Your name is the only word that I can say

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2006.

Still life

Moi oon hengissä vielä.

En tiiä. En saanut harjoittelupaikkaa, täksikään kesäksi. Eli musta ei vieläkään tuu mitään, valmistuminen viivästyy taas puolella vuodella ainakin ja. Meh. En oikeestaan välitä.

Ärsyttää ko äiti panikoi mun puolesta. Tukeudun mieluummin Taijaan ko äitiin tässä asiassa, kun äiti ei vaan yksinkertaisesti voi ymmärtää mitä tämä on.

Jos vaikka veis roskat kohta. Joo. Kekke tulee kylään piakkoin, pöhnöretriittiin. Toivottavasti se helpottaa pientä, sillon vähän vaikeeta taas.

No kellä ei olis? :D Mä keräilen ihmisiä joilla on vaikeeta ja sitten silitän niitä ja toivon että se auttaa.

Jännä pysähtyneisyyyden tunne.


I feel the light betray me

Kirjoitin äidille sähköpostia:

Moi äiti <3

Kirjoitan nyt sitten mailia kun ei jotenkin saa sanotuksi asioita ääneen. Ei ole sinun vika vaan kai minun pään, emt.

Minuu pelottaa. Pelottaa että asiat menee ihan solmuun kun en saa tehtyä niille mitään, istun vaan ja katson miten kaikki menee päin helvettiä eikä se oikeastaan edes kiinnosta hirveästi. En välitä. Ja silti pelkään, pelkään sitäkin että nyt kun Taijan kanssa on hyvä olla ja kaikki tuntuu luontevalta, siltä että näinhän sitä ollaan aina ja aina, pelkään kuitenkin että jos joskus olenkin eri mieltä. En tiiä. Ihan tyhmää, tiiän.

Tuntuu vaan niin naurettavalta välillä. Voit ehkä - en tiiä - kuvitella miltä minusta tuntuu etten saa tehtyä mitään. Etten suoritettua kursseja nelosilla ja vitosilla, niin kuin oon aina saanut. Tulee semmoinen olo että oon ihan turha ja typerä, pelkästään laiska ja paska. Varsinkin kun pystyy kuitenkin kivoja asioita tekemään niin kuin menemään Tallinnaan ja siinäkin oli niin paljon säätöä..vaikka kyllä siinä passia hakiessa tuntui siltä että ei jaksa mitään, halusi vain ryömiä maton alle ja jäädä sinne. Tuntuu siltä ettei ansaitse sairastaa kun se vain sotkee kaikki asiat. Että ei parannu vain siksi ettei halua eikä siksi että ei jaksa, siksi että paraneminen tästä ei vaan ole niin nopeaa.

Ikävä kirjojen lukemista. Mutta (tänään hoksasin) yhdistän kirjat jotenkin kouluun ja siihen miten se ei etene, kirjastoalaa kuitenkin kun lukee ja niin. Joten ajatus kirjojen lukemista ahdistaa, ruudulta pystyy kyllä lukemaan ihan hyvin. Hölmöä.

Mutta niin. Tiedän kuulostavani paremmalta, välillä voinkin paremmin, tuntuu että tulevaisuudessa jossain on valoa. Tai että yleensä on jokin tulevaisuus, kaikkina päivinä ja hetkinä ei ole sitäkään. Kuitenkin. Tuntuu että haluan päästä sinne valoon mutta..en tiiä. En jaksaisi ryömiä eteenpäin, siinäkin on tekemistä että pysyy paikallaan. Ja se hävettää. Siksi en saa sanottua sitä puhelimessa, hävettää olla niin väsynyt ja huono. Ajattelin kertoa sairaslomastakin vasta kun sitä on saanut ihan vain siksi että hävetti. Te kuitenkin yritätte kaikkenne minun eteeni eikä koskaan oo rahaa mihinkään kun pitää elättää minua ja sitten en tee mitään. Loisin. Ja sitten kun saan rahaa niin ostan kaikkea typerää, kallista ruokaa tai piirrettyjä (Bambi oli pakko korjata viidellä eurolla mukaan Prismasta -.-) ihan vain siitä riemusta että tekee oikeasti jotain mielikin, että haluaa jotain. Sekin on aika harvinainen tunne, ollut pitkään.

