Your name is the only word that I can say

Edellinen

love was made to forget it

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅI! ö.ö Olen elossa! Olin vaan autuaasti unohtanut tämän koko systeemin olemassaolon. D: Sen siitä saa ko ei ole enää tuossa osoiterivin kivassa pudotusvalikossa kaikki tärkeät osoitteet tallessa valmiina. Ei kaikkea VOI muistaa, varsinkaan jos ei yritä. :D

Ja kyllä mun isoimmat kuulumiset nyt voi lukea Tuinkin blogista. Ninq. Ette ole missanneet mitään.

Kirjoitin NaNoWriMon! Sain sen valmiiksikin! 50 001 sanaa (en ole tarkka en :D) marraskuun aikana. Nyt on tammikuu ja editoimiskuukausi, kuukauden se sai levätä ja nyt onkin jo hirveä hinku taas päästä sen tekstin kimppuun. ö.ö Siinä mielessä olen fuskannut että olen pelannut sen tarinan hahmoilla vähän, mutta ei sitä lasketa, nee?

Lähtölevottomuus. Tänään kotiin enkä osaa oikein asettua mihinkään, se on aina sama kun on johonkin menossa. Haahuan ja hengaan vaan, odotan.

Heei vois vaihtaa blogin nimeä. :O Joo! Mikä olis kiva. Höm. Joku quote luonnollisesti, jokin merkityksellinen vieläpä. Ja tyylikkäästi vähän emo ja vähän artsy-fartsy ja vähän mystinen. Mutta ei silti klisee. Blogiuskottavuus on hankala laji, sano.

Taidan kallistua joko Placebon tai My Chemical Romancen puoleen. Tai Something Corporateltakin voisi löytyä jotain. Mietitäänpä. o.-

MCR se taitaa olla..ellei sitten Arcade Fire. Äääää. En tiedä! Joo. Otetaan Arcade Firea, sama kappale josta tämän entryn otsikkokin on.


And it's so cold

Sisälläni asuu jotain outoa, jonkinlainen vierauden kaipuu.
Vähän sama kuin se kun jotkut ihmiset hakevat keveyttä, jotkut unohdusta, jotkut aina vain hurjempia kokemuksia, tuntua siitä että on elossa -- minä haen vierautta. Ei varsinaista eristystä, se on liian yksinäistä, mutta etäännytystä.

Ehkä se johtuu vain siitä että elän nykyään kahta todellisuutta. Toisessa viikonloppuisin ja kotona, toisessa viikoilla ja töissä. Ne ovat kaksi ihan eri maailmaa, haluaisin voida sanoa että eivät ole, että olen sama ihminen siellä ja täällä.
Onko kukaan sama ihminen jos siirtyy eri paikkaan, eri lainalaisuuksien valtaan?
Ovatko ne kaksi eri ihmistä kuitenkin loppuviimeksi sama?
Miksi pitäisi olla vain yksi ihminen, jokin idea tosiminästä, kun ihminen kuitenkin on niin helvetin subjektiivinen olento.

Mutta mistä haluan etäännytystä? Mille haluan olla vieras? En vaimolle ainakaan, se on varma, se on se mihin voin luottaa.
Itselleni? En usko, olen aina viihtynyt itseni kanssa.
Ystävilleni..ei, tunnen itseni liian hyvin jotta voisin uskoa tuohon.

Ehkä olen vain kyllästynyt. Kyllästyn kauhean helposti, ehkä se on syksy, ehkä Nuuskamuikkunen tahtoo etelään. Ei yksin mutta liikkeelle, ehkä kaipaan sitä tunnetta että on menossa johonkin.
En tahdo odottaa enää.


Tonight we'll go dancing

Kuulin radiosta että jotkut oli listannut kaveriporukassa tärkeimpiä levyjä. Aattelin että mäkin haluun. Tämä projekti luultavasti etenee ajan mittaan, mutta pyrin saamaan aikaiseksi top 5-listan. :O Mission impossible? Kenties.

