• Laika

Tonight we'll go dancing

Kuulin radiosta että jotkut oli listannut kaveriporukassa tärkeimpiä levyjä. Aattelin että mäkin haluun. Tämä projekti luultavasti etenee ajan mittaan, mutta pyrin saamaan aikaiseksi top 5-listan. :O Mission impossible? Kenties.

The Arcade Fire - Funeral
Vuoden 2004 paras poplevy. Ehdottomasti. Jotenkin vaan ne sanoitukset ja se soiton vimmaisuus puree minuun ja lujaa, niinkin lujaa että kakkosraita on päätymässä mun kolmanneksi nimeksi. Laika. n.n

Placebo - Meds
Placebo on loistava bändi ja Meds on loistava levy, tasaisuudessaan. Kestää kuuntelua uudestaan ja uudestaan ja uudestaan eikä vaan kulu sitten millään.

Counting Crows - Recovering the Satellites
Loistavia sanoituksia. Ja masennusteema puri alkuvuodesta tietystä syystä (the obvious) aika hyvin. "we'll settle down down down into bone"

Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
Sanoitukset. Musiikki. Miten voikin olla niin perhanan täydeliseksi hiottu levy ilman että kuulostaa ylituotetulta? Tätä olisin halunnut katsomaan livenä, olen vaan syntynyt liian myöhään. Albumi joka toimii nimenomaan albumina parhaiten, ei irrallisia hittibiisejä. Jei. Tätä levyä pitää rakastaa jo yhden rivin perusteella: "there is no dark side of the moon, really. matter of fact it's all dark." D:!

Fiona Apple - Extraordinary Machine
Jotenkin tästä on tullut mun ja Taijan levy. Silleen. Emt. D:
On muuten perhanan hyvä levy.

Kent - Vapen och ammunition
Kent auttoi mua eteenpäin viime syksynä ko oli vaikeeta. "välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är"

Michael Jackson - Dangerous
Jacksonin paras albumi. Ehdottomasti. Helvetin hyvät soundit ja biisit kulkee. Nuoruuteni soundtrack, voisi sanoa. :D Tai esimurrosikäisyyteni. Heal the world, ninq! o/

The premiere Andrew Lloyd Webber collection (tjsp.)
Parhaat biisit miehen koko tuotannosta yhdellä levyllä. Niin käytännöllistä. :H

Zen Café - Romuna
Ostin alelaarista kahdella markalla. :D Todella kaunis oli juuri tullut hitiksi ja halusin tutustua lähemmin. Kertoi hyvin sen ajan tuntoja, mutta lapset älkää vaan vahingossakaan kuunnelko kappaletta Satavuotias jos masentaa. Ei oo terveellistä se.

Apulanta - Kolme
Tämä ja Plastik on Apulannan parhaat levyt. Plastikia en tärkeäksi listaa koska se on vaan hyvä, ja se siitä. Ei sen suurempi vaikuttaja. Mutta Kolme on sellainen levy joka mulla on kulkenut aina mukana siitä asti ko se ilmestyi johonkin vuoteen 2004. Kuunnellutkin olen! Melkein levyn puhki jo. :D Ihmeen kestäviä.

Viksu vol. 1
Itse tehty kokoelmalevy. :D Tiukulle ko se täytti 18. Siihen aikaan kokoelmalevyt jotka on tehty itse oli vielä tosi hieno lahja! Siinä on monta biisiä joita en voi sietää, mutta se onkin tehty Tiukua ajatellen. Ja se tykkäsi siitä kovasti, kuunnellaan vieläkin aina välillä autossa sitä. :H

Pulp - Different Class
Common People sai minut kiinnostumaan, Disco 2000:lla olin myyty. Sanoitukset on niin ihanan kutkuttavasti samaan aikaan viiltävän tosia ja hilpeän itseironisia kertomuksia sukupolvesta joka ei ole nähnyt yhtään suurta sotaa. Hyvinvointia piisaa mutta henkisesti ollaan tyhjiä. Ninq.

Suede - Coming Up
Ks. ed. Paitti että tän kovimmat piisit oli Picnic by the Motorway, Trash ja Beautiful Ones. Niin ja Saturday Night. Se on lohtulaulujen kuningas.

Noni. Siinä sitä hetkeksi.