koivulan kirjoituksen esiin ja katsoo sateenkaariaktivistien lähteneen "vainon tielle" ja käynnistäneen "kulttuurisodan". Rahkonen kirjoittaa sateenkaariaktivisteista: "he itse määrittelevät miten myös heitä tullaan kohtelemaan" ja kulttuurisotaan viitaten toteaa, että "jos meidät siihen vedetään mukaan, niin me tulemme sen käymään ja voitamme sen".

Rahkonen esittää nostonsa kommenteissa Koivulan työhön liittyviin palautteisiin viitaten, että "tuollainen häiriköinti laittaa nimen ja kuvan kanssa vaikka mv-lehteen niin tulisi asialle vähän tarvittavaa julkisuutta". Nostonsa kommenteissa Rahkonen kutsuu sateenkaariaktivisteja "punikeiksi".

Kommenttiosiossa Aito avioliitto -kansalaisaloitteen toinen vireillepanija Pasi Turunen kehottaa Rahkosta laittamaan jäitä hattuun. Myös Aito avioliitto ry:n nykyinen puheenjohtaja Susanna Koivula yrittää rauhoitella Rahkosen kiihkoa. Samoin Rahkosen rauhoittelijoihin kuuluu Ari Puonti.

Rahkosen mukaan kyse on "punikkien" kauan sitten aloittamasta kulttuurisodasta, ja Rahkosen mukaan sen pysäyttämiseksi tarvitaan juurensa uudelleen löytänyttä oikeistoa. Rahkosen mukaan se oikeisto tulee nyt nousemaan. Puonti toteaa siihen, että "USAn oikeiston kulttuurisodan kohtalo kertoo mitä sellaisesta seuraa. Ei hyvää."

Aihepiiriä käsittelee oivasti Uuden Suomen Puheenvuorossa Miksu Mäenpää, otsikolla "Rahkonen uhkaa sateenkaariaktivisteja kulttuurisodalla: ´voitamme sen´!" ( mpmaenp.puheenvuoro.uusisuomi.fi ).
Ylös
Zephyr Vastaa125 / 172 
30.10.2016, 13:19 Aito Avioliitto -yhdistys poistettiin Kirjamessuilta – kävijäpalaute paljasti luvattoman toiminnan

m.mtv.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa126 / 172 
30.10.2016, 22:15 Tanuksesta Tamperelainen-lehden tähtimussuttaja

Tamperelainen-lehti (päätoimittaja?) on niin ihastunut Sari Tanuksen (krist) typerehtimiseen, että Tanus kutsuttiin ihan lehden lauantaivieraaksi.
Tanus satuilee pöyristyneenä, kuinka ”valtakunnassa on meneillään vyörytys, jossa yritetään ”nykytietämyksen” nimissä muuttaa monia peruskäsitteitä aivan toisenlaisiksi. Mikä on avioliitto, kuka on äiti, miten äidiksi tullaan tai mitä sukupuolia on, on kautta aikain ollut useimmille yksiselitteisen selvä asia”. Vaaravyöhykkeessä ovat kuulemma erityisesti lapset ja nuoret, jotka ”altistuvat liberaalien virtausten valheellisten väittämien vaikutuksille” jne.

www.tamperelainen.fi

Erikoisia nuo fundikset. Valtakunnassa on voimassa oleva tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslaki, toimiva opetussuunnitelma ja opettajien opas, joka on käytössä yläasteella ja ammatillisissa oppilaitoksissa saaden myönteistä palautetta jne. Tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksyttiin jo 2014. Nyt sitten Aa-porukka ja muut hihhulit alkavat mussuttaa. Juna meni jo.
------
Tämä kommentti olisi sopinut monen muunkin uutis- tai keskusteluotsikon alle, mutta olkoon nyt tässä, koska Tanus kuuluu Aa-joukkioon.
Ylös
Havainnoija Vastaa127 / 172 
31.10.2016, 17:47 Lakivaliokunta päätti kutsua kuultaviksi
oikeusministeriön
sosiaali- ja terveysministeriön
valtiosääntöoikeuden asiantuntijan
www.eduskunta.fi

Juho Antikainen kirjoittaa perusoikeuksien rajoittamisesta. Aa-seurakunnan aloite rajoittaa mm. perustuslaissa määriteltyjä oikeuksia. Antikaisen mukaan nyt tutkitaan, onko ylipäätään mahdollista rajoittaa kansalaisten perusoikeuksia Aa-seurakunnan haluamalla tavalla.
jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
On tietenkin selvää, että Suomen kansalaisten perusoikeuksia ei tulla rajoittamaan jonkin pienen äärilahkolaisporukan luulojen, uskomusten ja valheellisten väitteiden perusteella.
------
Aa-seurakunnan valheiden paljastus, osa 3
www.youtube.com
Ylös
human Vastaa128 / 172 
01.11.2016, 14:05 Tästä videosta voi alusta katsoa aidosta lähimmäisenrakkaudesta
ja lopusta erään uskomuksen rakkaudenvastaisuudesta. 28.11.2014

www.youtube.com
Ylös
Zephyr Vastaa129 / 172 
03.11.2016, 13:14 Torstai 10.11.2016 klo 10.00
Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta.
Valiokunnassa ovat kuultavina:
-lainsäädäntöneuvos Outi Kemppainen oikeusministeriö
-hallitussihteeri Milja Tiainen sosiaali- ja terveysministeriö
-professori Veli-Pekka Viljanen

Perjantai 11.11.2016 klo 9.15
Päätetään asian jatkokäsittelystä.

www.eduskunta.fi
Ylös
Zephyr Vastaa130 / 172 
11.11.2016, 20:55 Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta

Kansalaisaloite
KAA 2/2016 vp

Valiokunta päätti, että asian jatkokäsittelystä päätetään keskiviikkona 16.11.2016.

