• JanneP

11.10.06

Mä oon oikee antisleepycreiseri! Jertsu-parka ei ollu saanu nukuttua koko yönä, vaikka oli jopa napsinut pillereitäkin - (siis nukkupillereitä) Tai mistäs sitä todellisuudessa tietää, mitä nappeja se oikein popsii!

Taas mentiin ympäri ja tultiin yksiin! Tristy-Boy asuu koivukylässä. Tai ainakin se nousi täältä junaan. hmm - oliskohan se jo jättänyt mut rauhaan.

Tuntuu ihanalta ”asua” Jeren kanssa. Tunnen itseni hieman loiseksi siellä, mutta muuten kaikki on auvoa. Kyllä meistä vielä pari sorvautuu. Se on kyllä niin mukava poikaystävä

(VOI LUOJA, ETTÄ TUOLLA POJALLA ON IHANAN PIENET JALAT. Varmaan 36-37!)

Lintsaan taas vähän. Olis tänään labbistunnit ja haluan olla in top shape! Pitäs kinuta taas hieman rahaa vanhuksilta. En tajuu, et mihin kaikki tulot vajoaa. En tosin tienaakaan paljoa. Jos saisin edes kokoon 300e tuolle seuraavalle palkanmaksulle, niin saisin akuutimmat laskut maksettua. MUTTA millä rahalla mun olis tarkoitus elää?

Palkat menee laskuihin ja opintotuki junalippuun. Eipä hirveästi naurata. En tiedä, mitä Jere luulee mun taloustilanteesta, mutta pelkään sen pitävän sitä todellista parempana. Pitäs varmaan jutskata sen kanssa.

Vaari oli jutellut isän kanssa. Mun autonromu pitäs kuulemma hävittää jonkun remontin alta. Voisin yrittää saada auton viikonlopuksi ja ottaa Jertsun kotikaupunkikierrokselle. Maikkikin varmaan sain kyydin sinne. Sehän vois vaikka maksaa siitä muutaman euron. Kysynpä vaarilta. Sehän sopis muutenkin hyvin. Lauantaiaamuna lähettäis (sen hotelliaamiaisen jälkeen) ja palataan illalla tai ollaan yö Möksällä ja takaisin sunnuntaina.

Olen sittenkin päättänyt tehdä sen rahataian. Sen verran on tilanne paha! Mutta teen kuitenkin siitä kevyemmän version. Se on tuossa seuraavana.

* taika talouden parantamiseksi*
in your names Cernussos, Aradia
I call the south, east, north and west
join my circle of magic

Let the money come to me
as I say, mote it be!
I chant the spell - let it be done!
Earth and water, wind and fire
Diana creator of all - I salute you
Bless my words, so they shall not return as three times three
but to do as it’s ment to be
so mote it be, so mote it be

reverse of thise words will undo this spell

Tarvitaan:
pata
suolaa
tulitikkuja
vahvistavaa yrttiä
taikapaperi