Kadonneen tien hakemisto

15.10.2006

Ilma on ihan outo ja on todella kylmä. Mietin tässä, et jos irtisanoutuisin huomenna, saisin rahat jo vissiin viimeistään ens viikon perjantaina, mutta toisaalta sitten olisinkin jo aika kuilun partaalla. Mutta saattaa olla - en toivoisi - että uutta työtä ei heti löydykään.

Rahaa olisi kuitenkin saatava - JA PIAN. Huomenna tililtä menee lainan korko, muttei siellä ole rahtuistakaan rahaa. Jotain on siis keksittävä.

Tänään on tuntunut aikalailla siltä, kun aika ei millään riittäisi. Pitäisi käydä kaupungissa, töissä, pyykätä ja siivota, sekä lisäksi tehdä se vitsin referaatti. On jotenkin taas semmoinen olo kuin ajelehtisin. Rahan virta on todella voimakas! If only I could turn back time. En tosin yritä - voisi vaikka onnistua!

Oon edennyt suunnitelmissani edes hieman. Sain haettua käsiini Setan Helsingin toimipisteen numeron. Ehkä sieltä löytyisi se kauan kaivattu kämppis. (Tos on mun viereisellä penkillä yks setä, joka ahdisteli tosi pieniä tyttöjä - HYI HÄNTÄ!)

Nyt vieressä istuu tyyppi, jonka sukupuolesta en meinaa saada selkoa. Luulen, että se on uros ja jotain siltä väliltä. Karkaan taas töistä ”hieman” etuajassa. Oon tehny sitä jo niin monta päivää, että eiköhän siitä ala kohta huomautuksia sadella. Pääsen sitten antamaan palautetta.

Oh - tänään pitäs jossakin vaiheessa oikeasti tehdä se äikän refe ja lähdeluetteloharjoitus. Huomen aamulla olis piikittelyä ja muuta kivaa. Taitanee ainakin veri lentää.

Kuuntelin muutama päivä sitten Sabriinan pianonsoittoa. Luoja, että oon kade! Se oli aivan tautisen upeaa ja mahtavaa - suorastaan koskettavaa. ON MULLA SIINÄ MIES! (Jere - Jertsu - teininoita - Sabriina)


14.10.2006

Jäikin tuossa päivä väliin. Nyt matkalla kotiin, takana on mahtavat neljä päivää! Tänään ollaan nukuttu myöhään, syötiin Antilla ja törmättiin julkkikseen.

Viime silakkamarkkinoilla oli mukana partiolaisten koulutusalus S/v Valborg. Tuli ihan haikee olo, kun en oo partioinu aikoihin. PAKKO PÄÄSTÄ METSÄÄN. Tossa oli äsken muutama perättäinen ahdistava kokemus! Ensin tulin assalle Jertsun ystävän Harrin kyydissä ja sekoilin ihan sairaasti. Sitten jollain naisella oli joku sairaskohtaus ja sen ystävä (tai joku) pyysi joltakulta puhelinapua hätäpuheluun, mutta jatkoin vain matkaa. En tosin tiedä, mitä olisin voinut tehdä?

Jere on 36-vuotias. Asia tuli julki eilen. Ei! Asia ei häiritse minua. Kumma sinänsä, et mun mielestä Antti ja se yksi oli niin vanhoja, mutta - Sabriina on niin ihana, että iällä ei vois olla pienempää merkitystä. Joten se siitä!

Mulla oli viime yönä aivan sairaita painajaisia! En muista vuosiin kokeneeni mitään vastaavia. Ensin joku terästarjotin-juttu ja aamuyöstä painajaisen tapainen syöpälapsi-uni. Olin tosi ahdistunut aamulla herätessä. Toivotaan, että ne jäivät siihen. Saattaa tosin olla, että Jeren seksuaalisella ahdistelulla on osansa painajaisten kanssa. Se on ihan koko ajan kiimainen ja sörkkimässä mua jutullaan. Lisäksi se ”jatkuvasti” (toisinaan) puhuu tosi suoria mun jutustani ja ne on kumpikin asia hyvin loukkaavia. Toisinaan tuntuu kuin kaikki, mitä sen mielessä liikkuisi, liittyisi seksiin. Esimerkiksi aamulla joudun suorastaan väkisin estämään sitä nuolemasta mun takaluukkua. Pientä rajaa! Se, että sanoo mun pepun olevan kaunis, ei anna oikeutta tunkea siihen kieltään! En usko että tästä nyt kriisiä tulee, mutta pienelle koulutukselle ollee aihetta!

