sata kilometriä Ouluun

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2010.

Sorto!

Joku aika sitten tuli vuokraisännältä ilmoitus että toimistosta kamat ulos ja mäelle. Kaveri oli kiertänyt valittamassa minusta siellä ja täällä kuin vaeltava vitsaus. Yhtiökumppanin naama ei ollut miellyttänyt ja toimistolla oli ollut 'liian kotoisan näköistä'.

Lisäksi se tuli yhdessä vaiheessa kieltämään ettei täällä saa vastaanottaa asiakkaita koska siitä on lähialueen ihmisille harmia. Ajattelin että kaverilla ei oo nyt lääkitys kohdallaan ja jatkoin hommia sen kummempia ajattelematta.

Viime yönä juotiin viinaa kaksin käsin vuokraisännän kaverin, A-sanin kanssa. Se oli tuonut baariinsa kadulla riehuneita pohjoiskorealaisia chimpiroita elikkä huligaaneja, ne olivat ulkona mellastaneet ja A oli ärsyyntynyt ja marssinut ulos ja sanonut kavereille että jos mellastus ei lopu, tulee turpaan tässä paikassa tai sitten lähdette mun baariin juomaan nyt heti.

Neljä pohjoiskorean poikaa oli mukanaan raahannut ja ilmaista tequilaa juottanut. Baari oli kuin pyörremyrskyn jäljiltä, rikkoutuneita laseja ja sekamelskaa, A;n jalasta vuoti verta ja jossain vaiheessa iltaa kaikki miespuoliset olivat ottaneet kaikki vaatteet pois ja juoneet alasti sitä ilmaista tequilaa.

Noh, A kertoi että todellinen syy miksi mun on toimistolta lähdettävä on se että vuokraisännän omien sanojen mukaan 'en tiennyt että se on joku vitun hinaaja'. Oli ollut huolestunut siitä että kokolattiamattoon tarttuu paskaa. Näinhän sitä voi paskaa tarttua kokolattiamattoon kun työskentelee.

Hyvä tietää. Tosin kaikki ovat samassa klikissä joten asiasta ei voi nostaa meteliä. Vaan on siellä jokunen munkin puolella oleva joitten mielestä vuokraisäntä on väärässä.

Uutta toimistoa etsien. Elettiinkö me jo vuotta 2010? Kivikausi on täällä, Uruk.


tukkaa päähän ja menox

Viime aikoina telkkarissa on ollut helkkaristi hiusklubien mainoksia. Hiusklubit on firmoja jotka ilmeisesti istuttaa ihmisen päähän uutta tukkaa karvan kerrallaan ja aktivoi vielä eläviä folliikkeleitä jollain atomisäteellä.

Kaljupäinen tuttava muistuttaa että hiustenlähtö johtuu liian voimakkaasta testosteronin tuotannosta ja vie taas yhden muijan puistopanoille ja tulee tunnin päästä takaisin eikä rokki suju niinkuin tunti sitten. Mennään rytmillisesti Al Green-osastolle.

Yöllä baarissa oli hiljaista ja asensin koneelle ohjelman joka näppäimiä painellessa syntetisoi b3-urkujen ääntä. lähipubin Are-san oli pannut oman puljunsa kiinni ja tuli käymään ja innostui ohjelmasta. noin kaksi tuntia se naputteli sekameteliä ja sanoi että tällähän voi onanoida vaikka koko illan.

Kaverit jotka yrittivät siinä treenata Paranoid androidia irvistelivät tuskissaan. Duudaluu, pröööööö, tuut, plippliuplip, tööööö, mylvi emuloitu b3. Ottivat kuitenkin Aren bändiin koesoiton perusteella. Tosin kitaristiksi (Arelle on baarissa oma, rikkinäinen sähkis josta ei lähde ääntä ollenkaan.)

Telkkarin ruudussa viedään taas yhtä sutkia vuokraisäntää polliisiauton kyytiin. Mittään en oo tehny, se sanoo. Ei saa sympatiapisteitä multa.

Tällä viikolla tosiaan loma joka loppui eilen. Lähistöllä oli danjiri-matsuri jossa paidattomat pojat ja miehet rullaavat helvetin painavaa puista kärryä pitkin katuja, poliisi sulkee liikenteen ja soitto soi ja rummun kumu kaikuu. Temppelialue on täynnä kojuja joissa myydään ruokaa. Oli todella lämmintä vielä myöhään illalla, hyvä meininki.

On offline olo. Läppärin sijasta esillä on tuherruslehtiö johon piirtelin mahdollisimman rumaa tatuontia kaverille. Piirtäis vielä yhden, jos sais tosi karmean aikaiseksi. Sellaisen jossa on pääkalloja joitten silmistä lyo salamoita.