The Arcade Fire - Funeral
Vuoden 2004 paras poplevy. Ehdottomasti. Jotenkin vaan ne sanoitukset ja se soiton vimmaisuus puree minuun ja lujaa, niinkin lujaa että kakkosraita on päätymässä mun kolmanneksi nimeksi. Laika. n.n

Placebo - Meds
Placebo on loistava bändi ja Meds on loistava levy, tasaisuudessaan. Kestää kuuntelua uudestaan ja uudestaan ja uudestaan eikä vaan kulu sitten millään.

Counting Crows - Recovering the Satellites
Loistavia sanoituksia. Ja masennusteema puri alkuvuodesta tietystä syystä (the obvious) aika hyvin. "we'll settle down down down into bone"

Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
Sanoitukset. Musiikki. Miten voikin olla niin perhanan täydeliseksi hiottu levy ilman että kuulostaa ylituotetulta? Tätä olisin halunnut katsomaan livenä, olen vaan syntynyt liian myöhään. Albumi joka toimii nimenomaan albumina parhaiten, ei irrallisia hittibiisejä. Jei. Tätä levyä pitää rakastaa jo yhden rivin perusteella: "there is no dark side of the moon, really. matter of fact it's all dark." D:!

Fiona Apple - Extraordinary Machine
Jotenkin tästä on tullut mun ja Taijan levy. Silleen. Emt. D:
On muuten perhanan hyvä levy.

Kent - Vapen och ammunition
Kent auttoi mua eteenpäin viime syksynä ko oli vaikeeta. "välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är"

Michael Jackson - Dangerous
Jacksonin paras albumi. Ehdottomasti. Helvetin hyvät soundit ja biisit kulkee. Nuoruuteni soundtrack, voisi sanoa. :D Tai esimurrosikäisyyteni. Heal the world, ninq! o/

The premiere Andrew Lloyd Webber collection (tjsp.)
Parhaat biisit miehen koko tuotannosta yhdellä levyllä. Niin käytännöllistä. :H

Zen Café - Romuna
Ostin alelaarista kahdella markalla. :D Todella kaunis oli juuri tullut hitiksi ja halusin tutustua lähemmin. Kertoi hyvin sen ajan tuntoja, mutta lapset älkää vaan vahingossakaan kuunnelko kappaletta Satavuotias jos masentaa. Ei oo terveellistä se.

Apulanta - Kolme
Tämä ja Plastik on Apulannan parhaat levyt. Plastikia en tärkeäksi listaa koska se on vaan hyvä, ja se siitä. Ei sen suurempi vaikuttaja. Mutta Kolme on sellainen levy joka mulla on kulkenut aina mukana siitä asti ko se ilmestyi johonkin vuoteen 2004. Kuunnellutkin olen! Melkein levyn puhki jo. :D Ihmeen kestäviä.

Viksu vol. 1
Itse tehty kokoelmalevy. :D Tiukulle ko se täytti 18. Siihen aikaan kokoelmalevyt jotka on tehty itse oli vielä tosi hieno lahja! Siinä on monta biisiä joita en voi sietää, mutta se onkin tehty Tiukua ajatellen. Ja se tykkäsi siitä kovasti, kuunnellaan vieläkin aina välillä autossa sitä. :H

Pulp - Different Class
Common People sai minut kiinnostumaan, Disco 2000:lla olin myyty. Sanoitukset on niin ihanan kutkuttavasti samaan aikaan viiltävän tosia ja hilpeän itseironisia kertomuksia sukupolvesta joka ei ole nähnyt yhtään suurta sotaa. Hyvinvointia piisaa mutta henkisesti ollaan tyhjiä. Ninq.

Suede - Coming Up
Ks. ed. Paitti että tän kovimmat piisit oli Picnic by the Motorway, Trash ja Beautiful Ones. Niin ja Saturday Night. Se on lohtulaulujen kuningas.

Noni. Siinä sitä hetkeksi.


FLASH GORDOOOON~

Kaikkea Ganjan koneelta löytyykin. :D

Netti ei toimi mummolassa. :< En tiä koska toimii taas, eli koska palaan. Tai koska multa palaa hermot. <.<

Kuunteleeko Soneran asiakaspalvelun ihmiset koskaan ite sitä jonotusmusiikkia?


You're my mother, my brother, you're my sister you're my pants~

Niin mä sen vaan kuulen. :D Sen ihme Ain't no other man-renkutuksen. Ja se soi mulla ny päässä.

