• JanneP

08.10.2006

Taas matkalla Kaupunkiin. Oon ollu suorastaan halvaantunut, kun olin eilen lompakkoni Jertsulle. Onneksi eivät lipuntarkastajat yllättäneet! Eli näin lyhyeksi jäi meidän taukomme! Hyvä niin.

Ulkona sataa. On kylmä. Syksy tekee tuloaan, niin, ettei ensiluntakaan tänä vuonna jouduttane odottamaan joulun yli. Joulu alkaa muutenkin olla jo aika lähellä. Vielä en ole kokenut jouluahdistusta, mutten usko siihenkään enää olevan kovin pitkää aikaa. Missähän vietän joulun tänä vuonna? Mummi & vaari ei oikein jaksaisi innostaa. Eikä myöskään äidin ja Juhan kanssa - saatikka sitten isän ja Pirjon! Tuossa kun sitten olivat nämä viralliset vaihtoehdot, niin kait se on sitten mentävä kirkolle jakamaan ruokaa tai oltava töissä! No, se päätös alkaa jo olla käsillä.

Kävin siellä Hoasin toimistossa. Yksiöt (tai siis yksinäisten kaksiot) olivat vuokraltaan kutakuinkin 400-500 euroa. ELI LIIKAA. Vaan eipä muutenkaan - Odotus aika niihin on useita kuukausia. Jere toisti tänään ehdotuksensa siitä, että muuttaisin niille. Jotenkin vaikutti, et se olis ollut tosissaan. Sanoin, ettei maailma olisi vielä valmis siihen. Jertsu taasen vastasi, et sen mielestä turha viivyttely on sopimatonta. (mua vähän kalvaa Antin sanat siellä pizzeriassa. Se sano, et Jertsu siirtyy aina niin nopeasti ”vakavaan” seurusteluun. Tiedän, että olisi hölmöä yrittää tulkita noita sanoja. Samalla tavoin Jeren puheet painavat enemmän, mutta silti.)

Oon nyt muutaman viimeisen tunnin ajan pyöritellyt mielessäni ajatusta, josko Jertsun sanoissa voisikin olla järkeä! Sopisin sinne silleen hyvin, et ollaan niin saman tyyppisiä. No, katsoo nyt, kunhan selvitään näiden muutaman tulevan päivän yli. Jos asiat toimii, niin otan asian sitten uudelleen esille!

Joo, mutta jatketaanpa vielä toisista aiheista (kerrankin!) Elikä: 1. työn vaihto (=taikaa). Mutta ensin tuo 1.:

Olen tässä ajattelua harrastanut ja päätynyt siihen ratkaisuun , että työpaikan vaihto on jälleen ajankohtainen. Nyt tienaan illassa - n. 3,5h. - keskimäärin 20e. Tuntiansio on silloin 6e ja rapiat. Ei sinänsä paha, mutta ei mahdollisuuksia viikonloppuansioihin ja työ on ÄRSYTTÄVÄÄ!

Vaihtoehtona mielikuvissani tarjoilen kahvia jossain prameassa kahvisalongissa vaaleassa kauluspaidassa. Tai sitten ohjaan lapsia. En vain haluaisi liikaa tunkeilla Jertsun elämään, jottei se kyllästy muhun. Kuvaan kyllä sopisi:” Me kolme, työ jossain hienossa cafeteriassa, railakkaat illat, kynttiläillalliset ja päivät kotona.”

Alhaisella vuokralla (n./ca. 300e/kk) tai edullisella kuukausilipulla ei luonnollisestikaan olisi vaikutusta asiaan!

HERRA, ANNA MUN JA JERE SUHTEEN TIIVISTYÄ ENTISESTÄÄN - AINA JA IKUISESTI! Nimeen Cernussos, Aradia.

Kakkonenhan oli taika. Ajattelin, et voisin heittää taas pienen loitsun - SAADAKSENI SITÄ RAHAA! Siis luonnollisestihan se olis hieman syntistä, mutta tässä tilanteessa en välitä. TOKI aion huomioida, etten odota rahan vaan satavan käsiini, vaan haluaisin rahan ansaitsemistapojen (helppojen sellaisten) tulevan luokseni!

Olis niin paljon asioita, joita ilman en osaa elää; talvitakki, kengät, lisävaatteita, laskunmaksut, parturi - and many more! TÄÄ ON NIIN VAIKEETA! Loitsun teksti seuraa tuossa seuraavien sivujen havinoissa. Täytyykin olla oikein tosi tarkka, ettei tee munauksia taian suhteen. Voipi muuten käydä huonosti!

Voisin muuten tehdä Jertsusta FaceFilen tuohon tulevaan. Jos vaan saan sen houkuteltua semmoiseen kopperoon.

* taika*
vain kolmesti kolme - niin tapahtukoot
olkoon pyytävän tahto kuultu
tapahtukoot tahtoni, näin käykööt
ollut on oleva - tullut on tuleva
näin olkoot, näin olkoot

nurittainen lukeminen purkaa taian
kolmesti tulee kiertää kehä auringon noususta auringon laskuun
näin olkoot

niin kuin sanon - tapahtukoot
kuulkaa minua tuli, vesi, maa ja ilma
yhtykää - karkottakaa rinkiäni vaanivat demonit
kuulkaa minua Cernussos ja Aradia - palvelijanne kutsuu Teitä
Kuulkaa minua suuret vartiotornien herrat
nimissä pohjoisen, idän, etelän ja lännen

elementaaliolennot - vahvistakaa rukoukseni - suojelkaa viattomia
Nimessänne kutsun varojen virtoja - nykymaailman uuraita hallitsijoita.
Suokaa pyytäjälle toimeentuloa

oi suuri kuu, vaikutusten herra! Kuule minua
kuin vartesi, kutistukoot niukkuuteni!
kasvakoot raunioiltani rikkauden hedelmä

suuri Diana - kuule sydäntäni
johda oikealla polulla

sinun nimeesi - näin olkoot!
niin kuin sanon - tapahtukoot!