Tapasin nyt viikonloppuna aika monta Jermulin ystävää: Tepon, joka on töissä hotellin puffassa (käytiin lauantaina siellä aamupalalla - IHANAA!), sitten Iston ja Matiaksen. Ne oli muistaakseni töissä jossakin lentoyhtiössä ja joku - oikein hauskoja, mutta hieman riettaita - PERINTEISIÄ HOMOJA! Ja sitten oli vielä ainakin yksi Tiina - lääkäri tai jotain.

Ens viikosta tuleekin sitten rankka. Maanantaina olis koulua ja töitä. Lisäksi pitäs hakea töitä ja hoitaa taloutta. Huomenna pitäisi lisäksi palauttaa äikän referaatti - VOI LUOJA!


12.10.06

Taika on tehty, sanat sanottu. Nyt sitten odotellaan vaikutusta. Vielä en tiedä, tuleeko hyvää vai pahaa - tuskaa tai rahaa. Ovat tiet magian oudot ja uudet. Voihan olla, ettei mitään tapahdu. Tein taian hieman valmistautumatta. Silti uskon jotain tapahtuvan.

Tänä vuonna on aivan mahtava ruska. Puissa on värikirjo aina vihreästä punaiseen - toki keltaisen kautta.

Matti asuu kukkarossa - mutta se ei haittaa

Äiti ja Jaakko muuttanevat kaupunkiin. Juttelin eilen sen kanssa ja sanoivat tulevansa jo ennen joulua! Joulu - HYI! Olen hieman pohdiskellut sitä ja tullut päätökseen, etten ainakaan mene isälle ja Johannalle. Myös joulu mummolassa ahdistaa. Vaan, en tiedä. Oon tässä nämä viimeisimmät vuodet niin heittelehtinyt, että ehkä olisi aika todella panostaa tähän juhlaan - tai?

Haluaisin viettää joulua rakkaiden ihmisten kanssa. Joidenkin, joille joululla on sama merkitys kuin minulle. Joulu merkitsee tälle ihmiselle ennen kaikkea rauhaa ja hyvää oloa. Eikä tuohon tavoitteeseen ole edes vaikeaa päästä: hyvää ruokaa, ystäviä, kynttilöitä ja kenties kuusen suojaamien lahjojen takaa kuuluvaa musiikkia. Tottakai tärkeää on myös glögi ja mahdollisesti joulukirkko. Olisi ihanaa istua muiden samanmielisten kanssa ja jutella, jakaa.

Mä oon taas laihtunut! Katoan kohta näkyvistä. Ei ollenkaan kiva. Pitäs varmaan tehdä jonkin sortin ohjelma, jolla alkais läskiä ropista. hmm - ehkä säännöllistyneempi syöminen auttaisi? Joitain kuitenkin.

Jertsu katoaa kohta espanjan tunnille - mitähän mä tekisin? Voisin yrittää Sirkkuloida. Tää on vaan niin vaikeaa. Elän aika epäsäännöllistä elämää. Mut jos tekisin kaiken oikean kaavan mukaisesti, ei tässä jäis aikaa millekään muulle. Tätä se aikuisuus nyt sitten varmaan on?

Jos on, en voi tehdä muuta kuin jäädä lapseksi - ihan niin kuin olen aikaisemminkin todennut.

(Nyt tiedän. Käyn Sirkulla ja sitten kahvilla)

En usko, että raha tekee onnelliseksi, mutta se voi.

I love totuus.


11.10.06 (eli jatkoa edelliseen)

Nyt on sitten perse kipeä ja käsivarret ruvella! Eka labbis on siis takana ja mielestäni aivan onnistuneesti. Tokihan tuli muutama turha reikäkin porattua, mutta ne nyt on ihan pikkujuttuja.

Oon menossa taas yöksi Jerppulille. Törmäsin tuossa aamujunassa Sirkkaan. Niin - kuvitella. Kyllä se maailma on pieni. päädyin hakemaan kentälle Kivelän sairaalaan. En tiedä, millainen se on paikkana, mutta eiköhän se varmasti karaise osaltaan.

En ollut ehtinyt paljon muuta, kuin opetella sen loitsun ulkoa, kun ekat rahat jo ilmaantuivat. Olin varannut sille paketille 8e ylimääräistä ja päätin pitää sen itse. Kiitos siitä Herralle!


11.10.06

Mä oon oikee antisleepycreiseri! Jertsu-parka ei ollu saanu nukuttua koko yönä, vaikka oli jopa napsinut pillereitäkin - (siis nukkupillereitä) Tai mistäs sitä todellisuudessa tietää, mitä nappeja se oikein popsii!

Taas mentiin ympäri ja tultiin yksiin! Tristy-Boy asuu koivukylässä. Tai ainakin se nousi täältä junaan. hmm - oliskohan se jo jättänyt mut rauhaan.

Tuntuu ihanalta ”asua” Jeren kanssa. Tunnen itseni hieman loiseksi siellä, mutta muuten kaikki on auvoa. Kyllä meistä vielä pari sorvautuu. Se on kyllä niin mukava poikaystävä

(VOI LUOJA, ETTÄ TUOLLA POJALLA ON IHANAN PIENET JALAT. Varmaan 36-37!)

Lintsaan taas vähän. Olis tänään labbistunnit ja haluan olla in top shape! Pitäs kinuta taas hieman rahaa vanhuksilta. En tajuu, et mihin kaikki tulot vajoaa. En tosin tienaakaan paljoa. Jos saisin edes kokoon 300e tuolle seuraavalle palkanmaksulle, niin saisin akuutimmat laskut maksettua. MUTTA millä rahalla mun olis tarkoitus elää?

Palkat menee laskuihin ja opintotuki junalippuun. Eipä hirveästi naurata. En tiedä, mitä Jere luulee mun taloustilanteesta, mutta pelkään sen pitävän sitä todellista parempana. Pitäs varmaan jutskata sen kanssa.

Vaari oli jutellut isän kanssa. Mun autonromu pitäs kuulemma hävittää jonkun remontin alta. Voisin yrittää saada auton viikonlopuksi ja ottaa Jertsun kotikaupunkikierrokselle. Maikkikin varmaan sain kyydin sinne. Sehän vois vaikka maksaa siitä muutaman euron. Kysynpä vaarilta. Sehän sopis muutenkin hyvin. Lauantaiaamuna lähettäis (sen hotelliaamiaisen jälkeen) ja palataan illalla tai ollaan yö Möksällä ja takaisin sunnuntaina.

Olen sittenkin päättänyt tehdä sen rahataian. Sen verran on tilanne paha! Mutta teen kuitenkin siitä kevyemmän version. Se on tuossa seuraavana.

* taika talouden parantamiseksi*
in your names Cernussos, Aradia
I call the south, east, north and west
join my circle of magic

Let the money come to me
as I say, mote it be!
I chant the spell - let it be done!
Earth and water, wind and fire
Diana creator of all - I salute you
Bless my words, so they shall not return as three times three
but to do as it’s ment to be
so mote it be, so mote it be

reverse of thise words will undo this spell

Tarvitaan:
pata
suolaa
tulitikkuja
vahvistavaa yrttiä
taikapaperi


09.10.06

Tulinkin jo toisiin ajatuksiin. En voisi koskaan valjastaa wiccaa noinkin halpoihin ajatuksiin. En koskaan! (Tosin vannomatta paras!)

Mulla on ikävä Jereä! Ainakin luulen. Nyt kun en ole nähnyt sitä yli vuorokauteen, tunnen oloni onnettomaksi. Voihan se toki johtua jostain muustakin, mutta viikon olin liitänyt taivaissa.