Muistin eilisen otsikon. Piti olla että "sinä saat minut luopumaan".

Olen tänään seikkaillut! :O Ensin seikkailin pelottavaan Metsätaloon (joku Helsingin yliopiston kirjaston yksikkö tj) ja kopioin n. 150 sivua sarjakuva-aiheisia graduja ja sitten etsin tieni Gloriaan. o.- Jossa piti olla sarjakuvanäyttely ninq ja Kalle oli komentanut että käy katsomassa ne.

Minä sitten kävin ja seikkailin ja perillä setä oli että o.O ei se oo vielä tänään ko lauantaina vasta, tää paikka on ninq kiinni (ÄLKÄÄ SITTEN PITÄKÖ OVIA SELÄLLÄÄN) nyt. Ja sitten sanoi että on siellä ylhäällä jotain tauluja että saathan sä ne käydä kattoon. :D Minä sitten hiivin portaita ylös ja kattelin sarjakuvat (jotka oli siis jo ripustettu) ja sitten takaisin alas. Paluumatkalla näin mainoksen vodkajuomasta jonka nimi oli CHOCOLATE SMOOTHIE ja olin ihan että o___o tota pitää maistaa joskus. Ko olin päässyt alas setä kysyi että oliko hyvä ja minä sanoin että olihan se ^^v ja setä sanoi että tule lauantaina taas ko on ohjelmaakin. :D Minä siihen että enköhän.

Sitten seikkailin Kakkugallerian (hasselpähkinä-suklaakakkua n.n) kautta takaisin tänne mummolaan. Jeijei. :D

Muoks: WTF JÄÄTELÖAUTO SOI TÄÄLÄ TAAS VAIKKA SE KÄVI JUST EILEN D:


oli mielessä kiva otsikko mutta unohdin sen ._.

Helsinki on käsittämätön kaupunki. Täällä ei ole kenkäkauppoja. D:

Tai no on. Mutta kaikki saman ketjun liikkeitä jolloin kun yhdestä ei löydä sopivaa mallia ei löydä muistakaan. Tai sitten ne on jotain Blancoja jotka 1) on korollisia, 2) on kapeita ja 3) on kalliita. Pöhnö seikkaili sitten Kamppiin (jossa kävi hämmentymässä Blippossa, sitä söpöyden määrää! o___o"), sieltä Forumin ja Stockan kautta lopulta Kluuviin. Josta löysi Halosen. <3 Jonne olisi mennyt ensimmäisenä jos olsi tiennyt että siellä on kenkäkauppa.

Niin siis pöhnö etsi kenkiä koska kävellessään sateessa metrolle aamulla huomasi että kenkä vuotaa. >< Taas. Aina mun kengät alkaa vuotaa.

Enihuu, Haloselta löytyi kivat brittirock-popot. Nyt kelpaa tallustaa. :H

(Ihmiset tuijotti oudosti ko sovittelin miesten kenkiä Aleksilla. o.O Tai sitten se johtui siitä että sukkani ovat eri paria.)

Sain kutososan Intohimorikoksesta valmiiksi eilen. Hyvä minä! \o/ Haluisin niin siitä sarjakuvan, mutta ko en osaa piirtää. ><


Oho~

No ko ei ole ehtinyt! D: Piti hakata pleikkaa ja hyviä vaimoo ja ties mitä kaikkea muuta. Ja sitten ei toiminut netti ja sitten unohdin ja ääää~ D:

Nyt toimii. :D Väkersin mummolassa siis nyt läppärin nettiin, kiva ko on nopee kone. <3 Jolla ei pääse keksiin. D: Pitää asentaa vielä netscape jos sillä pääsis. <.< Ei tule muuten mitään.

Tää näyttö on ihan tyhmä. D: 1600x1200-resoluutio TAPPAA SILMÄT mutta koska vapaasti suomentaen "valitsemasi resoluutio ei ole lcd-näytöllesi optimaalinen voipi näkyä kaikki vähän sumuisena" ja myöskin näkyy niin ei voi vaihtaakaan. >< Perkele.