Merkittiin, että kokous ei enää ollut päätösvaltainen.

www.eduskunta.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa131 / 172 
12.11.2016, 17:15
Viestiä on muokattu
Lakivaliokunta hautaamassa Aa:n aloitteen?

Aa-seurakunnan paheenjohtaja Susanna Koivula kirjoittelee, että lakivaliokunnassa olisi halua haudata koko aloite eli siitä ei laadittaisi mietintöä eikä se silloin tulisi eduskunnan suuren salin äänestykseen lainkaan. Susanna on hyvin, etten sanoisi äärettömän närkästynyt.

susannakoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
smo Vastaa132 / 172 
12.11.2016, 20:12 Jo silloin kun tasa-arvoisen avioliittolain kumoamista vaativan aloitteen puuhaamisesta spekuloitiin, pohdin sitä, että hanketta joudutaan väkisinkin peilaamaan esimerkiksi perustuslakiin ja syrjintäsuojasäännöksiin. Aloite on mm. perustuslakiin peilaten erittäin ongelmallinen, sillä siinä pyritään heikentämään kansanryhmän oikeuksia. Tämän tyyppiset hankkeet syrjivät hankkeet on perusteltua tarvittaessa pysäyttää.

Tavallaan minusta olisi hyvä, jos eduskunta vielä kerran puisi asian läpi, mutta... muutamaan tosiasiaan on kiinnitettävä huomiota:

Tahdon2013-aloite toi avioliittokysymyksen eduskunnan puitavaksi. Eduskunta pui ja joulukuussa 2014 uudistuksen hyväksi havaitsi. Miksi jo kerran päätettyä pitäisi ruveta puimaan uudelleen, kun ei yhtikäs mitään uutta ole tullut asian suhteen ilmi sen käsittelyn jälkeen.

Tässä lienee syntymässä samalla myös ennakkotapaus vasta-aloiterumban varalle. Tässä mielessä olisi ihan fiksua viheltää peli poikki tapauksessa, jossa ei yhtikäs mitään uutta ole tullut esiin. Jos pingis ylipäänsä sallitaan, niin ei sitä voi myöhemmässäkään vaiheessa enää keskeyttää. Tässä on syntymässä käytäntö lakipingiksen suhteen.

Vielä ei ole tietoa siitä, mitä lakivaliokunnan pyytämät asiantuntijalausunnot (oikeusministeriö, STM ja valtiosääntöoikeuden asiantuntija) yksityiskohtaisesti sisältävät. Niissä saattaa olla huomioita juuri hankkeen syrjivästä luonteesta ja kenties vasta-aloitepallottelustakin.

Aito avioliitto -aloite vaatisi myös laajan lapsivaikutusarvion tekemisen. On nimittäin vahvoja arvioita siitä, että tällaisen apartheid- ja natsihenkisen yhdenvertaisuuden vastaisen kumoamishankkeen vaikutus hlbti-vähemmistöihin kuuluviin nuoriin olisi erittäin haitallinen.
Ylös
Zephyr Vastaa133 / 172 
12.11.2016, 23:57
Viestiä on muokattu
Lakivaliokunnan jäsenen Mikko Kärnän twiitti aiheeseen liittyen: twitter.com ja AA-aktiivi uhkaa rikossyytteellä: twitter.com
Ylös
human Vastaa134 / 172 
17.11.2016, 12:08 Mukamas lasten etua ajava aa-porukka voisi puuttua, tunnetusti uskovaistenkin keskuudessa harrastettavaan lasten julmaan pahaksikäyttöön, pedofiliaan ja pederastiaan - olkoonkin että esim. raamattu noitakaan hirveyksiä ei tuomitse, eikä kiellä niihin sortumista.

Tuo todellinen, paha ongelma riivaa kuitenkin Suomessakin - eikä siihen kannata kenenkään suhtautua välinpitämättömästi ja toimetta

www.iltasanomat.fi

Aidosti lasten etua ajamaan siis aa:laisetkin! Minkään jumalankaan tahto ei moiseen pahuuteen saa oikeuttaa.
Ylös
Public eye Vastaa135 / 172 
17.11.2016, 16:43 Nimimerkki "human" voi korjata jos olen väärässä, mutta pedofilia on käsittääkseni jo kielletty ja sanktioitu Suomen laissa.
Pederastia taas perinteisesti tarkoittaa suhdetta kahden miehen välillä, joista toinen on vielä nuorukainen ja toinen kypsässä iässä. Millähän tavoin nimimerkki haluaisi sanktioida kahden henkilön välisen vapaaehtoisen seksisuhteen, kun molemmat ovat suojaikärajan ylittäneitä?
Ylös
JuhaniV Vastaa136 / 172 
17.11.2016, 20:17 US: Kansanedustajalta tyrmäys Aito avioliitto -hankkeelle: ”Ei mitään mahdollisuutta toteutua”

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.)
– En näe mitään tilannetta tai mahdollisuutta, jossa tämä aloite hyväksyttäisiin. Olkaa rauhassa, kansanedustaja kirjoittaa.

www.uusisuomi.fi
Ylös
Tallustelija Vastaa137 / 172 
28.11.2016, 16:44 On vaikea ymmärtää, miten monen asian kanssa kyseinen aloite voi oikein sählätä.

pekkarautio1.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa138 / 172 
02.12.2016, 21:05
Viestiä on muokattu
Rahkosen ja Turusen selittelyt

Aiemmin parissakin kommentissa mainittu Pekka Raution puheenvuoro ( pekkarautio1.puheenvuoro.uusisuomi.fi ) käsittelee mm. sitä, miksi Aa ei ole ilmoittanut kansalaisaloitteensa saamaa taloudellista tukea eli mitkä tahot ovat rahallisesti tukeneet aloitetta ja millä summilla.

