• Laika

I really am

Noni, tein päätöksen ninq. Tossa pari päivää sitten, itse asiassa. o.- Bloggaan joka päivä jotain, oli se sitten kysely tai vaan ajatuksenpuolikas tuherrettuna epäselvällä käsialalla ja katkenneella lyijykynällä tupakkiaskin kanteen. Mwahah.

Jos pelkäät hampilääkäriä tai suhtaudut mätäpesäkkeisiin muuten kuin asiaankuuluvalla kliinisyydellä, älä luje tähtien välissä olevaa pätkää ninq. Ollos varoitettu.

*****************
Kävin hampilääkärissä. <3 Kyllä, <3. Hampi särki ikävästi ja nyt ei särje (ei tosin tunnu muutakaan :D) ja täti lupasi ettei särje enää~<3 Sanoi että olin reipas, mä olin vähän että o.O wtf, eihän tää ollut mitään. Kolme piikkiä ikeneen okei, mutta niihin tottui jo ala-asteella ko ei maitohampaat lähtenyt ja niitä kiskottiin varmaan yhdeksän irti. Piikkejä on pistelty juu. Ja ko viime kesänä vai oliko toissa oli nielupaise iskenyt ja piti tulehtuneet, mätää pesivät nielurisat veitsen kanssa tyhjentää, SE oli jotain missä voi sanoa että olin reipas ko vaan vähän älisin välillä mutta pysyin kiltisti paikallani. Ei tunnottoman hampaan poraaminen vaadi reippautta, mä vaan makasin siinä ja yritin hengittää nielu puolillaan vettä. Yllättävän vaikea tehtävä se, btw. :D
*****************

Nyt vois tehä töitä vaikka. Jos sarjakuvat kiinnostavat, niin www.nordicomics.net on paikka jonne mennä. (Alinka-suositus allekirjoittaneen tekemä. :H) Sinne minä skannailen sarjakuvakansia ja yritän keksiä edes jotain sanottavaa albumeista, asiasanoista puhumattakaan..mutta suosittelen ennen kaikkea hakua sanalla Sarjainfo, irtoaa meinaan paljon mielenkiintoisia artikkeleita luettavaksi, pdf-muodossa. Ja niitä artikkeleita minä nyt tässä alan syöttää.

NP: Fiona Apple - O' Sailor