ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Fucking Åmål

Hank • 02.07.2003 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaus ja käsikirjoitus: Lukas Moodysson
Ruotsi, 1998

Pääosissa:
- Elin - Alexandra Dahlström
- Agnes - Rebecka Liljeberg
- Jessica - Erica Carlsson
- Johan Hulth - Mathias Rust
- Markus - Stefan Hörberg


Åmål on pieni mitätön kaupunki jossa tuskin koskaan tapahtuu yhtään mitään, siellä viimeisimmät trendit ovat 'out' siinä vaiheessa kun ne sinne saapuvat.

Elinillä on poikien suhteen kertynyt maine, mutta tosiasiassa hän ei ole koskaan harrastanut "sitä". Agnes, tyttö samasta koulusta, on rakastunut Eliniin mutta on turhan ujo tehdäkseen yhtään mitään asian suhteen.

Agneksen syntymäpäiväjuhlilla Elin on ainoa vieras, heillä on tyttöjen ilta, mutta tämän illan jälkeen Elin kovasti välttelee Agnesta, kieltää jopa ajattelemasta että on mahdollisesti lesbo.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy