Your name is the only word that I can say

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.

Kulje pehmein anturoin, täällä nukutaan

Iltaa. Tai yötä. :D Tai huomenta, päivää, milloin nyt siinä istutkaan.

Mää istun yöllä, nyt on meinaan se.
Olis taas semmonen olo että pitäs kirjottaa jotain elämää suurempaa oivallusta tj, mutta kun ei irtoa ei millään. :/ Olen yksinkertainen! En osaa oivaltaa!

Osaanpas. <.< Mutta en koskaan sitten enää muista niitä oivalluksiani. Mehmeh.

Omenakivennäisvesi on pahaa! Ostakaa ennemmin vadelmaa se on nam! Ja jos joku on kamalaa niin persikkamakuvesi HYI. Hyiyökällöähyii.

..yökällö. x3 hihii hassu sana.

Saatiin taas lääkkeitä, viikon tauon jälkeen. Kieltämättä tuntuu aavistuksen hysteeriseltä taas näin iltaa kohti, ihan kiva ko aktivoivat mutta olis mukava osata valjastaa tää energia johonkin järkeväänkin. Ninq vaikka hääjuttuihin tai siivoamiseen, hävettää ko Tui tekee kaiken koko ajan ja sitten väsyy enkä mä vaan osaa sanoa että annapa minä teen. Mua pitää komentaa. :/ Oon aina ollut semmoinen, syntynyt laiskansukat jalassa. (eiksoo söpö sanonta! varmaan joku virtolaisjuttu, emt.)

Nyt koklaan tota kuvajuttua miten se tulee. Tein avatarin Todd and Penguin-sarjakuvasta, toi on ihan ko minun Kapteeni ko se on tehnyt/tekemässä jotain pahaa! <3 (www.toddandpenguin.com, menkää sinne, se on ihana ja suloisin.)