Red red red

Fionan uusi(n) levy on kyllä hieno. <3 Oon kuunnellut sitä kohta käytännössä vuorokauden (nukkumista ei lasketa) repeatilla. :D

Öö. Tuunasin eilen Ashleyn tyylin Popomundossa. Nyt sillä on liituraitahoussut ja stringit ja sinatra-tyylinen hattu ja punainen toppi ja valkoinen kauluspaita ja punainen huivi (kashmiria! :H) ja mustat nahkasaappaat ja musta nahkatakki. Parannusta siihen että ennen oli poikaparalla hotpantsit, korkkarit ja lateksitoppi. :D Ja ajoittain huivi.

Lupasin päivityksen päivittäin, en asiaa päivittäin. Mwah.

NP: Fiona Apple - Not About Love


I really am

Noni, tein päätöksen ninq. Tossa pari päivää sitten, itse asiassa. o.- Bloggaan joka päivä jotain, oli se sitten kysely tai vaan ajatuksenpuolikas tuherrettuna epäselvällä käsialalla ja katkenneella lyijykynällä tupakkiaskin kanteen. Mwahah.

Jos pelkäät hampilääkäriä tai suhtaudut mätäpesäkkeisiin muuten kuin asiaankuuluvalla kliinisyydellä, älä luje tähtien välissä olevaa pätkää ninq. Ollos varoitettu.

*****************
Kävin hampilääkärissä. <3 Kyllä, <3. Hampi särki ikävästi ja nyt ei särje (ei tosin tunnu muutakaan :D) ja täti lupasi ettei särje enää~<3 Sanoi että olin reipas, mä olin vähän että o.O wtf, eihän tää ollut mitään. Kolme piikkiä ikeneen okei, mutta niihin tottui jo ala-asteella ko ei maitohampaat lähtenyt ja niitä kiskottiin varmaan yhdeksän irti. Piikkejä on pistelty juu. Ja ko viime kesänä vai oliko toissa oli nielupaise iskenyt ja piti tulehtuneet, mätää pesivät nielurisat veitsen kanssa tyhjentää, SE oli jotain missä voi sanoa että olin reipas ko vaan vähän älisin välillä mutta pysyin kiltisti paikallani. Ei tunnottoman hampaan poraaminen vaadi reippautta, mä vaan makasin siinä ja yritin hengittää nielu puolillaan vettä. Yllättävän vaikea tehtävä se, btw. :D
*****************

Nyt vois tehä töitä vaikka. Jos sarjakuvat kiinnostavat, niin www.nordicomics.net on paikka jonne mennä. (Alinka-suositus allekirjoittaneen tekemä. :H) Sinne minä skannailen sarjakuvakansia ja yritän keksiä edes jotain sanottavaa albumeista, asiasanoista puhumattakaan..mutta suosittelen ennen kaikkea hakua sanalla Sarjainfo, irtoaa meinaan paljon mielenkiintoisia artikkeleita luettavaksi, pdf-muodossa. Ja niitä artikkeleita minä nyt tässä alan syöttää.

NP: Fiona Apple - O' Sailor


Soulmates never die

(hajanaisia merkintöjä eräästä naisesta pääkaupungissa)

osaakin olla rankkaa käydä ostoksilla
tai hoitaa asioita, lääkäri oli myöhässä ja pahoitteli
mutta sanoin ettei haittaa
ehdin lukea Imagen loppuun

apteekissa oli vuoronumeroita ja jänniä putkia
pääkaupungissa on kai niin turvatonta
(ei minulla! tämä on minun kaupunkini)
että täytyy pitää masennuslääkkeet kellarissa
R-kioskilla oli sentään kaikki esillä ja palvelua sai
kun osasi pyytää

minulla on nyt uusi kapula sillä vanha ei toiminut
akku reistaili ja muutenkin pani hanttiin
mutta nyt kyllä kelpaa kun on
3,2 megapikseliä kameraa
mp3-soitin
valtavan suuri näyttö ja
lisämateriaalia, Ronaldinho-videoita (jos vaikka tulee bussissa tylsää)
en ottanut liittymää jossa on perhanasti puheaikaa
en kuitenkaan soita kellekään, menee hukkaan minuutit
ehkä joku muu keksii niille käyttöäkin

yskittää, vieläkin, viikko mennyt eikä loppua näy
mutta jos flunssapöpö on kuin kantajansa, niin
ei sillä ole kiirettä minnekään

Edellinen