Nyt Turunen ja Rahkonen avautuvat selittämällä, että he ovat aivan aidosti unohtaneet koko asian: ”Kuukausia kestäneen intensiivisen kampanjoinnin tiimellyksessä meille tapahtui asiassa kuitenkin vilpitön unohdus. Emme muistaneet kiinnittää tähän seikkaan tarvittavaa huomiota. Tuen ilmoittamiseksi perustetun sivun siirtäminen myös tyystin unohtui Aito avioliitto ry:n sivuston siirryttyä noina kuukausina eri palveluntarjoajan julkaisualustalle.”
aitoavioliitto.fi
------
Lisäys

Krisupuolueen mussutus jatkuu
Krisupuolueen puheenjohtajana toimiva helluntailaiseksi evankelistaksi valmistunut Sari Essayah urputtaa Aa-aloitteen käsittelystä ja äitiyslaista. Ei kannata lukea.
www.kdlehti.fi
Tanus, Ahvio ja Laukkanen fundistilaisuudessa
www.facebook.com
Ylös
Havainnoija Vastaa139 / 172 
14.12.2016, 01:40
Viestiä on muokattu
Onko Susanna Koivula seonnut?

Koivula kirjoittaa Aa-aloitteen käsittelystä mm. ”Mitä aloitteen (Aa) kannalta sitten käykin, se tulee olemaan vielä suurempi spektaakkeli kuin Saara Aallon The X factorissa (UK)menestyminen” tai ”jos avioliittolain muutos astuu voimaan 1.3.2017, niin se mullistaa suomalaisen kulttuurin tavalla, jota jälkipolvet tulevat katumaan nähdessään sen vaikutukset pitkällä aikavälillä” tai ”on se erikoista, ettei naisen ja miehen väliselle liitolle anneta oikeutta olla olemassa” jne.

Tutkimusten mukaan kiihkouskovaiset ovat keskimäärin hieman tyhmempiä kuin normaali-ihmiset, mitä ei tosiaankaan voi olla huomaamatta. Tyhmyydelle ei kai voi mitään, mutta sitä lähinnä ihmettelen, miksi kiihkouskovaiset vääristelevät ja valehtelevat niin paljon, esim. Susanna Koivula esittää tässä kirjoitelmassaan pelkkiä valheita. Mitä enemmän olen Koivulan kirjoitelmia lukenut, sitä vahvemmin olen sitä mieltä, että hän on sekopäinen. Kukaan normaali ihminen ei vääristele ja valehtele kaikkea sillä tavalla kuin Koivula.
susannakoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
smo Vastaa140 / 172 
18.01.2017, 19:14
Viestiä on muokattu
Maaliskuun alussa voimaan tulevaa sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustava Aito avioliitto -seurakunta on ärhäköitynyt. Sekä kotisivulla että Facebookissa ollaan aktiivisia. AA-väen edesottamuksia voi seurailla miltei reaaliajassa hupaisalla "Aito avioliitto -väen julkiset aivopierut" -Facebooksivulla ( www.facebook.com ).

Meno kiihtyy.

Yhdistyksen verkkosivuilla on julkaistu puheenjohtaja Susanna Koivulan kirjoittama teksti otsikolla "Suomen seuraavat 100 vuotta? Vaikuta nyt!", jossa kehoitetaan ottamaan yhteyttä päättäjiin. Mukaan on listattu perustuslakivaliokunnan ja lakivaliokunnan henkilöt sekä nykyiset kansanedustajat, jotka äänestivät avioliittolain muutoksesta marraskuussa 2014.

Koivula julistaa, että "kyse Suomen tulevaisuudesta, sillä on kyse lapsista, perheistä ja sanan- ja ilmaisunvapaudesta" - ja pelottelee "sukupuolineutraalin ideologian" vyörymisellä "yhä kiihtyvämmällä tahdilla vahingoittamaan suomalaisen yhteiskunnan perustuksia". Tärkeimmäksi asiaksi hän näkee Aito avioliitto -aloitteen viemisen vaatimisen eduskunnan äänestettäväksi.

***

Aito avioliitto -seurakunnan Facebook-sivulla on nostettu esiin Aito avioliitto ry:n myöhemmin perustaneiden henkilöiden vuonna 2014 teettämä mielipidemittaus ( ranneliike.net ), jossa vastakkain oli pantu heteroavioliitot ja kaikki muut pari- tai monisuhdemuodot vastakkain. Toisen kysymyksen aiheena oli adoptio; kysyttiin "adoptiolapselle lähtökohtaista parasta perhemuotoa". Samalla myös mainittiin, että 106 000 allekirjoittajaa saaneen kansalaisaloitteen tuomatta jättäminen eduskunnan suuren salin äänestykseen olisi "demokratian halventamista".

