• cchaser

siivouspäivä

Bo-ya sai siivouskärpäsen pureman eilen ja järjesti tavaransa ja pani pari tuoksukynttilää palamaan ennen nukkumaan menoa.

Aamulla se oli vähän pahalla tuulella kun postimyynnistä ostetut hienot housut olivatkin liian pienet eivätkä mahtuneet jalkaan, piti lähteä vanhoilla liikenteeseen. Oli kuin myrskyn merkki.

Mä sain nootin imuroida kun se sitten lähti kurssilleen. Vaihdoin petivaatteet ja imuroin ja panin omalta osaltani paikkoja kuntoon.

Sain aika paljon duunia tehtyä ja järjestettiin anopin kanssa kaappia =) ,sillä on heikot käsivoimat ja paikalliset patjat ja muut on tosi raskaita.

Bo-ya tuli illalla kotiin vähän vaikealla naamalla mutta huomasi kuinka huone oli siistimpi ja pikku niskahieronnan jälkeen alkoi jo naureskelemaan niille käsittämättömille tv-ohjelmille joita se aina kattoo. Päivä melkein pelastettu.

Japanilaiset ovat kaapanneet coming out-sanan ilmaisemaan mitä tahansa mahdollisesti noloa / tunnustuksellista asiaa. Kun joku kertoo laittavan hernekeittoonsa suolan lisäksi meiramia ja kermaa, sekin on kaminguauto.
Coming outille on näköjään tapahtunut samanlainen inflaatio kuin englantilaisten Lovelle, tyyliin "I love ice cream!"

8kk yhdessä asumista ja alan tunnistamaan telkkarissa olevien geinoojinien eli julkkisten naamoja. En välttämättä muista nimiä (söpöjen nimet tulee painettua mieleen että voi googlen kuvahaulla sitten itseään viihdyttää myöhemmin) mutta eipä se haittaa.

Jotenkin tyytymätön tunnelma tänään. Tää on näitä kylmiä ja tuulisia päiviä kun mikään ei oikein puhuttele..