Hee! Kelli pimpahtaa pian 20:38 och tåget avgår från spår SEX. Eikä siinä kaikki! Mä en enää osaa kirjoittaa ja NAAPURIT on JUNASSA! Mahtava päätös päivälle! Pientä sadismia! Huomenna saadaan työvaatteet. Mut vain, jos taion jostain pari sibeliusta huomiseksi. haastetta kerrakseen. Mut kyllä Herra pelastaa! HUOMENNA MIE NÄÄN HANIPUPPELIN! IHANAA!

En muuten löytänyt niitä töitä. Mie oon niin ujo ja karvainen! AAMEN AAMEN!

T: Janne


08.10.2006

Taas matkalla Kaupunkiin. Oon ollu suorastaan halvaantunut, kun olin eilen lompakkoni Jertsulle. Onneksi eivät lipuntarkastajat yllättäneet! Eli näin lyhyeksi jäi meidän taukomme! Hyvä niin.

Ulkona sataa. On kylmä. Syksy tekee tuloaan, niin, ettei ensiluntakaan tänä vuonna jouduttane odottamaan joulun yli. Joulu alkaa muutenkin olla jo aika lähellä. Vielä en ole kokenut jouluahdistusta, mutten usko siihenkään enää olevan kovin pitkää aikaa. Missähän vietän joulun tänä vuonna? Mummi & vaari ei oikein jaksaisi innostaa. Eikä myöskään äidin ja Juhan kanssa - saatikka sitten isän ja Pirjon! Tuossa kun sitten olivat nämä viralliset vaihtoehdot, niin kait se on sitten mentävä kirkolle jakamaan ruokaa tai oltava töissä! No, se päätös alkaa jo olla käsillä.

Kävin siellä Hoasin toimistossa. Yksiöt (tai siis yksinäisten kaksiot) olivat vuokraltaan kutakuinkin 400-500 euroa. ELI LIIKAA. Vaan eipä muutenkaan - Odotus aika niihin on useita kuukausia. Jere toisti tänään ehdotuksensa siitä, että muuttaisin niille. Jotenkin vaikutti, et se olis ollut tosissaan. Sanoin, ettei maailma olisi vielä valmis siihen. Jertsu taasen vastasi, et sen mielestä turha viivyttely on sopimatonta. (mua vähän kalvaa Antin sanat siellä pizzeriassa. Se sano, et Jertsu siirtyy aina niin nopeasti ”vakavaan” seurusteluun. Tiedän, että olisi hölmöä yrittää tulkita noita sanoja. Samalla tavoin Jeren puheet painavat enemmän, mutta silti.)

Oon nyt muutaman viimeisen tunnin ajan pyöritellyt mielessäni ajatusta, josko Jertsun sanoissa voisikin olla järkeä! Sopisin sinne silleen hyvin, et ollaan niin saman tyyppisiä. No, katsoo nyt, kunhan selvitään näiden muutaman tulevan päivän yli. Jos asiat toimii, niin otan asian sitten uudelleen esille!

Joo, mutta jatketaanpa vielä toisista aiheista (kerrankin!) Elikä: 1. työn vaihto (=taikaa). Mutta ensin tuo 1.:

Olen tässä ajattelua harrastanut ja päätynyt siihen ratkaisuun , että työpaikan vaihto on jälleen ajankohtainen. Nyt tienaan illassa - n. 3,5h. - keskimäärin 20e. Tuntiansio on silloin 6e ja rapiat. Ei sinänsä paha, mutta ei mahdollisuuksia viikonloppuansioihin ja työ on ÄRSYTTÄVÄÄ!

Vaihtoehtona mielikuvissani tarjoilen kahvia jossain prameassa kahvisalongissa vaaleassa kauluspaidassa. Tai sitten ohjaan lapsia. En vain haluaisi liikaa tunkeilla Jertsun elämään, jottei se kyllästy muhun. Kuvaan kyllä sopisi:” Me kolme, työ jossain hienossa cafeteriassa, railakkaat illat, kynttiläillalliset ja päivät kotona.”