Muistutin kommentillisen verran, ettei ensimmäisen kysymyksen vastauksista voi päätellä sukupuolineutraalin avioliiton sallivien osuutta väestöstä - eikä toisesta kysymyksestä adoption samaa sukupuolta oleville pareille sallivien osuutta. Lisäksi huomautin Aito avioliitto -aloitteessa muhivasta perustuslaillisesta ongelmasta. Eräs toinen kommentoija muistutti, että Tahdon2013-aloite rutkasti enemmän kannatusilmoituksia.

Vuorokauden verran kommentit ehtivät olla paikallaan, ennen kuin joku kävi "siivoamassa".

***

Aito avioliitto -seurakunnan verkkosivuilla pyöritellään myös kristillistä divaria tuhonneen ja sen omistajaa uhkailleen henkilön toimintaa - ja kuten olettaa saattaa, hulmautetaan kommenteissa tapauksen musta viitta koko "tasa-arvon kannattajien" ylle. Puhutaan "homojen terrorismista" ja maalaillaan uhkakuvia sananvapauden hiipumisesta, vainosta ja väkivallasta. Ja toki pelotellaan marxilaisuuden möröllä.
Ylös
Niksu Vastaa141 / 172 
20.01.2017, 16:56 Juu, toi face ryhmä on aivan loistava, oikein viihdyttävää luettavaa. Vieläkin on vastauksissa siellä että " eduskunta ei saa tuollaista lakia hyväksyä"
Huoh..... Laki nyt vaan sattuu olemaan jo hyväksytty ja muutaman päivän päästä voimassa.
Ylös
smo Vastaa142 / 172 
23.01.2017, 23:00 Aito avioliitto -seurakunnan FB-sivulla ollaan kovasti huolissaan keskustakirjastoon tulevista sukupuolineutraaleista vessoista. Junissa ja lentokoneissahan moiset ovat olleet arkea iän kaiken. Mietin, että perustavatkohan jossain vaiheessa Aito paskahuussi ry:n ajamaan "perinteistä vessajaottelua".
Ylös
Niksu Vastaa143 / 172 
24.01.2017, 08:35 "aito paskahuussi ry" *huutonaurua*
Saattaa olla todella että tuo on seuraava suuntaus, tulee ehkä miehille ja naisille omat juna/lento-vuorot.
Ylös
TonTon Vastaa144 / 172 
25.01.2017, 09:23
Viestiä on muokattu
Eiköhän sukupuolineutraaleissa vessoissa ole kyse siitä, että olisi "vessahuone", jossa on useampi koppi ja pesuallas yhdessä tilassa. Ja nämä olisivat sukupuolineutraaleja tiloja.
Yhden vessan (eli yhden henkilön) koppeja on ollut aina - ja tulee olemaan - "yhteiskäytössä".
Ylös
smo Vastaa145 / 172 
28.01.2017, 11:52 Kristillisdemokraattien kansanedustaja Sari Tanus haluaa yhä erotella virallisetut samaa ja eri sukupuolta olevat parisuhteet toisistaan, ja siten jatkaa parisuhteiden apartheid-politiikkaa

Asiasta kertoo Tamperelainen ( www.tamperelainen.fi ).

Lehden mukaan Tanus kertoo harmistuvansa Tasa-arvoinen avioliittolaki -nimeityksestä, koska se ei hänen mielestään ole ollenkaan tasa-arvoinen. Tanus esittää, että heteroparien "avioliitto" olisi erotettu homoparien "pariliitto" -nimisestä instituutiosta.

- Siinä vaaditaan hyvin paljon erilaisia asioita riippuen siitä, elääkö rekisteröidyssä parisuhteessa vai ei. Osalle ihmisistä on tämän lähtökohdan kautta vaatimuksia, osalle ei, siteeraa Tampereainen Tanusta.

Tanuksen mielestä esittämäänsä pariliittoon voisi kehitellä "omat seremoniansa ja käytäntönsä".

Kaikenlaisen samaa sukupuolta olevien parien yhteiselämän kirkolliseen huomioon ottamiseen Tanus suhtautuu kielteisesti.

Eikö nyt Tanuskin voisi jo hyväksyä, että avioliitto-apartheidin aika on viimein ohi, kun samaa sukupuolta olevien avioliitot tulevat Suomessa laillisiksi 1. maaliskuuta 2017.
Ylös
Niksu Vastaa146 / 172 
28.01.2017, 19:44 On se uskomatonta että "kansanedustaja" ei tajua sitä että nyt ei mitään ehdotella enää. Laki on hyväksytty, vahvistettu ja astuu voimaan ihan kohta.
Voisi keskittyä muihin ongelmiin joita täällä Suomessa on
Ylös
Havainnoija Vastaa147 / 172 
29.01.2017, 00:45
Viestiä on muokattu
Parit huomiot

Tanus jatkaa ruikutusta tuoreimmassa lehdessä. Ihmiset eivät kuulemma halua lainkaan ymmärtää, kun hän haluaa rajoittaa homojen oikeuksia. Tanus satuilee, että asioita ei ole muka käsitelty täysipainoisesti, syyllinen tietenkin media jne. Varsinainen aivopieru Tanukselta pääsee, kun hän väittää, että tasa-arvoinen avioliittolaki ei ole tasa-arvoinen. Tanuksen mielestä kaikkien perusoikeuksista huolehdittaisiin paremmin, kun kaikilla ei olisikaan samoja oikeuksia, vaan olisi parisuhdelaki ja avioliittolaki. Aa-joukkion ja krisujen tilaisuuksissa mahtaa olla hirveä haju.
Sivulla 9 ( www.lehtiluukku.fi ).

