Kadonneen tien hakemisto

Seuraava

05.10.2006/01:52

Tais se olla tosissaan. Ainakin se tekee mulle ruoka ruokaa ens viikon lauantaina. Toivottavasti ollaan silloin vielä yhdessä! Kaikkeahan sattuu…

Ai joo, päivän viimeinen haastateltava oli oikea PASKA!


05.10.06

Istun tunnilla. Meille opetetaan vuorovaikutusta KALVOILTA! Siis aivan uskomatonta.

Aamujunassa tapahtui taas. Se naapurin setä (ja sen poikaystävä tai joku) oli siellä. Kun vaihdoin junaa Keravalla, se ensin tervehti mua JA ALKOI SIT JUTELLA!

Ei muuta kun et oonko menossa töihin vai kouluun, mut kumminkin. Heti, kun en enää flirttaillu sille, niin johan alkoi tapahtua.

Oon ollu niin paljon poissa kotoa, et tänään on pakko ottaa kiinni siivouksessa ja pyykkäyksessä. Kaik’ puhdas alkaa olla loppu! En tainnut eilen mainita, et Jere leikillään sanoi, et jos pyytäisin, se muuttais mun kanssa heti yhteen.

Jännää, et vaikka mä haluan Jeren ja voin hyvin kuvitella eläväni sen kanssa ikuisesti, niin en olis vielä valmis yhteen muuttamiseen, ym. Jollain tasolla kai minua kalvaa vieläkin epävarmuus. En vaan voi uskoa, et Jere on jaksanut mua näinkin kauan.

Ens viikolla Timo lähtee viideksi päiväksi Tanskaan. ELI JERE ON YKSIN KOTONA! Se kyselikin, et jos muuttaisin sinne sen ajaksi. En oo ihan varma, oliko se tosissaan. Ainakin se aika antais kuvaa siitä, millaisia me vielä syvemmälti ollaan.


04.10.2006

Kenties mä vuodatan ensin. Heti, kun oon sen mussukan kanssa, mä tunnen oloni ihan sika epävarmaksi (niin kuin nytkin). Se vaan iskee ajatus, et ehkä se ei enää tänään haluaiskaan nähdä mua.

Tuntuu vaan, et sanon ja teen aina vaan niin tyhmiä ja älyttömiä juttuja - varsinkin Jeren seurassa. Toivon toki, et oon vaan neuroottinen. Luulenkin, et tää vois nyt olla rangaistus. Aivan! Wiccan käytöstä omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Eli kolmesti kolme - kostoisku!

Kaikki tuntuisi olevan periaatteessa hyvin, mut koska tein taian itseni hyväksi, joudun aina ajattelemaan, josko se on ainoa syy, miksi häntä näen. Jere on fiksu ja ihana. Ja mikä parasta, ihan sairaan mukava ja hellä.

(NÄIN TÄNÄÄN SUVI-ANNE SIIMEKSEN)

Jere kävi tänään ulkona yhden Tepon kanssa. Ja kun mä oon kerran sairaslomalla töistä, tuli tehtyä hieman ostoksia. Ostin tän kirjan ja Alkosta minttulikööriä. Pataa vaan en vieläkään löytänyt! Höh! Ja sit kun tää mun sosiaalinen piiri on näin suppea, en edes oikein tapaa muita.

Tein muuten jotain aika uskomatonta. Kävin Kallion kirkossa rukoilemassa! Sovin osaltani asiat jumalan kanssa. toivotaan, että hän kuuli uskoni tunnustuksen.

Sen verran vielä palaan tohon sosiaalisuuteen, et juttelin tänään jopa pari sanaa Timon kanssa. Vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Kenties saan hänestä tulevaisuudessa uuden ystävän(?)

Huomenna on edessä ensimmäinen vuorokauden mittainen tauko rakkaaseeni. Odotan innolla, mitä tällainen tauko saa aikaan! Totta kai kaipaan Jerkkua kovasti, mutta ehkä näin lyhyt tilannetarkastus on paikallaan. Ainakin, että ymmärtäisin, kuinka suuresti häntä rakastankaan!

Näissä arvoissa,
Janne


Ilmoitus:

olen tällä päivämäärällä ottanut käyttöön tämän kirjan. Seuraan siinä elämääni ja kehitystäni. Olkoot ne onnelliset ja täynnä täyttymystä!

Helsingissä 04.10.2006
Janne


Seuraava