Alhaisella vuokralla (n./ca. 300e/kk) tai edullisella kuukausilipulla ei luonnollisestikaan olisi vaikutusta asiaan!

HERRA, ANNA MUN JA JERE SUHTEEN TIIVISTYÄ ENTISESTÄÄN - AINA JA IKUISESTI! Nimeen Cernussos, Aradia.

Kakkonenhan oli taika. Ajattelin, et voisin heittää taas pienen loitsun - SAADAKSENI SITÄ RAHAA! Siis luonnollisestihan se olis hieman syntistä, mutta tässä tilanteessa en välitä. TOKI aion huomioida, etten odota rahan vaan satavan käsiini, vaan haluaisin rahan ansaitsemistapojen (helppojen sellaisten) tulevan luokseni!

Olis niin paljon asioita, joita ilman en osaa elää; talvitakki, kengät, lisävaatteita, laskunmaksut, parturi - and many more! TÄÄ ON NIIN VAIKEETA! Loitsun teksti seuraa tuossa seuraavien sivujen havinoissa. Täytyykin olla oikein tosi tarkka, ettei tee munauksia taian suhteen. Voipi muuten käydä huonosti!

Voisin muuten tehdä Jertsusta FaceFilen tuohon tulevaan. Jos vaan saan sen houkuteltua semmoiseen kopperoon.

* taika*
vain kolmesti kolme - niin tapahtukoot
olkoon pyytävän tahto kuultu
tapahtukoot tahtoni, näin käykööt
ollut on oleva - tullut on tuleva
näin olkoot, näin olkoot

nurittainen lukeminen purkaa taian
kolmesti tulee kiertää kehä auringon noususta auringon laskuun
näin olkoot

niin kuin sanon - tapahtukoot
kuulkaa minua tuli, vesi, maa ja ilma
yhtykää - karkottakaa rinkiäni vaanivat demonit
kuulkaa minua Cernussos ja Aradia - palvelijanne kutsuu Teitä
Kuulkaa minua suuret vartiotornien herrat
nimissä pohjoisen, idän, etelän ja lännen

elementaaliolennot - vahvistakaa rukoukseni - suojelkaa viattomia
Nimessänne kutsun varojen virtoja - nykymaailman uuraita hallitsijoita.
Suokaa pyytäjälle toimeentuloa

oi suuri kuu, vaikutusten herra! Kuule minua
kuin vartesi, kutistukoot niukkuuteni!
kasvakoot raunioiltani rikkauden hedelmä

suuri Diana - kuule sydäntäni
johda oikealla polulla

sinun nimeesi - näin olkoot!
niin kuin sanon - tapahtukoot!


07.10.2006

Nonniin. yö on takana - ja puoli päivää. (radiossa soi Savage Gardenin iki-ihana Madly, Deeply, Truly!)

Joo, vuorokausi on takana. Paljon ehti tapahtua. Jere kertoi rakastavansa mua. Nyt en tiedä, mitä tehdä. Se on oikeasti todellinen unelma! Kaikkea, mikä osaisin koskaan odottaa. Nyt vaan tuntuu, et mun sydän ei hakkaa sen seurassa. Se ei tarkoita, ettenkö voisi olla rakastunut siihen. Mä en vaan tiedä, miltä rakkaus tuntuu! Oon tunnekylmä. Jos en edes kykene rakastamaan itseäni, kuinka voisinkaan muita!?!

klo19.39:
Uskon, että se on mahdollista ainakin silloin, kun vastapuoli on noin ihana - Jere tekee mut onnelliseksi! Kävin Jeren ja Antin kanssa pitsalla. Oli ihan mukavaa. Ei edes ahdistavaa! Luulen, että Antti on mainio ystävänä, mutta ei kumppanina.

Mä en nää sitä pariin päivään (Jerkkua). Tai uskon, että näen. Pari päivää luonee jo liian suuren ikävän.

