• JanneP

07.10.2006

Nonniin. yö on takana - ja puoli päivää. (radiossa soi Savage Gardenin iki-ihana Madly, Deeply, Truly!)

Joo, vuorokausi on takana. Paljon ehti tapahtua. Jere kertoi rakastavansa mua. Nyt en tiedä, mitä tehdä. Se on oikeasti todellinen unelma! Kaikkea, mikä osaisin koskaan odottaa. Nyt vaan tuntuu, et mun sydän ei hakkaa sen seurassa. Se ei tarkoita, ettenkö voisi olla rakastunut siihen. Mä en vaan tiedä, miltä rakkaus tuntuu! Oon tunnekylmä. Jos en edes kykene rakastamaan itseäni, kuinka voisinkaan muita!?!

klo19.39:
Uskon, että se on mahdollista ainakin silloin, kun vastapuoli on noin ihana - Jere tekee mut onnelliseksi! Kävin Jeren ja Antin kanssa pitsalla. Oli ihan mukavaa. Ei edes ahdistavaa! Luulen, että Antti on mainio ystävänä, mutta ei kumppanina.

Mä en nää sitä pariin päivään (Jerkkua). Tai uskon, että näen. Pari päivää luonee jo liian suuren ikävän.

Voi vittu! En oo muistanu kertoa! Oltiin eilen Jerkun kanssa Herculeksessa ja arvaa ketä siellä oli - KYLLÄ NAAPURIT! Eli se poikaystävä Sami ja naapuri K. (Oli Kimmo, Kimi, tai jokin. Nimi unohtui) Oli jotenkin niin outoa ja samalla sairaan hauskaa törmätä niihin. Astuttiin iso askel naapurisuhteissa! K. oli ainakin tosi kova tanssimaan, joten ollen löytänyt täydellistä biletysseuraa!

Jerkku muuten tuntee yhden julkkiksen! Se on kuulemma aika raju tyyppi. Eli piireissä ollaan! Alkaa tosiaan tuntua, kuin oikeesti elämä alkais muuttua. Oon saanu tosi monta uutta tuttavuutta, joista uskon äityvän myös muutamia pitkiä ystävyyksiä! Magia nostaa päätään! Kun oltiin tänään siellä pizzalla Antti ihan sikana multa tietoja wiccasta. Se vaikutti todella kiinnostuneelta aiheesta ja halus jopa, et tekisin sille taian. Täytynee viedä sille Pro Gradu, joka mulla on kotona. Ehkä se selvittää sille asioita! (ties vaikka tekis musta mediajutun <- leikkiä!)

Joka tapauksessa elämä hymyilee. Nyt on tapahtunut niin paljon, et oikein pulppuan iloa! Vielä kun saan raha-asiat kuntoon, niin avout!

Mulla on muuten taas alkanut perinteinen nenäverenvuoto-kausi. Jo paristi viime viikolla hilloitteli. No, ehkä niiden nenätippojen käyttö helpottaa tilannetta.

Odotan muuten naapureilta kutsua kahville!

Ever so happy,
Janne