Onneksi nyt on Taija. Se tietää näistä kelajutuista ja sossujutuista ja kaikesta, osaa auttaa tarvittaessa. Ehkä mä selviän, ehkä en. Mutta sen tiedän että en vaan jaksa repiä itestäni tämän enempää, riittää se sitten tai ei. Jos ei riitä niin sitten katsotaan mitä tehdään, vasta sen jälkeen. Tosi fiksua, mutta kun ei muuta voi.

Yritä kestää. <3


Tuille

I'll be your water bathing you clean
The liquid piece
I'll be your ether you'll breathe me in
You won't release
Well I've seen you suffer, I've seen you cry the whole night through
So I'll be your water bathing you clean
Liquid blue

I'll be your father, I'll be your mother,
I'll be your lover, I'll be yours

I'll be your liqour bathing your soul
Juice that's pure
And I'll be your anchor you'll never leave
Shores that cure
Well I've seen you suffer, I've seen you cry for days and days
So I'll be your liqour demons will drown
And float away

I'll be your father, I'll be your mother,
I'll be your lover, I'll be yours
~ Placebo - I'll be yours


Our mother shoulda

Haha oon pahis ja kopioin vaan tän raporttirantin toisesta blogistani. En jaksa kirjoittaa uudestaan. :D Tallinnan matka, olkaatten hyvät.

Se alkoi tosi huonosti. :D Tai no. Hankalasti. Edellisenä iltana menin hakemaan passia baarikaapista ja no. Se ei ollut siellä. Eikä missään muussakaan kaapissa, ei laatikoissa, ei jääkaapissa (no jos jokin ei ole siellä missä pitäisi, se on siellä missä ei pitäisi, ja jääkaappi ei todellakaan ole passin paikka) eikä vanhojen lehtien välissä lehtikaapissa. Se passi ei oikeasti ole tässä asunnossa.

No, selvittelin pienen paniikin jälkimainingeissa netistä ja hohoo, poliisisedät antaa pikapassin 45 euroa ja kahta valokuvaa vastaan. Joten aamulla junamatkan jälkeen (vohkin Iltalehden jonka joku setä jätti pöydälle junassa :H) kipikipi Kaartin poliisilaitokselle (passikuvan kautta) ja sieltä sai tosiaan nopeesti. o.O Parikymmentä minuuttia siitä kun lomake ja valokuvat jätti niin ta-dah, passi.

Sitten kipitimme Länsiterminaaliin. Muuten hyvä mutta. Kun oltiin kävelty ratikalta melkeen terminaalin ovelle (800 metriä on PITKÄ matka siinä tuulessa :E) Taija tajusi että tota noin se lähtee kyllä Katajanokalta. (Okei, se oli kysynyt multa että lähteekö Länsiterminaalista ja mä sanoin että joo, mutta EN MÄ TIENNYT että niitä on muitakin!) Joten bussilla Ruoholahteen, metrolla Rautatieasemalle, sieltä kipikipivipel Manskulle ja sieltä nelosratikalla oikeaan terminaaliin. Ja ehdittiin hyvin ihan vallan odottelemaankin.

Menomatkasta en muista juuri muuta ko että syötiin buffetissa ja sitten istuttiin..kahvilassa joo. Luin sen vohkitun Iltalehden ja odoteltiin että oltiin perillä.