Voi vittu! En oo muistanu kertoa! Oltiin eilen Jerkun kanssa Herculeksessa ja arvaa ketä siellä oli - KYLLÄ NAAPURIT! Eli se poikaystävä Sami ja naapuri K. (Oli Kimmo, Kimi, tai jokin. Nimi unohtui) Oli jotenkin niin outoa ja samalla sairaan hauskaa törmätä niihin. Astuttiin iso askel naapurisuhteissa! K. oli ainakin tosi kova tanssimaan, joten ollen löytänyt täydellistä biletysseuraa!

Jerkku muuten tuntee yhden julkkiksen! Se on kuulemma aika raju tyyppi. Eli piireissä ollaan! Alkaa tosiaan tuntua, kuin oikeesti elämä alkais muuttua. Oon saanu tosi monta uutta tuttavuutta, joista uskon äityvän myös muutamia pitkiä ystävyyksiä! Magia nostaa päätään! Kun oltiin tänään siellä pizzalla Antti ihan sikana multa tietoja wiccasta. Se vaikutti todella kiinnostuneelta aiheesta ja halus jopa, et tekisin sille taian. Täytynee viedä sille Pro Gradu, joka mulla on kotona. Ehkä se selvittää sille asioita! (ties vaikka tekis musta mediajutun <- leikkiä!)

Joka tapauksessa elämä hymyilee. Nyt on tapahtunut niin paljon, et oikein pulppuan iloa! Vielä kun saan raha-asiat kuntoon, niin avout!

Mulla on muuten taas alkanut perinteinen nenäverenvuoto-kausi. Jo paristi viime viikolla hilloitteli. No, ehkä niiden nenätippojen käyttö helpottaa tilannetta.

Odotan muuten naapureilta kutsua kahville!

Ever so happy,
Janne


06.10.2006/klo 20:25

Tänään tuli kirjoiteltua aika paljon. Olin Maikin kanssa Mustikkamaan uimarannassa. Se ui ja meikäläinen kirjasi. Yksi setä pyllisti muhun päin ja ilman uikkareita tietysti!

Oon oikeastaan aika tyytyväinen elämääni! Ei - Oon todella tyytyväinen. Masu on täynnä, odotan rakasta saapuvaksi. Mulla on katto pään päällä (vielä) ja oon nähnyt ystäviäni, uinut (yksi vanha homoukko ahdisteli) sekä - AJATELLA AFRIKAN LAPSIA!

Pelasin taas hieman , MUTTA VOITIN kokonaista 5 euroa. Lottosinkin - jos Herra suo… Aamen aamen!


06.10.06

Kaupunki ja Maikki odottavat. Aion uida ja illalla tapaan Jeren. Eli täytettä on tällekin päivälle kertynyt ihan kiitettävästi.

Aamu alkoi reippaasti! Pientä hiertoa vanhusten kanssa. Jaakko soitti ja kertoi, että Eeva on iskenyt niille luuria korvaan, kun ne on useaan otteeseen yrittäneet soittaa. Tiedän henkilökohtaisesti vain kahdesta kerrasta. No, päätin, että kun se on kerran tällaiseksi äitynyt, niin on aika etsiä asunto ja PAINUA VITTUUN!

Junassa kirjoittamiseen alkaa muodostua omat hienoutensa. On kirjoitettava pienellä (tosi uteliaita nämä kanssamatkustajat). Pienikin junan heilahdus suttaakin sitten koko sanan.

En tiedä vielä millainen rääkki asunnon tästä asunnon löytämisestä syntyy. Oikeastaan en edes tiedä mihin muutan. Olisi tietysti ihana muuttaa keskustaan, mutta vuokra voisi olla hieman liian korkea. Maksimissaan se saisi maksaa 350,-/kk. Eli turha varmaan edes toivoa. Opintotuen asumislisähän on noin 80% ja maksimissaan myönnettävä tuki jotain 200,-/kk. eli - hmm - pahalta näyttää! VAAN JOS EI MUU AUTA, NIIN OON VALMIS OTTAMAAN WICCAN PELIIN! Se siitä oman hyödyn tavoittelemattomuudesta!