Susanna Koivulan sekoilu ei ota loppuakseen. Koivula höpisee Aa:n sivustolla, että ”olethan siis vaikuttamassa sen puolesta, että kansanedustajat näkisivät naisen ja miehen välisen, aidon avioliiton merkityksen ja antaisivat sille lainsuojan ja oikeutuksen olla olemassa”. Koivula on siis edelleen ihan pihalla, missä ei mitään uutta.

Aa:n ex-puheenjohtaja Rahkosen rutinoita
Perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi jokin aika sitten ”Epäneutraalin sukupuolikirjan”. Siinä sai kirjoitusvuoron myös pienen Aa-joukkion eronnut/erotettu puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen, joka on tullut tunnetuksi lähinnä epäselvästä mussutuksestaan ja fanaattisista fb- ja muista postauksistaan. Rahkosen taustalla on Amerikasta tuotu hihhulilahko, jonka tilaisuuksissa puhutaan kielillä ja kaatuillaan. Rahkonen esittelee kirjoitelmassaan, jonka joku kirjoitustaitoisempi on muokannut luettavaan muotoon, millä tavalla helluntailahkossa hihhulointi on sekoittanut hänen päänsä niin, että todellisuudentaju on kadonnut.
www.suomenperusta.fi

Arto Jääskeläistä kismittää edelleen, ilmeisesti kroonista, sillä J. jatkaa hörhöilyään otsikolla ”Sukupuolineutraali avioliittolaki ja muut ideologiset kiusat” ( artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi ).
J. kertoo olevansa järjestelmäasiantuntija, joten olettaisi keskittyvän esim. tietoturvan parantamiseen aivopieruilun sijaan.

Aa-joukkion lisääntynyt ärtyisyys johtuu osaltaan siitä, että hyvin harva on yleensäkään kiinnostunut heidän jorinoistaan. Sitten se, että maistraatit mainostavat vapaita vihkimisaikoja homo- ja lesbopareille, heikentää fundisten unenlaatua aiheuttaen siten nyt ilmenevää ärtyisyyttä. Päivänokosetkin katkeavat homot tuloo -painajaisiin.

Lopuksi tärkeämpää. Pihabongaus jatkuu vielä tänään sunnuntaina, joten päivällä sitten tunniksi lintuja tarkkailemaan.
birdlife.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa148 / 172 
15.02.2017, 18:05 Aa-joukkion paheneva homo-ongelmaisuus

Aa-joukkion fanaatikkosiiven Sarah Rizzo, joka on tullut tunnetuksi vaikealaatuisesta uskontopohjaisesta homo-ongelmaisuudestaan ja lukuisista aivopieruistaan, vaatii nyt kiihkouskovaisille oikeutta syrjiä sateenkaarikansalaisia, vanhemmille oikeutta kieltäytyä peruskoulun opetussuunnitelmaan kuuluvasta seksuaaliopetuksesta (”sukupuoli- ja siveysasiat”) ja ties mitä.
Rizzo lainaa myös Aa-joukkion kanssa yhteistyössä olevan amerikkalaisen kristillisen homovihajärjestön tekstiä vaahtoamalla, että tasa-arvoinen avioliittolaki johtaisi ”enemmistön syrjintään, karkeaan homoseksismiin ja vaarantaisi LASTEN yhdenvertaisuuden”.
sarahrizzo.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Susanna Koivula, Arto Jääskeläinen, Petteri Hiienkoski ja monet muut Aa-joukkion aktiivit ja peukuttajat ovat riehuneet eri palstoilla, mutta niissä ei ole mitään uutta, joten en viitsi linkkejä jakaa.
Ylös
Havainnoija Vastaa149 / 172 
17.02.2017, 14:14 Homo-ongelmaisten haahuilua

Aa:n ex-puheenjohtaja Rahkonen:
www.kaleva.fi

Patmos-bisnessäätiön Turunen:
aitoavioliitto.fi

Aa:n tämänpäiväinen massamielenosoitus, katso jutun alin kuva:
www.iltasanomat.fi
Ylös
Kolmoisritti Vastaa150 / 172 
17.02.2017, 18:02
Viestiä on muokattu
Kannattaa pitää mielessä, että viime kädessä tässä kaikessa on kysymys vain ja ainoastaan rahasta, mihin valtion rahaa kanavoidaan ja miten/kenelle sitä jaetaan. Raha on ainoa tärkeä asia, mikä liikuttaa kaikkea valtiollista toimintaa. Uskontopuolueiden tarkoitus on säädellä yksilön vapauksia ja määrätä seksuaalisuudesta. Kysmys kuuluu, että mistä he ovat keksineet, että juuri he saavat esittää tällaisia rajoituksia. Pyrkimys on saada seksuaaliset vähemmistöt pysymään marginaalissa jotta he eivät saisi valtion rahoja( tukia) eikä heillä olisi mahdollisuutta vaikuttaa politiikassa( eduskunta) ja ajaa omia etujaan. Eduistahan on kysymys( eli rahasta). Meillä on edelleen liikaa sisäistetty tämä ajatus, ettei olisi oikeutta MIHINKÄÄN ns. hlbtqi rahaan, joka on HARHA. Jos kerran on valtion kansalainen ja joutuu maksamaan veroja, niin silloin on oikeus myös RYHMÄNÄ ja etenkin YKSILÖINÄ saada taloudellista tukea - ja etenkin seksuaalisen vähemmistön tulisi saada rahaa, jotta terveydelliset ja sosiaaliset asiat( PUUTE ) tulisivat kuntoon ja päästä tästä laiminlyödystä/hyljeksitystä osastaan eli saada hyvinvointia( parannuksia). Tämä kurjuus pitäisi voida yrittää MURTAA ja päästä läpi eli päästä läpi lainsäädännön muuttamisen avulla ja esittää TARPEET, että sitä rahaa voitaisiin saada. Tässä tulee tämä tasa-arvoinen asema valtion kansalaisena.

