• JanneP

14.10.2006

Jäikin tuossa päivä väliin. Nyt matkalla kotiin, takana on mahtavat neljä päivää! Tänään ollaan nukuttu myöhään, syötiin Antilla ja törmättiin julkkikseen.

Viime silakkamarkkinoilla oli mukana partiolaisten koulutusalus S/v Valborg. Tuli ihan haikee olo, kun en oo partioinu aikoihin. PAKKO PÄÄSTÄ METSÄÄN. Tossa oli äsken muutama perättäinen ahdistava kokemus! Ensin tulin assalle Jertsun ystävän Harrin kyydissä ja sekoilin ihan sairaasti. Sitten jollain naisella oli joku sairaskohtaus ja sen ystävä (tai joku) pyysi joltakulta puhelinapua hätäpuheluun, mutta jatkoin vain matkaa. En tosin tiedä, mitä olisin voinut tehdä?

Jere on 36-vuotias. Asia tuli julki eilen. Ei! Asia ei häiritse minua. Kumma sinänsä, et mun mielestä Antti ja se yksi oli niin vanhoja, mutta - Sabriina on niin ihana, että iällä ei vois olla pienempää merkitystä. Joten se siitä!

Mulla oli viime yönä aivan sairaita painajaisia! En muista vuosiin kokeneeni mitään vastaavia. Ensin joku terästarjotin-juttu ja aamuyöstä painajaisen tapainen syöpälapsi-uni. Olin tosi ahdistunut aamulla herätessä. Toivotaan, että ne jäivät siihen. Saattaa tosin olla, että Jeren seksuaalisella ahdistelulla on osansa painajaisten kanssa. Se on ihan koko ajan kiimainen ja sörkkimässä mua jutullaan. Lisäksi se ”jatkuvasti” (toisinaan) puhuu tosi suoria mun jutustani ja ne on kumpikin asia hyvin loukkaavia. Toisinaan tuntuu kuin kaikki, mitä sen mielessä liikkuisi, liittyisi seksiin. Esimerkiksi aamulla joudun suorastaan väkisin estämään sitä nuolemasta mun takaluukkua. Pientä rajaa! Se, että sanoo mun pepun olevan kaunis, ei anna oikeutta tunkea siihen kieltään! En usko että tästä nyt kriisiä tulee, mutta pienelle koulutukselle ollee aihetta!

Tapasin nyt viikonloppuna aika monta Jermulin ystävää: Tepon, joka on töissä hotellin puffassa (käytiin lauantaina siellä aamupalalla - IHANAA!), sitten Iston ja Matiaksen. Ne oli muistaakseni töissä jossakin lentoyhtiössä ja joku - oikein hauskoja, mutta hieman riettaita - PERINTEISIÄ HOMOJA! Ja sitten oli vielä ainakin yksi Tiina - lääkäri tai jotain.

Ens viikosta tuleekin sitten rankka. Maanantaina olis koulua ja töitä. Lisäksi pitäs hakea töitä ja hoitaa taloutta. Huomenna pitäisi lisäksi palauttaa äikän referaatti - VOI LUOJA!