Perillä taksilla hotelliin. Se hotellihuone oli aivan ihana (ja hotellikin kaunis n.n), vino katto ja prinsessaikkuna syvennyksessä. Siinä oli ihana istua. n.n Jätettiin kamat sinne ja paineltiin saman tien..minne me mentiin? o.O Niin, Viru-keskukseen ostamaan Taijalle pashminahuivi illaksi. Ja etittiin mulle tiaraa mutta mistään ei löytynyt. T______T~ Sitten kipikipi takaisin hotellille (ruokakaupan kautta) ja tälläytymään balettia varten.

Baletti oli niin hieno. n.n Mutta olin niin väsy että meinasin nukahtaa ekan näytöksen (kolme näytöstä~ T____X) loppupuolella. Miksi se tarina on niin venytetty? x____X Ekan tunnin puolentoista jälkeen oltiin ninq..siinä kohtaa ko Romeo ja Julia pöxi. Se rakastelukohtaus tanssittiin kyllä tosi hienosti ja Julia oli ihana. n.n Romeo oli ihan pökkelö mutta Mercutio! IIIIIIH~
Mutta ne ihonväriset trikoot muutamalla tyypillä oli liikaa. Seriously.
Toinen näytös meni vähän paremmin kun se oli lyhyempi ja siinä oli äksöniä. Mercutio kuoli kyllä perkeleen kauan ja hyppyisästi, mutta annettakoon anteeksi kun se oli niin ihana. :D Sen näytöksen jälkeen me lähdettiin sitten nukkumaan, tarina on ihan tylsä kun siinä ei oo enää Mercutiota eikä me haluttu katsoa vielä kahta kymmenminuuttista hyppivää kuolemaa.
Niinja! Siellä taustalla hyppi semmoinen tosi suloinen nuori poika. :D Varmaan koko baletin nuorin, semmonen myöhäisteini. Sillä oli tosi pitkät tikkujalat! Semmoinen oikeen rimppakinttu. :D Puolet siitä mitä niiden vanhempien miestanssijoiden lihaskimppukoivet oli. Vähänkö söpö. n.n

Takaisin hotellille. Pidettiin vähän piknikkiä ja istuttiin ikkunalla. Päätettiin muuttaa Tallinnaan (semivakavissaan :D) isoina. Sitten petiin.

Aamulla lähdettiin aamupalan (joka oli tosi hyvä~ n.n) jälkeen etsimään miulle kampaajaa. Löytyi nopeasti ja helposti ja nyt mulla on paitsi kulmakarvat ja ripset myös punainen tukka. :H Pannaan Taijan kanssa tähän vielä kirkkaampi punainen päälle jos se vähän söisi tota rubiinihehkua pois ko tästä tuli vähän väärän sävyinen. :/ Mutta ei paljon maksanutkaan.

Sitten shoppailua. Kirjoja~ ö.ö Paljon kirjoja, siellä oli ihania kirjakauppoja joissa oli englanninkielisiä kirjoja ja parempi valikoima niitä kuin Suomessa missään. Japanilaistakin! Jei! Kuolasin siellä Umberto Econ On literaturea mutta en ostanut sitä kun en kuitenkaan lukisi..mutta miten hyvältä se näyttäisi miun kirjahyllyssä! ö.ö

Shoppailun jälkeen taksilla satamaan. Kauhea jonotus mutta päästiin laivaan jossa istuttiin tiukasti baarissa koko matka. Jalat ihan kuolleet ja selkä ja kaikki. x___X Pelasin gameboyta ja Taija virkkasi. :D

Helsingissä joku Irina heitti meidät rautatieasemalle ja sitten mentiin junalla Turkuun. Nyhjättiin, kuunneltiin Taijan ämpärisoittimella jaetuilla kuulokkeilla Placeboa ja aiheutettiin pahennusta puhumalla lesbojutuista ja mielenterveysongelmista. Oli oikein mukava matka se. n.n

Random quote matkalta:
"Mä otan nää urheilusivut ko oon niin äijä. *rapirapi* o.- ..tää on jääkiekkoa. :H"
- Laika, junassa menomatkalla Helsinkiin