Voidaan lässyttää aivan kuinka vaan näistä asennemuokkauksista jne mutta se EI MUUTA oleellista elämäntilannetta eli OSAA( kurjuutta) yhtään paremmaksi kuin 100-200 v.viiveellä, jos sittenkään, koska poliittiset suhdanteet muuttuvat yhä konservatiivisempaan suuntaan. Asioilla on siis KIIRE.

Samaan aikaan EU alueelle valuu suuria väestöryhmiä, joille sitä rahaa uppoaa yhä enenevissä määrin.

HLBTQI-väen asenne valtiota kohtaan tulisi muuttua yhä aktiivisemmaksi ja että on OIKEUS vaatia veronmaksajana osaa kakusta( budjetti).
Sama koskee näitä vainottuja homomiehiä, jotka hakevat lupaa muuttaa pois vaarallisista maistaan. LAINSäädännön pitäisi huomioida heidät aivan samalla lailla kuin naisia, joilla on pelko pakkoavioliitosta tai kunniamurhista. He ovat jääneet piiloon ja unohduksiin eikä heidän osaansa haluttaisi parantaa, koska he kuuluvat marginaaliin. Heidän elämiään ei ARVOTETA yhdenvertaisiksi heterojen kanssa. heidän oikeuttaan hyvään elämään ei tunnusteta. VAKAVA ASIA.

Ongelmana tulee olemaan se, että Venäjä pyrkii hajottamaan eurooppalaisen demokraattisen valtioliiton ja luomaan hajaanusta, jota myyräntyötä se tekee, jotta saisi nämä vanhoilliset asenteet pintaan ja demokratian kukistettua-jotta se saisi näitä kauppasopimuksia jne.yksittäisten valtioiden kanssa.

Perussuomalaiset pitäisi saada ulos hallituksesta niin nopeasti kuin vain voi. He eivät halua jakaa hyvinvointia kuten ei kokoomuskaan.

Miten esimerkiksi? Esimerkiksi siten, että sosiaali-ja terveydenhuoltoon(mukaan lukien opiskelu ja työ) tulisi tällainen ns. "sateenkaariraita".
Ylös
smo Vastaa151 / 172 
22.02.2017, 17:03 Ns. Aito avioliitto -aloitteen käsittely on nyt lopullisesti päättynyt ( ranneliike.net ). Tiistain ja keskiviikon aikana käydyssä toisessa käsittelyssä eduskunta pysyi kannassaan aloitteen hylkäämisestä - ja samalla se hylkäsi myös kaksi kristillisdemokraattien tekemää lausumaehdotusta.

Sinne meni.

Tasa-arvoinen avioliittolaki on totta viikon päästä.
Ylös
Havainnoija Vastaa152 / 172 
22.02.2017, 21:42
Viestiä on muokattu
Siis loistavaa. Kuten toisaalla on todettu, asia on nyt sinetöity tuplademokraattisesti ja kaikki on valmista ensi keskiviikkoa varten.
Vastustajat ovat huonoja häviäjiä, sillä kd:n, ps:n ja vastaavien miespuoliset jatkavat voivottelua. Mika Niikko siirsi kuulemma vastalauseeksi vihkisormuksensa vasemman käden nimettömästä oikean käden nimettömään. En sitten tiedä, lievittääkö kärsimystä. Huvittavia tuollaiset äijänkäppänät (pahoittelen ilmaisua).
----
Lisäys
Ilmatieteen laitoksen 10 päivän ennusteen mukaan ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella olisi pari astetta lämmintä ja sateetonta ensi keskiviikkona. Ennusteessa ei ollut mainintaa tulvista, hirmumyrskyistä eikä heinäsirkkalaumoista.
Ylös
Havainnoija Vastaa153 / 172 
14.03.2017, 00:01 Susannan sössötyksiä nro 345

Aa-joukkion puheenjohtaja haahuilee, että ”iloitsen monista uusista kannattajista” ( aitoavioliitto.fi ). Kun katsomme Kannattajia-sivua, huomaamme heti, että kannattajia on yksi vähemmän kuin aiemmin eli ylimmäiseltä riviltä on poistunut yksi naama. Muistaako joku, kenen kuva siinä oli?
aitoavioliitto.fi

Valheen puolelle menee myös, kun Susanna satuilee, että kristofasistien EU-kansalaisaloitteeseen voi edelleen osallistua, vaikka aloite suljettiin jo joulukuussa 2016:
ranneliike.net

Aa-joukkion puuhastelulla ei sinänsä ole merkitystä, mutta heidän sekoiluaan voi silti välillä seurata.
Ylös
JAMPPA Vastaa154 / 172 
14.03.2017, 17:35 Ylimmältä riviltä on poistunut Marika Visakorven kuva.
Ylös
JAMPPA Vastaa155 / 172 
14.03.2017, 20:03 Aito aviolitto ry ja Marika Visakorpi

i66.tinypic.com
Ylös
Public eye Vastaa156 / 172 
14.03.2017, 23:25 Marika näyttää olevan KD:n ehdokkaana Jyväskylän valtuustopaikan säilyttämiseksi. Ilmeisesti hän on laskelmoinut, että AA-luusereiden kanssa hengailu ei enää ole fiksu vaalivaltti.
Ylös
JAMPPA Vastaa157 / 172 
15.03.2017, 00:02 En tunne tyyppiä, mutta aika opportunistilta vaikuttaa jos pelaa kuntavaaliehdokkuuden ja Aa-kannattajuuden kanssa näin.

Jyväskylä on vahva yliopistokaupunki... ehkä siellä profiloituminen Aito Avioliitto ry:n kannattajaksi ei ole hirveän kannattavaa.

Olisi ehkä kuitenkin reilua, että Jyväskylään kirjansa siirtäneet opiskelijat jotka äänestävät siellä kuntavaaleissa tietäisivät Marika Visakorven aktiivisesta Aito avioliitto ry:n kannattajuudesta.
Ylös
Havainnoija Vastaa158 / 172 
15.03.2017, 01:32 Visakorpi näyttää tosiaan olevan krisupuolueen valtuutettu Jyväskylässä. On kirjoittanut eri foorumeilla ja Aa-joukkion sivustolla esitellen uskontopohjaista homo-ongelmaisuuttaan:
aitoavioliitto.fi
Ylös
Mixa Vastaa159 / 172 
15.03.2017, 10:04 Visakorpi on huomenna YLEn KD:n vaalipäivän puitteissa Jyväskylän radiossa kello 11-12. Putin-trumpilainen trollaaja itsessäni herää ja kehottaa menemään sinne radion chatti-ikkunaan esittämään kysymyksiä tästä AA-yhteydestä. Toivottavasti saan seuraa teistä muista.
Ylös
Havainnoija Vastaa160 / 172 
01.04.2017, 00:13 Aa-porukan hihhulointia

Koivulan Susanna höpisee omiaan taas kerran Usarissa
susannakoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi
sillä nimenkeruu kiihkouskovaisten EU-aloitteeseen päättyi jo joulukuussa
ranneliike.net

Räsästen pösilöys ei myöskään ole vähentynyt
www.seurakuntalainen.fi

Homonparannuspuoskaroija Ari Puonti pontevana, ei kannata lukea:
www.patmos.fi
Ylös
smo Vastaa161 / 172 
06.04.2017, 22:10 Seurakuntalainen kertoo, että Aito avioliitto -seurakunnassakin aktiivisesti toimineesta (vai yhä toimivasta) Pasi Turusesta tulee Patmos Lähetyssäätiön uusi toiminnanjohtaja ( www.seurakuntalainen.fi ). Turunen aloittaa tehtävässä kesäkuun alussa. Seurakuntalaisessa (Radio Dein nimissä) julkaistussa uutisessa kerrotaan, että Turunen osallistui keskustelijana muun muassa Yle TV2:n Ajankohtaisen kakkosen homoiltaan lokakuussa 2010, ja että kyseinen ohjelma herätti julkisuudessa runsaasti keskustelua.
Ylös
Havainnoija Vastaa162 / 172 
08.09.2017, 22:14 Fundisten syyspippalot

Aa-hörhöjen sivulla lukee, että pippalot järjestetään ”lauantaina 21.10 Kangasalassa”. Tulisi tietenkin olla ”lauantaina 21.10. Kangasalla”, taivutetaan Kangasalla-Kangasalta-Kangasalle. Surkean yleissivistyksen omaava kirjoittaja lienee Aa-porukan sivustolle ja US:n Puheenvuoroon sekopäisiä kirjoitelmia väsäävä Susanna Koivula.

aitoavioliitto.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa163 / 172 
11.10.2017, 20:27
Viestiä on muokattu
Aa-seurakunnan vastoinkäymisiä

Uuden Suomen Puheenvuoro on poistanut seuraavat prof. Puolimatkan kirjoitelmat:
Seksuaalikasvatus ja pedofiilien havaintoraportit
Opetushallitus murentaa korkeakulttuurin perustaa
Ideologian vaikutus avioliittokulttuurrin (kirjoitusvirhe Puolimatkan)
Sukupuolineutraalin ideologian nousu ja hajoaminen
Sukupuolineutraali yhteiskuntakoe murentaa ihmisoikeusjärjestelmän
Sukupuolineutraali yhteiskuntakoe: riskinotto lasten kustannuksella

Aa:n puheenjohtaja Susanna Koivula on pahoittanut herkän mielensä, kun US poisti myös hänen kirjoitelmansa:
aitoavioliitto.fi
 
Usarin Puheenvuoro-palstalta on poistettu myös monien muiden äärikristittyjen kirjoitelmia, joissa on solvattu sateenkaarikansalaisia.
-----
Aa:n syysjuhla Tampereella

En tiedä, eikö kukaan halunnut lähteä Kangasalle vai estikö kokouspaikka Aa-väen tulon, mutta uusi pippalopaikka on nyt kuulemma Hämeenpuistossa:
aitoavioliitto.fi
Näyttää olevan uskonnollisen yhteisön sali. Krisujen hihhuli-Tanus on pyydetty hörhöilemään.
Ylös
smo Vastaa164 / 172 
11.10.2017, 21:40 Saa myös nähdä tuleeko Aito avioliitto -seurakunnalta koskaan mitään "virallista" tiedotetta siitä, että sateenkaariperheiden vastainen "Äiti, isä ja lapset – Eurooppalainen kansalaisaloite avioliiton ja perheen suojelemiseksi" -EU-kansalaisaloite epäonnistui ja viikko sitten sen tiimoilta tehty kantelu hylättiin: ranneliike.net
Ylös
Havainnoija Vastaa165 / 172 
19.11.2017, 14:44
Viestiä on muokattu
Aito avioliitto -seurakunnan verkkosivulla lukee Account Suspended:

aitoavioliitto.fi

Mitä se tarkoittaa eli mitä on tapahtunut?
---
Päivitys
Näyttää ainakin tällä hetkellä toimivan.
Ylös
smo Vastaa166 / 172 
19.11.2017, 16:57 Ensimmäisenä tulee mieleen tekninen vika tai se, että on unohtunut suorittaa lasku ajallaan.
Ylös
Havainnoija Vastaa167 / 172 
20.11.2017, 17:34 Katoamisilmoitus

Aa-seurakunnan naamahenkilösivulta, Tanuksen vierestä, on kadonnut joku. Edellinen katoamistapaus sattui maaliskuussa, kun ekariviltä haihtui yksi naama.
aitoavioliitto.fi
Tätä menoa jossain vaiheessa on jäljellä pelkkä sivu ilman naamoja.
Ylös
Niksu Vastaa168 / 172 
21.11.2017, 08:31 Olisko kadonnut Joonas Konstig?
Ylös
Niksu Vastaa169 / 172 
10.12.2017, 15:19 Joonaskin on jättänyt uppoavan laivan. yle.fi
Ylös
JuhaniV Vastaa170 / 172 
10.12.2017, 21:25 Ylen pitkä henkilökuva Joonas Konstigista oli kiinnostava. Monessa hän on huseerannut. Jäin miettimään, että mitähän on jatkossa luvassa tuon herrasmiesvaiheen jälkeen. Onkohan Joonas Konstig tuuliviiri vaiko ahkera elämän opiskelija?

Kenties tämä juttu oli myös hänen kirjojensa puffausta?

Hän paljastaa varsin suorasukaisesti millaista porukkaa Marko Hamilo & co ovat todellisuudessa. Heistä kannattaa pysyä kaukana mutta toki pitää seurata, mitä he seuraavaksi aikovat.
Ylös
Havainnoija Vastaa171 / 172 
25.12.2017, 00:03 Joonas Konstigin Aa-kelpoisuus
Luin pikaisesti Konstigin tuoreimmt kirjoitukset mm. politiikasta, uskonnosta ja seksuaalisuudesta, koska Ylen ylistävä juttu kuulosti liian hyvältä ollakseen totta.

Politiikka
Konstig ylistää Donald Trumpia, joka ”voi luultavasti tuoda länsimaiseen kulttuuriin takaisin tervettä järkeä ja totuuden puhumista” ja ”idealismin aikakauden jälkeen tapahtuu esimerkiksi sitä, että Ranskassa Le Pen tulee olemaan mightier than Le Sword” jne. Konstigin kirjoitelmat ja niissä esiintyvät ”edistyneistö”, ”suvaitsevaisto”, ”kulttuurimarksistit” yms. on poimittu Patmos-säätiön hörhöilyistä.

Uskonto
Uskontoa koskevan osion Konstig oli päivittänyt. Tällä tavalla hän kirjoittaa mm. uskonnottomista ja ateisteista:
”Otetaan suhtautuminen lapsiin esimerkiksi. Tyypillinen ateistinen tapa suhtautua lapsiin on jotain tällaista: ”Tuollaisen sinappikoneen menin sitten vehkeelläni tekaisemaan jatkaakseni itsekkäitä geenejäni. Välillä se on kyllä ihan söpö, mutta sitten se taas alkaa vaikeuttaa elämääni. Minä minä minä siis. Myös kakka ja pippeli mainittu. Ilman jumalaa ihminen ja hänen kakkansa ja pippelinsä on maailman napa.”

Seksuaalisuudesta
Luulojensa tueksi Konstig on poiminut kirjoitukseensa tuntemattomien ”tiedemiesten” kirjoitelmia. Niiden mukaan länsimaiset seksuaalikäyttäytymisen tavat eli syyt harrastaa seksiä (esim. nautinto), itsetyydytys ja homoseksuaalisuus eivät ole lainkaan universaaleja, vaan lähinnä poikkeuksellisia länsimaisia tapoja. Seuraavaksi sitten syyllistetään meitä pahoja länsimaalaisia, jotka tuputamme vääristyneitä tapojamme neitseellisiin maanosiin.

Koska Konstigin kirjoitukset muodostavat monipuolisen kokoelman persumaista sekoilua, Aa-seurakunnan fanatismia ja Patmos-säätiön megahörhöilyä, Konstig on taatusti Aa-kelpoinen ja voisi palauttaa kuvansa Aa-seurakunnan pärstäsivulle.
Ylös
Havainnoija Vastaa172 / 172 
29.12.2017, 22:31 Aa-seurakunnan kevätkinkerit käynnistyvät helmikuun ”strategiapäivällä”, jolloin kuulemma suunnitellaan ja ideoidaan vuoden 2018 toimintaa. Siinä onkin Aa-porukalla funtsaamista, koska pseudotutkimukset on jo useamman kerran esitelty ja naamahenkilöt ovat ehtineet typerehtiä jo lähes kaikin mahdollisin tavoin. Joutuvat varmaan pyytämään apua Amerikan hihhuliporukoilta.
aitoavioliitto.fi
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy